Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 417
  • 531
  •   1
Отговори
# 105
За денталното си здраве се грижа като използвам избелваща паста за зъби, конец за зъби и избелваща вода за уста. Преди сменях често видовете пасти за зъби, докато не намерих такъв, който според мен има резултат и сега използвам него от известно време.

# 106
Като свикна с една марка предпочитам да купувам от нея, но понякога сменям - по препоръка от стоматолог или консултант.

# 107
Грижа се с редовно миене на зъбите и периодично посещение при зъболекар. Не сменям често пастите,. Избирам по това дали се отразява добре на венците ми, да има избелващ ефект и свеж аромат.

# 108
  • София
Задължително в началото на годината ходя на профилактичен преглед при стоматолога си, след това, при нужда. Зъбите са ми чувствителни, използвам паста за такива, както и за избелване. Използвам също и вода за уста и зъбен душ.

# 109
  • Бургас
Редовно миене не зъби. Почистване с конец, използвам и вода за уста.
Пастата за зъби я избирам да е избелваща и с хубав вкус.

# 110
Мия зъбите сутрин и вечер, почиствам с конец и с вода за уста. Сменям четката за зъби през 6 месеца, а също и пастата като предпочитам такава, която е с грижа и за венците.
И задължително профилактичен преглед при зъболекаря, веднъж годишно!

# 111
  • Враца
Мия зъбите си два пъти на ден, и когато почувствам необходимост. Сменям пастите, въртя няколко от рекламираните видове.

# 112
  • Пловдив
Редовно миене, дентална вода, почистване с конец, профилактични прегледи и почистване на зъбен камък са грижите, които полагам за зъбите. Често сменям пастата за зъби, според  моментното настроение, а и защото обичам да пробвам нови неща.

# 113
  • София
Използвам четка, паста, вода за уста и зъбен душ, както и редовно посещаване на зъболекар. Редувам паста за чувствителни зъби и избелваща.

# 114
Винаги избирам паста за чувствителни зъби, защото имам кървящи венци. Използвам мека четка и отвара от смрадлика или лайка. Сменям пастата си често.

# 115
Редовно посещавам стоматолог. Мия зъбите си сутрин и вечер, а понякога и по- често. Пастата за зъби избирам да е избелваща. Ползвам различни марки, понякога според промоцията в даден магазин.

# 116
Посещавам често зъболекар, мия зъбите сутрин и вечер. Пастата сменям рядко, ако съм доволна.

# 117
  • Сф
Често сменям марката паста за зъби понеже имам чувствителни венци. Не мога да попадна на паста, която да ми пасва и да почиства добре, затова ползвам и вода за уста. Бих пробвала Oral-B с удоволствие за нещо различно и ефективно за почистване и избелване.

# 118
  • Бургас
Поне два пъти дневно миене на зъбите и ползвам вода за уста. Сменям пастата си за зъби често, обичам да пробвам нови продукти. Избирам по състав и добра цена.

# 119
Мием зъбите си поне два пъти на ден с ел. Четка. Ползваме зъбен душ и вода за уста.
Пастата за зъби избираме по приятното чувство на свежест, което оставя максимално дълго.  Разбира се трябва са почиства добре и са е подходяща да цялото семейство

Общи условия

Активация на акаунт