Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 429
  • 531
  •   2
Отговори
# 165
Грижата ми за зъбите включва редовни профилактични прегледи при стоматолог, миене на зъбите поне два пъти на ден, както и използване на вода за уста. Избирам паста за зъби без много вредни съставки, която да е освежаваща и да почиства добре.

# 166
Поддържам оптимална устна хигиена, консултирам се със стоматолог при нужда. Ползвам 2-3 марки паста за зъби, като определящи фактори са стягащ венците ефект и перфектно почистване.

# 167
Много съм внимателна с грижата за зъбите. Мия поне 2 пъти в деня, обичам четките на Oral-b и често ги купувам. Сменям пастата често - купувам срещу плака и кариес и задължително ползвам вечер конец и интердентални четки за зъби. Доволна съм от положените грижи.

# 168
  • София
Поддържам зъбната си хигиена чрез ежедневно почистване със зъбен душ, междузъбни четки, конци, електрическа четка за зъби и финализирам с вода за уста. Сменям пастите за зъби често като гледам да редувам видовете   - антиплакова, за чувствителни зъби, избелваща, стягаща венците, анти кариес.

# 169
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби?
Грижа се за денталното си здраве с чести профилактични прегледи при моят стоматолог, ползване на електрическа метка за зъби, конец и вида за уста.
По какви критерии я избирате?
Да е съобразена с проблемите на моето семейство - петна по зъбите, лош дъх, оголени венци.

# 170
  • Вдън горите тилилейски
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Мия си зъбите два пъти дневно, ползвам вода за уста и се старая да посещавам стоматолог поне веднъж годишно. Изкушавам се да пробвам нови пасти за зъби, но в повечето случаи се връщам към две основни марки.  Харесва ми пастата за зъби да оставя свеж дъх в устата и да не дразни чувствителните ми венци.

# 171
Грижа се за денталното си здраве като спазвам стриктна хигиена - почиствам зъбите с четка и паста, конец, вода за уста. Не сменям много често пастата, имам чувствителни венци и се придържам към няколко марки, от които съм доволна, но бих тествала с удоволствие Oral-B, защото съм чувала хубави отзиви за тях.

# 172
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Мия си зъбите с подходяща паста и с електрическа четка, също ползвам и вода за уста.
Тъй като съм пушач избирам избелващи пости за зъби. Изпробвам различни марки, защото все още не съм намерила "моята".

# 173
За денталното си здраве се доверявам на съветите на  зъболекаря си, тъй като той познава спецификата на моите зъби. Ползвам препоръчаните от него продукти, но понякога се изкушавам да пробвам и нови.

# 174
Мия зъбите си два пъти на ден, ходя на профилактични прегледи. Ползвам вода за уста. Не пия кафе, чай и оцветени напитки.
Обичам да сменям пастата за зъби, защото ми омръзва. Добре е да има свеж аромат и да  не е прекалено сладка.

# 175
  • София
Харесвам свежите пасти за зъби, които наистина оставят усещане за чистота. Рядко променям фаворитите си, независимо от цената и това се случва по - често инцидентно. Но ако ми харесва, комбинирам, променям. Пастата ми задължително трябва да е с грижа за венците и да има избелващ ефект. Използвам в комбинация и с конец.

# 176
Не сменям често паста си за зъби. При избор на пастата критериите са:да не провокира чуствителността на зъбите, да е със свеж аромат и да има избелващ ефект.

# 177
Редувам една или две марки, от които съм доволна.
Използвам и конец и вода за уста.

# 178
Изключително съм вманиачена от грижата за денталното си здраве, защото не съм от късметлиите, които имат здрави зъби, без да полагат специални грижи. Пастата за зъби я избирам на база съставки, определени нужди към момента и препоръки/ревю. В момента избирам за чувствителни зъби, но ми се иска това да не е за сметка на белотата. Старая се да избирам и подходяща вода за уста, която да компенсира "недостатъците" на пастата (ако тя е за чувствителни зъби, водата да има и избелваща ефект или нещо такова).
Често сменям пастата, винаги съм в търсене на нещо ново и по-добро. Ако разбира се ми хареса дадена паста, повтарям, потретвам... 🤪

# 179
  • Другата България
Грижа се като ходя на профилактични прегледи при стоматолог веднъж годишно, използвам подходящи четка и паста за зъби.
Не сменям често пастата, но понякога. Обикновено гледам да е препоръчана или изпробвам нещо ново от рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт