Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 915
  • 221
  •   1
Отговори
# 120
Не се правя. 😊

# 121
Леле, ама ти и таксито ли не й плащаш, ако си тръгне?
Дошла ти на крака, сигурно и вечеря ти готви и да не й дадеш 30 лв.  да се прибере.
Баси мъжеството.

# 122
Леле, ама ти и таксито ли не й плащаш, ако си тръгне?
Да бееее... Не стига, че вечерята и виното са от мен (а аз готвя много добре, само с екологично чисти био-продукти  и пия вина, които на борсата преди 10-15 години са стрували по 30-40-50 лв), ами и такси на тръгване да и плащам! Те така ще се научат и с такси да идват, а накрая аз ще трябва да работя 10 дни в месеца само за таксиметровите компании... Имат си мъже, на които аз върша черната работа - те да плащат разходите на жените си Trollface

# 123
  • Далечният изток
Браво, мъжете във форума имат много сериозна конкуренция в твое лице. В класацията за най-кофти мъж... Да не помисли за най-готин?!

# 124
Е те такъв мъж, отрязвам от раз.
И съм го правила. Не е до парите, а до отношението, да я изпратиш, да покажеш загриженост.
Ама вече, такива мъже няма.

# 125
  • волно калдъръмче
Браво, мъжете във форума имат много сериозна конкуренция в твое лице. В класацията за най-кофти мъж... Да не помисли за най-готин?!
Е, една му е вързала, що да не се мисли за готин?

# 126
Дава ми се, че те (любовниците ти) и от импотентност страдат, и ти безплатно ги лекуваш, даже си плащаш за това.

# 127
Викаш, по- евтинко там в килера да преспи и това е от теб?
А- маха и таксита да плащал.
Жената трябва и на секса да е доволна, нале?

# 128
От мен - изключително вкусна вечеря, вино, което днес просто не може да се намери по магазините, само в частните енотеки на любители като мен, и много добър секс, докато тя се измори. Защото аз се занимавам от години с тантра и свършвам само когато реша. Ако си тръгва - изпращане до колата и или до таксито. Ако остава - легло 2.20 на 1.60 в библиотеката, а не в килера. С ленени завивки (копринени още не мога да си позволя, признавам). Ако не и харесва - elmaz голям, да си търси друг.

# 129
  • Далечният изток
Брррр Scream
Доста психопатско...

# 130
  • волно калдъръмче
От мен - изключително вкусна вечеря, вино, което днес просто не може да се намери по магазините, само в частните енотеки на любители като мен, и много добър секс, докато тя се измори. Защото аз се занимавам от години с тантра и свършвам само когато реша. Ако си тръгва - изпращане до колата и или до таксито. Ако остава - легло 2.20 на 1.60 в библиотеката, а не в килера. С ленени завивки (копринени още не мога да си позволя, признавам). Ако не и харесва - elmaz голям, да си търси друг.
Минутка за реклама.

https://sitarasilk.com/Купи си де. Супер са и отговарят на описанието. Изпитани са.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 21:35 от Алегриq

# 131

Много ме разочарова. Ще ти купя.

# 132
Много ме разочарова. Ще ти купя.
Не можеш Wink При мен и леглата, и спалното бельо са с нестандартни размери (завивките - 2.40 на 2.20) и не се купуват, а се поръчват. Само един комплект спално бельо от естествена коприна ще ми излезе над 3 бона.

Edit:
И не ползвам плик за завивката, дразни ме. Самата завивка се изработва от съответната материя. И се сменя и пере заедно с долния чаршаф.

# 133
Е, една му е вързала, що да не се мисли за готин?
Само аз ли като почнат форумните мъже да разказват такива пикантни истории се чудя дали са реални, а ако са - се опитвам да си представя колко смотана трябва да е въпросната жена, че да го изтърпи? ☺️

# 134
Някои са истински.
Просто са тъпи и плащат за фантазии.
После получават някое цигане за разкош, но не пречи да се похвалят в мамата.
//
На какво ли не съм се наслушала – от красиви по красиви жени съм имал. А, ок.
//
За мен не е ок да спят двама в различни стаи. Не виждам смисъла от двойката.
И аз не понасям/понасях един от любимите си мъже, който има нередовен сън. Става, ляга, шава. Но искам да си е до мен и да го усещам, да го гушкам и той мен. Сама си спя така или иначе ок. Целта е интимност. Съквартирант не ща.

Общи условия

Активация на акаунт