Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 423
  • 531
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Ходя редовно на профилактични прегледи, а пастата за зъби държа да оставя свеж вкус в устата, да почиства добре и да е нежна към чувствителни зъби. Не сменям често пастата за зъби, не и без причина.

# 151
Обичам да тествам различни продукти, искам пастата да е щадяща, да има освежаващ вкус.

# 152
Мия редовно зъбите си с качествена паста и четка, използвам конец за зъби, ходя редовно на зъболекар и избягвам определени храни и напитки. Не сменям често пастата си за зъби, когато намеря това което ми помага, го ползвам дълго.

# 153
Полагам стандартни грижи за хигиената и съотв. здравето на моите зъби. Избирам пастите си според марката, колко свежо ми  е усещането в устата и ако могат да избелват зъбите е още един положителен елемент и наклонява везните.

# 154
  • София
Избирам пастата да е с аромат на мента и да има избелващ ефект и я сменям от време на време да пробвам някоя нова.Използвам интердентални клечки за зъби и вода за уста Simple Smile

# 155
  • София
Не сменям често паста за зъби.При избор на пастата критериите са:да не провокират чуствителността на зъбите,да нямат флуор,да е със свеж аромат.

# 156
Грижа се като ходя на профилактични прегледи при стоматолог веднъж годишно, използвам подходящи четка и паста за зъби, и вода за уста

# 157
  • ШУМЕН
Купувам качествени пасти, според указанията на моя зъболекар, защото имам проблеми. Сменям я, като редувам няколко пасти и гледам да са подходящи за моите зъбни проблеми. Критериите - пастите да са щадящи за моите зъби и както казах, купувам според препоръката на моя зъболекар

# 158
Не си сменям често пастата за зъби, защото са много чувствителни. Основното за мен е да е щадяща към тях и да почиства отлично.

# 159
Често сменям пастата за зъби - обичам да експериментирам.

# 160
Задължително искам да е ментова и освежаваща, по-възможност без много вредни съставки.

# 161
  • София
Често сменям пастата си за зъби, като редувам различни. Сутрин използвам избелваща, вечер за чувствителни зъби. На всяко измиване използвам и зъбен душ и вода за уста. Имам здрави и бели зъби Sunglasses

# 162
Грижа се с всички необходими средства - подходяща паста и четка за зъби, конец за зъби, вода за уста, редовни прегледи, четки за почистване на междузъбното пространство. Сменям пастата за зъби според нуждите си и наличните промоции Simple Smile

# 163
Грижа се като ходя на прегледи редовно. Използвам и конец за зъби.
Обикновено гледам пастата да е препоръчана.

# 164
  • Бургас
Избирам паста за зъби по вкус, ако не ми допадне, не повтарям. Нямам проблеми със зъбите. Наблягам на избелващи и освежаващи пасти за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт