Отговори
# 540
Мъж над 180 см ми е твърде висок и не се чувствам равностойна.
А защо трябва да си равностойна...на ръст?Rolling Eyes

# 541
Имам приятелка 175 см, която беше във връзка с мъж, който да е бил няколко см над мен (аз съм 164). И всъщност повечето ми високи приятелки са с мъже, с които имат няколко см разлика. Не знам защо онлайн все се пишат едни кисели коментари как е невъзможно такова чудо, моята реалност е друга.

# 542
  • France
Все нещо трябва за им е виновно, че не ги искат, а истината е, че са криндж и крийпи от всякъде. Rolling Eyes

ММ ми е иделен откъм височина. Аз съм 167-8 и като сложа 7см ток (повече и без друго не нося) той се извисява с 2 санта, точно, колкото да изглеждаме добре заедно на снимките

# 543
На мен колко са ми се "карали" онлайн.
Защо след като съм го лайкнала, не му отговарям веднага?
Ми щото така пък.
Ще се сетя и други подобни.

На непознати не отговарям. Ограничила съм си фейса непознатите да ми идват в спам и хич не ме интересуват....

# 544
Аз сега се сетих за дребнави причини, поради които майка ми като тъща е отсвирвала потенциални женихи за нас. За мъжа ми беше казала, че е твърде висок и било много грозно чак толкова висок. ("Най-красиво е да е с нашия ръст!").
 За предишно гадже, че имал приближени очи и значело, че е подлец и престъпник. За мъжа на сестра ми, че е много мълчалив и неинтересен Simple Smile)).   

Сега си обича зетьовете, но трудно ги прие.
И аз не съм се вълнувала от ръст чак толкова, но сега като имам момчета, се радвам, че баща им е висок и широкоплещест. Лошото е, че е зле с косата, а и цялото му семейство. Харесвам плешиви, но не искам синовете ми да са такива.

# 545
  • France
Ако бях мъж подобна кандидат тъща би ми била повод за отрязване

# 546
Ако бях мъж подобна кандидат тъща би ми била повод за отрязване

Е, сигурно е била, сто про е отказала не един или двама. Само най-ентусиазираните (или отчаяните) са се смирили с нея Simple Smile))

# 547
Моята майка се беше изказала негативно за последното ми другарче - имал едни такива малки ръце... Колко да са малки, като обувчиците му са 47ми номер дето ми препречваха коридора ако ги остави там?!? Joy Но явно за нея тънки пръсти като на пианист означават малки ръце и ги асоциира с обратното на работлив. Поне аз доколкото схванах изобщо логиката.
Това само пред мен го спомена, естествено, а аз нито го взех под внимание, нито го сведох и до него. Но още ми е смешно като се сетя.

# 548
  • София
Няма да казвам за какво се съди по ръцете.....
Което също не е съвсем вярно понякога.

# 549
Аз фини ръце с дълги пръсти ги свързвам с аристократична, благородна натура.

# 550
Няма да казвам за какво се съди по ръцете.....
Което също не е съвсем вярно понякога.
Точно за това и да си е правила изводи, добре сме си и без точно двете с нея да го обсъждаме Joy
А и си права, може да се подведе човек Grinning

# 551
Сега се сещам, че несъзнателно съм отрязвала хора, с които дори не съм осъзнавала, че сме на среща Joy

Като бях на 19-21, няколко пъти състуденти ме каниха на кафе и даже на вечеря. Но понеже не ги виждах като романтично-сексуални обекти, а като приятелчета или добри познати, или част от общия фон, въобще не осъзнавах, че имат предвид среща. Повечето не са ме сваляли или говорили любовни неща преди това, просто канеха изневиделица. Нищо не се случваше, разбира се, и си тръгвах от заведението ни лук яла, ни лук мирисала. За някои случаи осъзнах, че са били срещи много години по-късно Joy

То и аз бях отнесена, но и някои момчета хич не си помагаха. С един пихме кафе в Старбъкс на гарата между ангажименти Joy Откъде да знам, че било среща. Чак като почна да ми прави комплименти, се усетих. С един друг също пихме кафе по обяд между лекции. Тресна ме, че е среща, едва след като се появи наконтен с костюм. И май цвете носеше. Беше супер криндж, защото беше навръх 14 февруари, което също осъзнах чак като седнах на стола Joy

# 552
За тва тия романтики малко по късно, не на първа среща. Че другата страна може хич и да не е разбрала

# 553
Имах колежка, на която нейн обожател всеки ден й носеше роза в офиса. Тя не го харесваше и с право, но не искаше да го обиди и приемаше розата. Иначе му е казвала любезно да престане и че няма да се получи между тях, но той беше доста упорит. После се премести и не знам дали е продължило преследването. (за мен това би било доста крийпи, направо като някой преследвач.....)

# 554
Имах обожател, който имаше такова високо самочувствие , че просто не приемаше “не” за отговор. “Купи” от моя колежка телефонния ми номер и не спираше да ме тормози.

Общи условия

Активация на акаунт