Отговори
# 120
Сетих се как един ни ухажваше с колежка с надеждата поне едната да му обърне внимание.

И за още един случай, писала съм преди с повече подробности и контекст, но общо взето - в тясна професионална среда, всички се познават, и в края на един работен ден няколко от присъстващите жени получават идентичен като текст смс с покана  за излизане вечерта от един, при това женен. Много се смяхме тогава и доста подробно обсъдихме човечеца. След това явно колежките са продължили разследването, защото се оказа, че той често правел така.

# 121
Ох, сега се сетих леко допълнение към предишния ми пост - та този същият й даваше отчет като го сваляли. 😂 Примерно отиде в Лидл и после разправя как касиерките флиртували с него. 😂😂😂

Хора, които се изтъкват колко са харесвани, желани, търсени, crème de la crème (а всъщност си седят самички 😙) - твърдо не.

# 122
О, като каза на всички колежки предлагал се сетих за един колега бивш. Тотален идиот. А чакаше бебе.
В служебен чат пише на мен и колежката едновременно. Тотал едно и също. Копи пейст. Предлага да ни подари бельо и да се снимаме по него като му пратим снимки. Иначе интелигентен мъж, успешен, обожаваше жена си и чакаше бебе. Ние се изгаврихме нещо с него и го повъртяхме, посмяхме се доста. Хубав човек.
//
Персона, такъв отрязах наскоро.
Според него тийнката в метрото толкова се впечатлила от негово величество, че го снимала. Викам - алоуу, това е светкавицата на телефоня, аз съм си активирала моята и светка при всеки имейл, съобщение, смс. Ма не бе, тази го харесвала, онази го харесвала. Изпраща ми снимки като жена аз да му харесвам. WTF?!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 20:22 от BasilA

# 123
Честно казано мъжете сме доста зле като цяло в ухажването и тия случки, които споделят дамите тук, изобщо не ме изненадват. Сетих се за една с мое участие и съм сигурен, че ако на мястото на момичето беше Рокстар, щеше да ме отреже и да я запомни като една от най-провалените си срещи Sweat Smile
Каня едно момиче (аз на 20, тя на 19) на среща. Отивам до града й, понеже аз съм от София, а тя от малък град наблизо, и се разбираме да отидем на пикник. Още не бяхме стигнали до мястото и се изля такъв брутален дъжд, че обърнахме, вир вода мокри, и се прибрахме кой откъде е. Не носих нито чадър, нито измислих къде можем да се скрием. Това ми е в топ 3 на най-провалени срещи Laughing
Знам случай с мой приятел тийнейджъри бяхме тогава. Той ходеше с девствено момиче. Ще правят секс. Тя обаче почва да кърви... И чак тогава той се сеща,че днес са във воден режим и няма вода вкъщи. Почва да плюе слюнка на дланта си и да се опитва да я измие "там"... Но не се получава. Не е за разправяне...
И да – тя скъса с него заради тази гадна случка... Не веднага,а по-късно. Явно не можа да го преживее... Това през 80-те години...

# 124
Еее, това е ужасно...наистина травмиращо... и то й е останало като спомен от първи път.

# 125
  • France
Покрай вас си спомних времето, в което ходих на първи срещи. Имах си правила. Никога в парк, никога в ресторант (още по-малко тежкарски), нито пък в кино или нещо подобно. Удобно заведение, което познавам, което е до удобен транспорт (за да се изнижа при нужда) и което ми дава възможност да го гледам, докато говорим. Учудващо е колко неща могат да бъдат разбрани от неречевия контакт. И винаги си плащах.

# 126
Навремето излизах с един господин на доста висока длъжност. Много ме дразнеше, че ходехме все в едно и също доста луксозно барче, тези, които го държаха зависеха от въпросният господин. Когато отивахме, той поръчваше напитки и цигари и си тръгваше без да плати. Имахме някакви бизнес идеи и затова не го отсвирих веднага, но отивах преди него, поръчвах си и си плащах, не обичам да се черпя на аванта, не ми е проблем да си платя едно кафе или едно уиски. Усетих се, че с такъв и бизнес не можеш да направиш, та отношенията ни бяха кратки.

# 127
Онлайн запознанство, той няма профилна снимка, със 7-8 години по-млад от мен, ама много настоява да се видим. Бил голям финансист, имал два апартамента в два различни града, говори и пише интелигентно. На срещата дойде направо от работа, по едни къси гащи и сандалки, с щръкнали зъби и визия на хлапе (на 45 години беше). Пихме кафе, хапнахме тортичка и си тръгнах. После много напираше за следващи срещи, но директно му казах, че не сме един за друг. Едно, че не ми допадна визуално, друго, че с тази момчешка външност аз край него непрекъснато щях да се чувствам стара, ама като е такъв голям финансист, поне зъбите да беше си оправил и облеклото. Иначе, приятен събеседник, още ми е в приятели във фейсбук. Срещата ни беше преди две години, този уикенд бях в града, където той работи, пуснах някоя и друга снимка във фейсбук и той писал отдолу: "И не се обади?!"

