Любители на котки - Тема 199

• 28 507
  • 762
  •   1
Отговори
# 90

Как му е удобно да спи върху ръба на кутията, не знам?

# 91
Нали “реди” …

# 92
  • Sofia
Здравейте, мацки, отдавна не съм писала. Напоследък се оглеждам за второ коте, защото нашият Лъки чукна 12 години.

Понеже съм фен на осиновяванията, искам да попитам ако грабна някое коте от улицата и го заведа на ветеринат, и му направят там всички нужни тестове, трябва ли у дома някаква карантина за всеки случай?

Оптимално ще ми се яви малко оранжево коте от приемно семейство, което вече е чисто и здраво, но...хахахах
Танче, от къде си. В момента има почистено и обезпаразитено коте при приятелка. С първа ваксина, но тя е алергична иначе помага на котета за малко и храни такива навън. Мъжко, много дружелюбно и гальовно, не вади нокти и не драска като го вземат, на около 5 месеца, но дребничко. В София е

# 93
Аз мисля, че както при хората, и при животните има изключително умни екземпляри. Това видео гледах, щом тази котка се е научила да изпълнява команди, защо да няма такава, която да разпознава изображения от екран. Simple Smile
https://www.facebook.com/reel/786742723291702

# 94
Аз мисля, че както при хората, и при животните има изключително умни екземпляри. Това видео гледах, щом тази котка се е научила да изпълнява команди, защо да няма такава, която да разпознава изображения от екран. Simple Smile
https://www.facebook.com/reel/786742723291702
Под видеото,което постнах,един американец обяснява,че очите на котките са така устроени,че не могат да различават образи на екрана. Не каза точно защо...

# 95
Птица с пружина, в дм има паучове супи, пастети лакомство, има и кутийки супи. Всички те се водят допълваща храна защото са калорични и не засищат. Нещо като човешки чипс се водят.

Да ви покажа какво си купих от Джъмбо:

# 96
Здравейте, мацки, отдавна не съм писала. Напоследък се оглеждам за второ коте, защото нашият Лъки чукна 12 години.

Понеже съм фен на осиновяванията, искам да попитам ако грабна някое коте от улицата и го заведа на ветеринат, и му направят там всички нужни тестове, трябва ли у дома някаква карантина за всеки случай?

Оптимално ще ми се яви малко оранжево коте от приемно семейство, което вече е чисто и здраво, но...хахахах
Танче, от къде си. В момента има почистено и обезпаразитено коте при приятелка. С първа ваксина, но тя е алергична иначе помага на котета за малко и храни такива навън. Мъжко, много дружелюбно и гальовно, не вади нокти и не драска като го вземат, на около 5 месеца, но дребничко. В София е

От София съм, ама да си призная, още не съм взела окончателно решение да почна да търся. То котета за спасяване има бол, ама и мъжът ми още не е узрял за идеята Grinning

но питах ако все пак ми се изпречи някое...да си знам как се процедира хаха

# 97
  • Sofia

От София съм, ама да си призная, още не съм взела окончателно решение да почна да търся. То котета за спасяване има бол, ама и мъжът ми още не е узрял за идеята Grinning

Ами помисли си, котето до вторник ако не намери дом се връща на улицата. Вече е излекувано, и ваксинирано.

# 98
  • София
BundleOfLove, аз също мога да предложа момъкът, който храним пред блока.

Оказа се, че моите нямат абсолютно никаква храна, никаква. Нито консерви, нито суха.
Дъщеря ми е сърдите и не ми е казала, че сухата е свършила. Ще трябва да стискат кълки до утре. УжасТ.

# 99
Аника, уговори си среща с Бънди ... да ти доведе да го видиш но и мъжа ти да е вкъщи. И на място ще се случат нещата. Не по снимки.
Дано спасите мъничето! Може мъжа ти да се влюби в шепичката огън.

Таня, как е Шкода Октавия?

Ан Мари, защо така? Аз винаги се запасявам със суха и мокра. Дебна промоции и купувам поне по две - да има.

# 100

Ами помисли си, котето до вторник ако не намери дом се връща на улицата. Вече е излекувано, и ваксинирано.

Оранжево ли е? Rolling Eyes

# 101
  • Sofia
Не,  бяло и малко черно, като цяло е бял

# 102
Много сладичък господин, дано има късмет, на мен явно не ми е назрял моментът за второ коте още.

Имам някакви резерви дали ще се разбират с Лъки. Той също е селско коте от нивата Simple Smile

# 103
Никога не съм разбрала ролята на окраската при избор. Или е твоето или не.

Първия ми беше бял с малко сиво по ушите, гърба и опашката.
Следващите ми са черно - бяла женска и черен мъжки. През това време леля ми беше с оранжево мъжко, сега е с мъжко бяло и оранжево. Преди време си мислех че рижите са красиви и глупави. Когато й ходех на гости стария ме ръмжеше ако посегна към него. Новия при подадена ръка души и хапе. Опитах се да говоря с нея. Тя смята че котката трябва да слуша. Не е проблем да я хване за врата и да я метне към стената. Как тая котка да изгради доверие? Вече й гостувам ако е крайно наложително. И винаги търся контакт с котката. Не виждам смисъл да говоря на глухи уши.
У нас котките командват. Днес се чудих дали ми трябва кожена сгъваема табуретка. Идеална е за нокти.

Но понякога и на мен ми писва. Моите са с черни гърбове и еднакви размери. Веднъж майка ми им купи еднакви каишки и нямаше разбиране кой къде е.
Все си говоря че ми омръзна от кюмюри/негри. И им казвам как ще си купя белия красавец от рекламата на Гурме голд или сивия от рекламата на Шеба. В отговор получавам котешко примигване - смеят ми се защото знаят че няма да го направя. Те са си моите и го знаят.

Вкъщи се разбрахме че повече от две котки - не. Но ако един ден имам куче ще е бяло.

# 104
Никога не съм разбрала ролята на окраската при избор. Или е твоето или не.

Имах като дете и ми е сантимент просто. Но пък първото ми не е оранжево, така че...живот. Simple Smile

Ама наистина въпросът беше дали имат нужда от карантина ако имат отрицателен троен тест? Противоречиви мнения срещам.

Общи условия

Активация на акаунт