Отговори
# 45
  • Down south
Всеки,който не се държи естествено е странен и съмнителен... Естествено за него си...
А и Господ да опази от дамите от
Скрит текст:
deafs
и производни

# 46
Един ми разправяше как хвърлял дрехите на приятелката си в камината, когато я няма, ако не ги е подредила на правилното място. А и ме питаше имам ли възможност да работя извънредно за допълнителни пари. Защото той бил фен на екскурзиите, но си ги финансирал от допълнителни доходи, заплатата била неприкосновен семеен приход, та ако се съберем и аз така трябвало да правя. Един друг обожател го отрязах, защото беше помолил една колежка (той не работеше с нас, но бяха стари приятели) да ми избере подарък за осми март и тя беше информирала целия град, че даже и познати от съседни градове, че имаме сериозна връзка и сме сгодени, а ние бяхме на етап няколко срещи. Честно казано, мисля, че и иначе не би се получило, беше добър човек, но 15 години по-голям от мен и малко имах чувството, че съм излязла на среща с баща ми. Иначе съм се разделяла с мъже, които са ми казвали, че не са мъже за една жена, но това не го намирам странно, мисля, че повечето жени не искат такива, поне не и за сериозна връзка.

# 47
Мога да кажа, кое е най-странното нещо, заради което мен са отрязвали (което ми е известно). Ниска съм! Мъжът беше високичък, много ме харесвал, но съм била ниска и сме щели да изглжедаме нелепо пред хората. Ожени се за висока жена Grinning

# 48
Подчертавам, че всички по-долу не са ми били гаджета, излизали сме с някой веднъж, с други няколко пъти.

Един го отрязах, защото се виждаме за пръв път, платих му пиенето в заведението, даже рестото си прибра. После искаше на ресторант да ходим...рекох си (наум само) - Що, и вечерята ли няма кой да ти плати?!?

Един коментираше сервитьорките и други жени - какви красавици и кво-що, разказваше разни случки....

Излизам с един за пръв път, спря на Макдолалдс, купи си за вкъщи и си го изяде в колата, докато ми говореше нещо....Попита ме дали искам, но бях толкова шокирана, че дори и не си помислих да ям в колата сандвичи хааххаха

С един почти се бяхме сгаджосали, но повечето пъти излизахме на заведение, дискотека в компания - с моя приятелка и негов приятел. Един ден ми вика пред всички - вие с ХХХ да не сте лесбийки, само заедно се мъкнете?!? Направо онемях. Като се посъвзех рекох, абе, само приятелки сме, ама след такова изказване, може и да помисля по въпроса.....

С един друг излизаме около месец някъде и си се мотаме по заведения. Един уикенд решиха компания (неговата) - ще ходим на вилата на единия, даже ни отстъпиха стаята със спалня...(нали...?!?) И тоя сладур легна, обърна се и заспа....хахаххаха А на 20 си бях мацка аз....Все тая де, не е бил в настроение човекът.

# 49
  • Бургас
Избрал заведението /за първа среща/, защото над него давали стаи за по час. Joy
wtf, директно ставам и си тръгвам без да кажа и дума!
Или този бисер го изръси преди самата среща ?
Не, по време на вечерята. Аз лично си замълчах само. С този ми акъл сега щях да прихна да се смея. Чудеше се после, защо не искам втора среща.

# 50
Не бих излизала с мъж с име, което не ми допада. Не е задължително да е нещо странно, просто на мен да не ми е окей. Примерно Вълчо. Та по тази причина дори при интерес към мен, не съм давала шанс на мъже с подобни имена.
Дребнаво е, защото никой не е виновен за избора на родителите си,  а и човек прави името, но..... не мога.

# 51
Случаен познат, съобщава ми, че днес има рожден ден и затова трябва да преспим ей сега!

# 52
Аз имам един запомнящ се случай от миналото, но не знам дали е било дребнаво или необичайно. Първа среща, минава добре. Изпращам я, качвам се у тях. Тя ми показва снимки с бившия й, как го обслужва орално. Много ясна и от близо снимана сценка. Но пък ми се стори добра в това, което правеше Laughing

Иначе най-странното нещо (и дебилно от моя страна), заради което съм отрязвал, беше в края на гимназията. Момичето беше прекалено красиво и настоятелно като за първа среща, а аз исках да се опознаем първо преди секса. Впоследствие години наред отнясях (заслужени) подигравки от приятелите ми. Sweat Smile Sweat Smile

# 53
В края на първата ни среща, той ме изпраща...., въпрос "Мога ли да те целуна?" Замислих се за секунда - ако кажа "да" може би ще изглеждам "лесна", ако кажа "не" може би прекалено "недостъпна". Просто казах че чао, нито той се обади, нито аз го потърсих!

# 54
  • France
Един ми разправяше как хвърлял дрехите на приятелката си в камината, когато я няма, ако не ги е подредила на правилното място. А и ме питаше имам ли възможност да работя извънредно за допълнителни пари. Защото той бил фен на екскурзиите, но си ги финансирал от допълнителни доходи, заплатата била неприкосновен семеен приход, та ако се съберем и аз така трябвало да правя.
FearfulFearfulFearful
Този е егати психопатът!!! Чудя се дали въобще има жена, която би му вързала? Поне си казва нещата ачик.

# 55
За мен плащането за секс е абсолютен dealbreaker, съжалявам. Simple Smile
За гадже явно да, но иначе нямаш проблем да гласуваш за тях и да им работиш? Защото всичките ни политически и бизнес лидери са такива:

Интересна тема иначе. Понеже явно се пита за рязане от страна на жени, най-тривиалното отрязване, на което си спомням да съм ставал свидетел беше веднъж в дискотека, преди 15-20 години - бяхме смесена компания 3-4 момчета и 3-4 момичета, без гаджета, просто приятели. Идва един юнак да се запознае с едното от момичета, аз съм до нея и гледам и чувам как само го огледа от глава до пети и му вика "изчезвай бе, селянин!".
Питах я после защо така грубо го изгони - изглеждаше симпатично момче - и тя каза, че говорел на меко.

# 56
Понякога грубото рязане е по-практично, че има едни все не разбрали, дето се надъхват помежду си или по нета, че "не" всъщност означава "добре"...

# 57
Имам позната, която си търсеше мъж, задължително да е софиянец. Накрая си намери. Предполагам, ако е имало други преди него, ги е отхвърляла, щото са "селяни".

# 58
Онлайн запознанство в зората на интернет, той работи на морето, аз се оказвам в същия град и си уговаряме среща. Отивам, чакам чинно пред пощата в стария град в Созопол и пристига Мики Маус Joy
В най-лютата жега Мики Маус преследва туристи да си правят снимки с него. Махна си главата, горкият димеше чак от изпаренията. С нищо не беше виновен човекът, но бях сигурна, че ако започнем  връзка и стигнем до секс, ще се хиля истерично, представяйки си...Мики Маус.

# 59
  • София
Случай 1 две изказвания прекратиха всичко:
 - И аз, и той искаме сериозна връзка, минали сме 1ва среща. Той: "Ти трябва да намалиш спорта, защото няма да ти остават сили за мен. Не, че ще се случи, по мен съдя, и при теб ще е така. Трябва да влагаш енергия във връзката и да ти е приоритет, а ти много спортуваш."
Моля, моля, че не чух..Laughing
- У тях сме, прави салата, направил скара. Салатата с връх в една чиния, тръгвам да взимам друга чиния за кюфтаците. Той: Не, не сложи ги при салатата. Аз: Е, нека са в отделна чиния, по-лесно ще?, той: И при салатата може; Аз: Няма ли да е по-добре в отделна, поне на мен ще ми е по-удобно?" Той: Слагай ги при салатата.
Незачитане за една чиния и кюфтета, какво по дя.... да очаквам за друго. Може би съм станала много рязка, но това е.

Случай 2, човекът беше родом от друг град, живял в чужбина и установил се вече в Сф:
- Споделяла съм, че по Студ.град не съм ходила и като по-млада, и сега не бих, не е моето място. Беше прието, че се правя на важна софиска кифла Simple Smile Май друг е с комплексите.
- На 2-3та среща ме пита "Ти инвестираш ли" Аз - "Да, в себе си" Той: Не заделяш ли пари за черни дни, да имаш, аз играя на борсата? Аз: Не, нямам никакви пари, моите дни ще са бели и светли.
Нацупи се и държанието ясно показваше някакво отвращение от факта, че не инвестирам. Повече не се видях с този.

Общи условия

Активация на акаунт