Отговори
# 60
Искаше да ми идва "на гости" на работното място, макар че в случая имаше и други червени флагчета.

# 61

- Споделяла съм, че по Студ.град не съм ходила и като по-млада, и сега не бих, не е моето място.

Аз бях по същия начин. Изобщо не излизах в Ст.град, дори и като студентка и, на когото и да го кажех, беше супер изненадан.  Макар че не виждам какво чудно толкова има..... И като почнат - ама ти не си живяла, какъв студентски живот си имала....?!? И аз - амииии, в учене....хахаха
Както и да е, после изобщо спрях да споделям за това и ми е мирна главата. Хаха

# 62
  • Out of the Mix
Случай 1 две изказвания прекратиха всичко:
 - И аз, и той искаме сериозна връзка, минали сме 1ва среща. Той: "Ти трябва да намалиш спорта, защото няма да ти остават сили за мен. Не, че ще се случи, по мен съдя, и при теб ще е така. Трябва да влагаш енергия във връзката и да ти е приоритет, а ти много спортуваш."
Моля, моля, че не чух..Laughing
- У тях сме, прави салата, направил скара. Салатата с връх в една чиния, тръгвам да взимам друга чиния за кюфтаците. Той: Не, не сложи ги при салатата. Аз: Е, нека са в отделна чиния, по-лесно ще?, той: И при салатата може; Аз: Няма ли да е по-добре в отделна, поне на мен ще ми е по-удобно?" Той: Слагай ги при салатата.
Незачитане за една чиния и кюфтета, какво по дя.... да очаквам за друго. Може би съм станала много рязка, но това е.

Голям дебил е бил тоя.
Точно обратното - спортът при мъжа поддържа високите нива на тестостерона и се чувстваш много по-добре.
При жената също - ищяк й идва за повече неща, тонизирана, гъвкава, флексабилна. Wink
Така че си дерзай в същия дух. Wink
Здрав дух в здраво и секси тяло
.
Това за салатата и кифтаците го оставям без коментар
. No Mouth

Случай 2, човекът беше родом от друг град, живял в чужбина и установил се вече в Сф:
- Споделяла съм, че по Студ.град не съм ходила и като по-млада, и сега не бих, не е моето място. Беше прието, че се правя на важна софиска кифла Simple Smile Май друг е с комплексите.
- На 2-3та среща ме пита "Ти инвестираш ли" Аз - "Да, в себе си" Той: Не заделяш ли пари за черни дни, да имаш, аз играя на борсата? Аз: Не, нямам никакви пари, моите дни ще са бели и светли.
Нацупи се и държанието ясно показваше някакво отвращение от факта, че не инвестирам. Повече не се видях с този.

И аз не ходя и не ми е било любимо място, но като студент все пак някакво време съм прекарвал и някой друг купон, нормално.
Много "обичам" да ме разпитват за имоти, сам ли живея, в какво, пари, активи, спестявания. Smile
Правилно си отговаряла. На първа, втора, 10-та среща, такива неща не се разпитват. Човек сам преценява кога и на кой какво и до каква степен да "разкрива
".

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 11:23 от Revoker

# 63
Темата е: Кое е най-дребнавото, необичайно или странно нещо, заради което сте отрязвали някого?
а пишете само за партньори.

# 64
Понякога грубото рязане е по-практично, че има едни все не разбрали, дето се надъхват помежду си или по нета, че "не" всъщност означава "добре"...
Категорично - да, но не грубо. Никой не е длъжен да търпи грубо отношение. Едно "Нямам интерес" би трябвало да е достатъчно. Иначе категоричното отрязване е от полза за всички.

# 65
Понякога грубото рязане е по-практично, че има едни все не разбрали, дето се надъхват помежду си или по нета, че "не" всъщност означава "добре"...
Категорично - да, но не грубо. Никой не е длъжен да търпи грубо отношение. Едно "Нямам интерес" би трябвало да е достатъчно. Иначе категоричното отрязване е от полза за всички.

Не четеш какво съм написала.
Пълно е с мъже, които приемат не-то за "ще помисля, продължавай". С такива - и в реала, и във виртуала - се процедира по друг начин. Прехвърли няколко теми във форума, и виж за какво става въпрос - те го режат културно и категорично, той продължава да им ходи по петите от тема в тема, накрая го отрежат грубо и си решават въпроса. Е, известно време четат какви са гадни, но едва ли им е драма.

