Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 686
  • 531
  •   1
Отговори
# 255
Грижа се редовно с миене на зъбите сутрин и вечер, почистване с конец и вода за уста 🍀

# 256
  • София
Използвам качествена козметика за уста, специална био паста, вода за уста и конци за зъби.

# 257
За моето семейство поддържането на добро дентално здраве е приоритет.
След всяко хранене ползвам конец за зъби. Ползвам нитрамид , за да предотвратя кариес.
Използвам паста която е чиста и няма флуор. С зелен цвят на дамата туба. Сменяме си четката за зъби на 3 месеца. Не хапваме сладко .

# 258
Хигиената на устата е изключително важна и затова подбирам пастата си за зъби внимателно. Да предпазва зъбите от кариеси, да е със свеж аромат и да чувствам устата си чиста.

# 259
Грижа се с редовни прегледи при зъболекар и използване на подходяща за зъбите ми паста и четка за зъби.Избирам пастата да е подходяща за моите чувствители зъби.

# 260
Мия сутрин и вечер зъбите си, използвам и конец за зъби. Цялото ми семейство посещава редовно зъболекар.
Използвам различни пасти за зъби.

# 261
Грижа се за зъбите си, като използвам паста за зъби, вода за уста, душ или конец и често посещаване на зъболекар. Пастите ги избирам много често спонтанно.

# 262
Ходя редовно на профилактични прегледи поне 2 пъти годишно. Ползвам звукова четка за зъби и качествени пасти за зъби. Мия си зъбите сутрин и вечер.

# 263
Полага стандартни грижи, миене два пъти на ден с електрическа четка, ползвам вода за уста и поне веднъж в годината ходя на профилактичен преглед при зъболекар. Пастата за зъби първо трябва да избелва зъбите и второ да заздравява венците. Използвам различни марки пасти.

# 264
Обикновено като ми хареса дадена паста не я сменям често, освен ако не намеря друга по моя вкус и тогава редувам. Гледам да е със свеж и приятен вкус, да почиства добре и да щади зъбите.

# 265
За денталното си здраве се грижа като посещавам редовно стоматолога си. Обичам да пробвам различни видове пасти за зъби, като предпочитам такива за чувствителни зъби и кървящи венци.

# 266
За момента съм намерила точната паста за зъби за мен. Искам да е с приятен вкус и да е избелваща.

# 267
Зъбите си ги мия сутрин и вечер с избелваща паста,ползвам конец за зъби и вода за уста.

# 268
Минимум веднъж на година посещавам зъболекар, мия редовно зъбите + конец и вода за уста. Пастата за зъби рядко я сменям

# 269
Мия зъбите си поне 2 пъти на ден,използвам най вече избелваща паста за зъби,2 пъти годишно полирам и чистя зъбен камък,изплаквам с вода за уста..

Общи условия

Активация на акаунт