🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Значителна подкрепа от Демет Йоздемир!

Красивата актриса Демет Йоздемир постигна голям успех с проектите, в които участва.  Демет Йоздемир призова за помощ студенти за рождения си ден в профила си в социалните мрежи. Последователите на Йоздемир, който има повече от 16 милиона последователи в профила си в Instagram, направиха дарения.

Красивата актриса сподели следното изявление в публикацията си:

„През последните 5 години 2 милиона студенти трябваше да напуснат университетите, в които са били приети. Знам значението на образованието за нашето бъдеще и поради тази причина споделям рождения си ден на 26 февруари тази година с Турската образователна фондация. Този път очаквам вашите дарения, за да могат нашите младежи да учат в университетите, в които са приети, и да станат бъдещето на страната ни. Знам, че винаги ще бъдете с мен в този значим проект за социална отговорност, голям или малък, както винаги. Обичам те толкова, толкова много. Той символизира своето състрадание и чувствителност с изражението си.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 20:31 от femmi2

# 466
Тъкмо вчера се чудех кога ще стартира кампанията за рождения й ден. Много харесвам феновете й - миналата година сред дарителите бяха героините й, Тахир Лекесиз, както и момичета от нашата тема. Heart

"Нашето цвете се завръща на екраните. Със сигурност пак ще ни удари в сърцата."

От актрисите тя беше най-семпло облечена. Очилата й са нещо ново.

# 467
Лиленце, много се радвам, че отново си си в градинката Heart Exl

На мен днес ми направи впечатление колко голям е екипът. Сигурно е доста сложно да се синхронизират толкова хора. Особено, когато работят заедно за първи път. Предстои да видим кой кой ще бъде точно в сериала Nerd

Също така децата липсваха на четенето, исках да видя кои ще са момиченцата People Two Women Holding Hands Можеби с тях се работи отделно. Знаем, че турците имат много добра школа при най-малките.

Иначе момчето, което ще играе Ешреф/ Йомер вече печели +точки при мен Kissing Face

По-рано споделих официалния Х профил на сериала Link https://x.com/esrefruyadizitv,
но забравих Инстаграма, ето го и него Link https://www.instagram.com/esrefruyadizitv/

Така като гледам логото, ми е малко странно червеното, с което е изписано името на Ешреф. Не е плътно, а едно такова фиброзно Thinking Едва ли е случайно.

И феновете вече гласуват за съкратено име на двойката водещи актьори https://x.com/glarehana/status/1887101111821009243. Двата обсъждани варианта са: #EşSan vs. #NisRef. Аз лично нямам предпочитания.

Айде, от градината в Зекерякьой, утре право на сета Flowers Four Leaf Clover

# 468
Привет, дами.

Много са готини един да друг. Така се бях отчаяла от липсата на снимките, а те вече са факт Heart Eyes Нямам търпение да започне сериала.  Екипа е голям, това предвижда много истории и преплетени  сюжетни линии.

Да им е на късмет и успех, новото начало Flowers Four Leaf Clover

# 469
Голям екип са. Ще има динамика със сигурност. Да си пожелаем страхотно партньорство и публиката да хареса сериала и историята. 

Кате , браво нищо не ти убягва вече имаме и официални страници на сериала и лого.

# 470
Подготвили са се - ще използват професионалната агенция WASS Medya, комуникационна стратегия ще има. Laughing
И покрай Adim Farah ни пускаха снимките на FaHir официално, но трябва да им се признае - хубави правеха.

# 471
Добро начало, официален сайт, лого,  комуникационна  и pr стратегия
. В съвременния  дигитален свят това е необходимо. Надявам се комшиите високо да оценят сценария и сериала, защото с техните рийтинг системи...Нядавам  се  и на втори сезон. Както е казал Мечо Пух колкото повече , толкова по-добре. 
FAHir снимките  са незабравима част от времето на Фара. Тайно се надявам и сега да е така . 😍🥰😊

# 472
Дай, Боже Hands Pray Разглезени сме много Kissing Face

И новите актьори се вълнуват:

Значи ще имаме герой на име Окан.

Ърмак и Мюслюм ги знаехме вече Nerd

# 473
Feriha EYÜBOĞLU, нищо май не знаем за ролята й.

Още един мафиот - Тахир Лекесиз за Ешреф Руя: Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/DFimHu3NkW1/?hl=bg

# 474
Нищо няма да казвам - знаете си темата Flowers Four Leaf Clover

Вчера в еуфорията от първите снимки на екипа на "Ешреф Рюя" забравих да споделя рекламните материали на Konfor, които вярната почитателка на Демет, Мерве, е получила като награда от голямото мебелно изложение в Истанбул:

"Тъй като познах великолепната панаирна концепция на Konfor (Античния град Ефес), те ми изпратиха най-красивите и специални подаръци на света. Повярвайте ми, плаках, когато отворих кутията, нищо не можеше да ме направи по-щастлива. Благодаря ви много за вашата добрина и безценни подаръци."

Прекрасен ден на всички Balloon

# 475

Добро да е утрото !:snowflake: Настъпи момента в който започва същинската част . Успех в поредното предизвикателсво на нашите хора .  Да работят в спокойна  здрава и приятна среда . Успешен старт и партньорство !  Simple SmileFlowers Four Leaf CloverMovie Camera  

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 10:55 от femmi2

# 476
Първи признаци на живот от сета:

Тази Сема вероятно е стилистка на Чаатай.

# 477
Първи признаци на живот от сета:

Тази Сема вероятно е стилистка на Чаатай.

Ехааа , страхотнооо имаме признаци на живот от сета и красив Босфор .  Няма ли Илка да е стлистката на Чачи или ще са няколко в екипа . Кате , колажа твой ли е или много е шикарен Heart Eyes

# 478
  • Плевен / София

# 479
Няма ли Илка да е стлистката на Чачи или ще са няколко в екипа. Кате , колажа твой ли е или много е шикарен Heart Eyes
Тази Сема е последвана и от Енгин Акюрек, което ме навежда на мисълта, че вероятно е от екипа на Илкнур. Изглежда приказлива, та сигурно ще си каже Joy Колажът е от Х, вече не помня от кой профил точно го взех, да ме прощават Animal See No Evil

Днес Демет също отбелязва годишнината от ужасяващото земетресение...

Общи условия

Активация на акаунт