🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 465
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Такива ни трябват приказливи Joy От екипа на Илка е няма как да си е сменил стилиста , тя е от години и са близки .

Не се притеснявай за тия неща щом е в нета се знае че всеки може да го гепи и не е забранено . Дори мисля и аз да си го открадна нахално Blush

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:15 от femmi2

# 481
Нашето талантливо момиче!

Успех!

# 482
Показаха ни и първата клапа вече Champagne

От нея разбираме, че главен оператор е нашият добър познайник Вейсел Текшахин:

Чаатай също е работил с него:

В официалния YouTube канал можем да чуем и една от музикалните теми на сериала:

Ако трябва да я опиша с една дума, то тя ще е - съспенс Misc Ghost

# 483
Кате, благодаря ти за тази информация!
Този оператор е работил с Чаатай в един от любимите ми сериали "Шивачът".
Това, че са работили заедно и се познават е много важно.
Днес, когато гледах снимките от клипа в YouTube, работех и ги гледах без звук. Сега си пуснах да чуя музикалната тема и много ми хареса! Въздействаща е!
Дано да ни подсказват нещо по този начин!
Успех на нашите хора! Flowers Four Leaf Clover
Хубава вечер ви желая! Hug

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 22:47 от NeZ_9

# 484
Браво Кате нищо не ти убягва.  Доволни сме за оператора. Нашите хора са работили с него в други проекти.
Има хора с които ще работят и запознаят за първи път с други се познават. Забелязала съм, че някой режисьори и продуценти предпочитат да работят с определени хора , защото са добри в това , което правят.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 23:21 от femmi2

# 485
Харесвам начина му на работа, майстор е, но си пада много по близкия план, поне в Adim Farah.

Демет вече е в режим: "Караваната е моята съдба." Yum

Пица "Демет":
Скрит текст:

И рецептата: Heart

# 486
Добър ден!
Успешен старт и добър рейтинг.
Чесно казано,  не съм запомнила всички режисьори в турската индустрия, но този го помня заради Енгин.

Ще спра вниманието си върху музиката, харесва ми.
Тахир и Фара:purple_heart:

# 487
Имаме включване от вчерашния снимачен ден:

# 488
Имаме включване от вчерашния снимачен ден:

Уауууу !:scream: Без думи ! Дъхът ми спря! Много сериозен Ешреф и чооок стилен и елегантен . Браво на стилистите .

# 489
Дали пък не носи шалчето, на което вчера Сема подрязваше ресничките Sunglasses

Чакаме сега и Нисан да видим Kissing Face

# 490
Благодаря за споделеното в темата Flowers Cherry Blossom

Освен великолепната ни двойка, много съм доволна и от каста Blush

# 491
# 492
# 493
Лиленце, много хубави снимки си ни донесла Hug Аз освен Демет и Чаатай реално другите актьори никъде не съм ги гледала, така че ще са ми интересни Nerd

Скрит текст:
И продължавам да си настоявам, че може да има още две попълнения:

Историите са с няколко дена разлика. Така като ги гледам, Ася по-скоро би играла Афра като малка, а Аля - Рюя/Нисан. Просто разликата между Демет (набор 1992) и Ебрар (набор 2006) е такава, че няма как да е обратното Rolling Eyes Освен ако и двете момиченца не играят Рюя/Нисан, прост в различен период/възраст.

Много ме човърка този въпрос Animal See No Evil

Ново от Konfor Heart Eyes

Имаме и още малко описание на Нисан:

Нисан е страстна и свободолюбива музикантка. Когато Ешреф я среща, тя го кара да се изправи срещу чувства, които е избягвал досега. Сенките на миналото, жестоките правила на престъпния свят и неразрешимите конфликти обаче са най-големите пречки пред тази любов.

# 494
Tims&B Productions е една от най-известните продуцентски компании в Турция.
Senal News разговаря със Селин Арат, директор международни операции, който описа пътя на компанията към глобална експанзия.

Какви са основните характеристики на предстоящия сериал "Eşref Rüya"?
„„Eşref Rüya“ е история, която откровено описва любовта във всичките й етапи. С тъмното минало на главния герой Ешреф и множеството конфликти, публиката ще изпита удоволствие, което съответства на дълбочината и богатството на четенето на класически роман. Вярваме, че интегрирането на криминална група, съставена само от сираци, в историята ще допринесе значително за пренасянето на този проект по-далеч от романтична драма. Освен силата на сценария, актьорският състав е една от най-мощните характеристики на този дългоочакван сериал. Работим с едни от най-добрите в турската телевизия. Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, и двамата почитани в международен план, се събраха на екрана за първи път. Творческият екип зад проекта е също толкова вълнуващ, тъй като ние се впускаме в това пътуване заедно с нашия скъп сценарист Ethem Özışık и добре познатия режисьор Uluç Bayraktar, които щателно вплитат сложните детайли от вселената на „Eşref Rüya“.“

Общи условия

Активация на акаунт