# 128
  • Out of the Mix
Слепи срещи няма вече.
Разменят се Фейсбуци, телефон, пращат се пикове, всеки има по 1000 вече в телефона всякакви.

Златната среда за първа среща е точно нещо, каквото Филомена описва.
Паркче може след това, за разходка, но не да се тупнем на пейката веднага. Това никога не ми се е случвало.
Принципно в парк не е безопасно за жената, нищо че може би говорим за през деня, оживено, уж.
Имам си "заготовки" иначе централни, но жената ако "улесни", още по-добре, където иска, все ми е едно. Simple Smile
Важното да й е комфортно.

# 129
  • Down south
Темата е много забавна.

В студенстските години имах едно запознанство и впоследствие покана за среща.
Отидохме на вечеря и моят кавалер започна да опитва от моите ястия/чинии, направо с неговата вилица набожда и похапва. Обяви, че е много сладкокусен? и обича да опитва от всичко.
Евентуалния зараждащ се романс беше унищожен там, намясто в този ресторант.

# 130
Ох, сега се сетих леко допълнение към предишния ми пост - та този същият й даваше отчет като го сваляли. 😂 Примерно отиде в Лидл и после разправя как касиерките флиртували с него. 😂😂😂

Хора, които се изтъкват колко са харесвани, желани, търсени, crème de la crème (а всъщност си седят самички
😙) - твърдо не.

От такива случаи тръгват онези мемета "Кажи ми как не ти върви с жените, без да ми казваш, че не ти върви с жените".

# 131
Точно и за който не обича заведения, кафето пак е идеално за първи срещи, да пийнеш едно кафе или питие и да може да си поговорите. За разходки в парка, пикници, ресторанти, дискотеки, кино, домашни партита, кой каквото обича и харесва има време по натам, като се опознаят хората и установят какво им допада да правят заедно и дали. Имах една почти първа среща у дома на момчето, уж да гледаме видеокасета. Реши да ми прави пица и покрай готвенето започна да си върши разни домакински дейности, да си прибира прането и т.н. И аз се почувствах много конфузно, да предложа ли да помогна или не. Май тук аз не издържах теста, втора покана за среща нямаше.                          Не ме упреквайте, че отидох в дома на почти непознат мъж, имахме много общи познати и всички твърдяха, че е супер свестен и скромен. И той си беше, но явно не бяхме един за друг.

# 132
Покрай твоя разказ се сетих. В обща компания имаше един, който явно имаше някакви интереси към мен, обаче искаше явно да види дали съм "подходящата". И един ден ми пита какво смятам по въпроса за "мъжката и женската" работа. Щото според него жената трябвало да си поеме цялата женска работа - готвене, пране, чистене, гладене и т.н., а мъжът - мъжката, т.е. ремонт, лепене на плочки.....Но това не отменяло жената да ходи и на работа, пари трябвало да се изкарват. Попитах го той точно дали може да лепи плочки и колко ремонта е направил. Хахаха, как се ококори. Рекох си, не си познал! (не продължихме темата, де. Много бързо след това е ожени за едно момиче, с което излизаха месец някъде. Сигурно се е съгласила да поеме "женската работа")

# 133
  • Out of the Mix
Много ми е странно това.
Когато се запознават зрели самостоятелни индивиди всеки си върши всичко сам по дифолт. Когато си самостоятелен си и самодостатъчен малко или много, защото няма кой, свикваш и си изграждаш навиците, статукво. А има и хора обичат те да си вършат всичко, и реално с партньор само биха "делегирали" спрямо качествата, предпочитанията и времето. Други пък са "от мама на мъжо", и обратно.
За мен не е нормално човек да не може да се обслужва и да не може сам да се грижи за себе си.
Това не са неща да се коментират на първа среща.
Прави ми впечатление от всички примери, че е много шарено, няма "правила", всеки си прави каквото иска, водещо до разочарование след разочарование. Свят шарен.

# 134
Всякакви хора има, затова се събират "себеподобни". Ако е някой готован, свикнал мама да му слага и вдига, ще очаква същото и от жена си. Тя обаче може да не иска да е слугиня. Вариантът му е да е богат и да има помощница, само той да изкарва парите, а жена му да домакинства или да си намери някоя, която иска за си обгрижва мъжлето, докато бачка на пълен работен ден и гледа деца (и такива ги има).....та, свят широк....

Общи условия

Активация на акаунт