Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 418
  • 531
  •   1
Отговори
# 120
Периодически почиствам зъбен камък, защото се натрупва, иначе стандартната хигиена на зъбите. Пастите си ги избирам най-вече според почистващия ефект, дали ефективно махат плаката, а после и по освежаващ ефект, обичам по-свежите ментолови пасти. Орал-Б са едни от любимите ми.

# 121
Посещение 2 пъти годишно при зъболекар. Използвам избелващи продукти.
Имам няколко фаворита, които редувам.

# 122
Редовно ходя на прегледи и ползвам паста за зъби, препоръчана от стоматолог. Не съм я сменяла от няколко години.

# 123
Редовно миене на зъбите,редовно посещение на зъболекар профилактично.Не сменям често пастата,но пробвам някои промота понякога за тест.

# 124
Имам чувствителни венци и това ми е най-важният критерий при избор на паста за зъби. Не сменям често пастата, но при смяна избирам такава за чувствителни венци.

# 125
Пастата трябва да почиства добре зъбите и да е с хубав аромат.
Обичам често да сменям марките.

# 126
  • софия
Поддържам добра устна хигиена. Пастата за зъби избирам по състав и вкус.

# 127
Пастата я сменям всеки път,избирам по цена и качество

# 128
  • София
Използвам различни пасти за зъби и на два три месеца сменям четката за зъби.

# 129
Използвам качествена козметика за уста,
 вода за уста и конци за зъби.

# 130
  • Варна
Редовно миене на зъбите по 3 пъти на ден, след това почистване с конец и вода за уста. Пастата държа да има свеж ментов вкус и да не е много агресивна.

# 131
  • София
Заради някои признаци, които предвещават пародонтит преминах изцяло на пасти, които стягат венците. Редувам различни марки, но все гледам да са подходящи за кървящи венци. От време на време ги редувам с избелващи, защото с възрастта зъбите имат все повече нужда от избелване.

# 132
Грижа се чрез качествена орална хигиена минимум 2 пъти дневно с паста за зъби и вода за уста. Използвам електрическа четка за зъби от вашата марка, от която съм много доволна. Когато времето ми позволява, използвам и конец за зъби отново от вашата марка за по-детайлно почистване. Избирам пастата за зъби спрямо съотношение цена/качество, като едно от условията ми е да бъде с избелващ ефект и против кариеси.

# 133
  • На морето!
Качествена паста за зъби, ултразвукова четка, събен душ и вода за уста.

# 134
  • София
Мия си зъбите сутрин и вечер, а понякога и след хранене през деня. Избирам пастата като гледам да е за чувствителни зъби.

Общи условия

Активация на акаунт