Отговори
# 30
Отрязах един турчин за кафе, защото видях във ФБ, че сестра му е забрадена. Тука го раздава лайф-ис-лайф, алкохол, свинско и жени, но явно у дома традициите са други. Аз и без това имах резерви, но това съвсем ме отказа.

# 31
Един, който на 45 години живееше с майка си. Това не е странно, но след пет или шест срещи, ми изпрати SMS, в който ме пита как съм. Дотук добре, но в sms-а ме нарича с друго име, а не с моето. И кой за Бога, в 21-ви век праща SMS-и, при наличието на вайбър и месинджър?!

# 32
  • ☀️София / London🌂
Избрал заведението /за първа среща/, защото над него давали стаи за по час. Joy
wtf, директно ставам и си тръгвам без да кажа и дума!
Или този бисер го изръси преди самата среща ?

# 33
  • Down south
Дотук добре, но в sms-а ме нарича с друго име, а не с моето. И кой за Бога, в 21-ви век праща SMS-и, при наличието на вайбър и месинджър?!
Само сгрешеното име е напълно достатъчно!
А иначе, каква е разликата как е изпратено съобщението.

# 34
# 35
Избрал заведението /за първа среща/, защото над него давали стаи за по час. Joy
Този яко е бил загорял. Хапваш, пийваш, ставаш и казваш - чао, бързам, нощна смяна съм.

# 36
На първата (и последна) среща ми  разказа мега -"смешния"  виц, за жената инженер и  морското свинче.   

# 37
Без да има любовна нотка от моя страна, се отвратих от колега заради мръсни нокти! В последствие ми стана фобия.
Със същия се засякохме в една кръчма и седна при нас. Докато си чакаше салатата, сякаш ми прочете мислите, взе ножа и започна да си бърка под ноктите и да ги чисти. Това ме довърши тотално. Иначе беше симпатяга.
Отвращава ме и необран, космат врат.

# 38
Сетих се за един, който дойде пиян на първа среща. Втора, разбира се, нямаше. После се оправдавал пред обща позната, че много се притеснява, та затова.

# 39
Един, който в първата ни нощ извади шалчета на любимия си футболен клуб и искаше да ми върже ръцете с тях. Директно го изритах. Стори ми се много психопатско, като за първи път.

# 40
Дребнаво е, та баш по темата.

Очите и гласът са ми в топ три неща във външния вид и излъчването на един мъж.

Така че директна дисквалификация при малки и кръгли очички, недостатъчно дълбок/мъжествен глас, някои говорни дефекти и мьекащ диалект. Последното при жени не ме дразни, но при мъжете го намирам за силно феминизиращ фактор.

Впрочем дълбокият глас има връзка с нивата на тестостерон, така че май не е много дребнаво. Има си еволюционна причина сигурно.

# 41
  • ☀️София / London🌂
не понасям хора, които не си знаят мярката що се отнася до алкохол, и мъже и жени !
истории в стил ако знаеш как се напихме и особено ако това е повод за гордост за мен е deal breaker
също ако при всяка възможност се ходи задължително да са се пие с приятели след това подобно се разказва за преживяното като много забавно.
ако някой ми мирише на алкохол, имах един такъв колега който се въртеше покрай бюрото ми. Явно от петък до неделя е купон защото в понеделник като доближеше ми идеше да повърна, толкова миришеше на бъчва.
хората, които пият повечко имат едно типично подпухване на лицето, това като го забележа в мъж бягам с 200

# 42
Не съм имала някакви фрапантни случай , отрязвала съм много мъже , защото искат сериозна връзка , а не ми се е занимавало . Отблъскващо се сещам само за един , който ме пита Сали в брой или с карта да иска сметката , но да речем , че не е голяма драма.

# 43
Имаше един, с който аха да стане нещо, ама се целуваше ужасно просто 😂 и нонстоп говореше странни неща ама всяка втора дума му беше на шега, а първата сериозна. В смисъл, забавен беше, ама в един момент се чудех какви неща му ражда акъла и дали е сериозен😂 а аз по принцип имам доста развинтено въображение и хумор, та щом на мен ми стана странно. Иначе е доста хубав мъж. 😁 и още е свободен, та може и не само на мен да ми е странен 😁.

# 44
Всеки,който не се държи естествено е странен и съмнителен... Естествено за него си...

Общи условия

Активация на акаунт