Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 422
  • 531
  •   1
Отговори
# 135
Мия зъбите си сутрин и вечер. Не сменям пастата си за зъби толкова често, само когато ми омръзне. Търся такава, която избелва зъбите.

# 136
  • ПЛЕВЕН
Пастата за зъби трябва да почиства добре !

# 137
  • В Космоса
Мия си зъбите сутрин и вечер с електрическа четка за зъби. Ползвам конец за зъби и вода за уста. Понякога сменям продукта в зависимост от моментните ми нужди.

# 138
  • БГ
Мия сутрин и вечер зъбите си, използвам и освежаваща вода за уста и конец. Посещавам два пъти годишно зъболекар, профилактично. Сменям пастата за зъби след използването на две опаковки.

# 139
Цял живот съм имала проблеми със зъбите, а вече и пародонтоза. Поради тази причина, полагам доста грижи за денталното си здраве - редовни посещения при стоматолог, почистване на зъбен камък, миене на зъбите след абсолютно всяко хранене, ако имам възможност, разбира се. Използвам също и конец за зъби, орален душ и вода за уста.
Обичам да сменям пастата за зъби, предпочитам такава за чувствителни венци и пародонтозни проблеми.

# 140
Използвам качествени продукти за почистване на зъби и сменяме рядко пастата.

# 141
  • sofia
След като изправих зъбите си скоро чрез ортодонтски апарат започнах да се грижа повече за зъбите си и за тяхната белота. Избирам пастите у дома внимателно, като чета техния състав, избирам промоциите и често ги сменям, за да не свикват зъбите с един и същ продукт. Ползваме и зъбен душ и конец. Задължително след всякакво почистване не забравям и водата за уста.

# 142
Грижа се за денталното си здраве, като мия зъбите си с четка и паста два пъти дневно, използвам и интердентална четка и вода за уста. Два пъти в годината ходя на профилактичен преглед при зъболекар и почиствам зъбен камък.
Пастата си за зъби избирам най-вече след консултация със зъболекар, спрямо моментните нужди които имам.

# 143
Старая се да поддържам добър дентален режим. Четкам зъбите си два пъти дневно с флуоридна паста, използвам зъбен конец и вода за уста. Обикновено сменям пастата си за зъби на всеки няколко месеца. Изборът ми се основава на препоръките на денталния ми лекар, както и на специфичните нужди на зъбите ми, като например чувствителност или избелване.

# 144
Грижа се за зъбите си като ходя редовно на зъболекар и ги мия два пъти на ден. Ползвам конец за зъби и вода за уста като допълнение на почистването с четка и паста.
Обикновено не сменям често пастата за зъби.

# 145
Посещавам редовно зъболекар, и през различен период от време, сменям пастите за зъби, според моментното състояние.
Няколко години използвах хомеопатична такава, но при последния ми дентален преглед, зъболекарят подали че имам нужда от друг тип паста за зъби, и ми препоръча точно Oral-B Professional.
Много бих се радвала да имам възможността да пробвам от няколкото вида, и да избера с коя да продължа грижата за зъбите си.

# 146
  • Лясковец
Често я сменям тъй като не постигам описания ефект,ползвам мека четка заради вечно възпалени венци както и вода за уста.

# 147
  • Плевен
Грижа се по навик изграден още от детската градина, както са ни учили там, чрез задължителното миене на зъбите сутрин и вечер. Да сменям марките на пастите за зъби, но не мога да го определя като често. Критериите по които избирам при покупка са - марката (производителя), отзивите и коментарите в интернет, както и на колеги, приятели, познати и т.н. за определена марка паста за зъби. Също така и личен опит с конкретна марка и не на последно място на избора ми при покупка е цената, защото една и съща марка в различни търговски обекти (аптеки, дрогерии, хипер-, супермаркети и др.) може да има почти двойна разлика в цената.

# 148
  • Враца
Имам проблем с никнещи мъдреци, за това от известно време мия зъбите си след всяко хранене, след което търкам със сода точно тези мъдреци, а на края и жабуря с течност за уста. Честно казано повечето пъти взимам различна паста, защото искам да пробвам нови. Избирам такива, които са за избелване. Обичам и нови и нестандартни съставки. Пробвам ако не ми хареса, взимам друга.

# 149
Ходя на профилактични прегледи при стоматолог веднъж годишно. Мия зъбите си поне по два пъти на ден. Използвам подходящи четка и паста за зъби, също вода и конец за зъби.
Не сменям често пастата.

Общи условия

Активация на акаунт