# 66
Бях се уговорила с един уж симпатичен мъж да излезем към края на седмицата. Цяла седмица не спря да ми пише 'мислиш ли за мен?', 'колко пъти на ден се сещаш за мен' и подобни..накрая ме 'изненада' на работа с една роза.. отказах се от срещата..
с друг се разхождаме цял ден на природа, всичко точно, после отиваме на бар в Капана и той влиза в заведението с цигара, понеже отвън нямаше места..казвам му, че не се пуши вътре, при което си загася цигарата под масата и лъже най-нагло сервитьорката (която му направи забележка и го помоли да си хвърли фаса, за да не подпали пода), че не е палил и я изкарва луда.. аз се потресох от простотията му и онемях, той ми вика 'срам те е от мен, защото си по-хубава, а аз не изглеждам достатъчно добре, нали?' - пълен шок, до там бяха срещите..

# 67
Един (бяхме още студенти, аз работех на морето) ми обясняваше колко пари има семейството му, колко лодки и хубава къща на брега на морето, а той самият бил вече уреден на държавна работа, след като се дипломира. Погнусих се от тона му, сякаш знаеше, че друго нищо ценно няма у него и тръгна с офертата да ме купува.
После не успях да се отърва, историята стана много крийпи с досаждане, държане на сметка защо не искам да излизам с него, висене под прозорците нощем и в крайна сметка напуснах работа и избягах от града. Тоя беше пълно куку.

# 68
  • София
Много ме кефи тази тема. А аз си мислех, че само аз попадам на луди.
На няколко различни срещи това лято - пича казва, че е ИТ, има собствен или ще купува апартамент, а на първа среща излизаме на водичка на пейките. Аз си купувам водата.
Втора няма.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 11:57 от Rockstar

# 69
  • Out of the Mix
Или имаш, или нямаш собствен апартамент. Или ще купуваш, или не.
Няма между двете "илита" нещо. Smile

Това, че се е обяснявал, си е негов проблем, вместо да се фокусира върху теб, тялото ти, емоциите, забавлението, прекарването на пълноценно време.

Дали имаш, или нямаш не е критерий за нищо.
Имам един познат, дълги години (поради известни причини) беше все под наем в луксозни имоти.
Не искаше да купува. След което купи парцел и си построи къща. Добре ли е?

Това, че е IT не значи непременно, че има, или няма нещо, или че иска да харчи "по жени". Grinning

Що на водичка в парка?
Така сте се разбрали?

Къде трябва да протича първата заветна среща?

# 70
  • София
За дреболии не знам дали съм рязала, но съм усещала, че като не му допада човекът, се хващам за всеки повод и без повод. Иначе съм рязала заради години и килограми, от раз. Е, не че не е имало и допълнителни причини, но изначално тези неща са били достатъчни и без тях.

# 71
Преди години се запознах с едно момче по интернет, покани ме на среща и отидохме на кафе. След като дойде ред за плащане на сметката, много държах да си платя моята част, но той бил джентълмен и щял той да плати. Като изкара едни жълти стотинки и взе да плаща с тях, направо си тръгнах. На следващия ден намери начин да се свърже с мен, за да ми се оплаче, че защото ми платил кафето, сега нямал пари за закуска.

# 72
  • Out of the Mix
Ужас. Къде попадате на тия габровци, бре? Joy
Зрели хора на по 30-40+ години.
После що жените търсели чужденци, а мъжете не искат българки. Satisfied

# 73
  • София
Ревокър, става дума за няколко срещи с няколко различни мъже. Не сме се уговаряли предварително къде ще ходим след като се видим. Аз просто седя и гледам какво ще предприеме той.
Водичка и пейка? Ми ок и чаооо.

# 74
Имаше един, който ми беше пратил букет за рожденния ден с картичка и име в офиса, преди да сме се виждали някога на живо. Не  очаквах да е от него, понеже не съм му споделяла къде работя, а и дори не сме се запознали на живо и реших, че е от стар приятел със същото име, който обичаше да ми праща цветя. Звъни ми той и си говорим общи приказки, аз му споменвам нещо за букета, понеже попита имам ли изненади за празника, при което той остро се възмущава, че не съм се сетила, че бил от него и направо агресира.. така и не се видяхме
Друг докато бяхме на заведение в обща компания (който упорито ме канеше да излезем само двамата на среща), стои и се чуди сто часа да си поръча ли нещо за ядене, накрая казва 'чакай да се обадя на майка, да ѝ кажа да не ме чака за вечеря' и взе да ѝ обяснява как щял да хапне салата и друго на заведение, еди къде си, после ми се хвали как всяка вечер тя го чакала за вечеря и всичко правел в нейната къща, дори там се къпе..

Общи условия

Активация на акаунт