Отговори
# 555
Princess Sissy, ужасни са такива, чак страх да те хване. :/

Стана ми интересно - има ли професии/хобита/типажи (примерно, не знам, фитнесджии, рокери, пътешественици), които отбягвате на всяка цена? И такива, които са като зелен флаг?

# 556
  • София
То пътешествениците няма какво да ги отбягвам, те сами бягат без посока.
Тираджии.
И въобще - мъже с малко свободно време.
Сервитьори и готвачи. Готвачите са абсолютно ненормални всички. Без изключения.

# 557
Прекалената упоритост също е повод за отблъскване. И пак не баш, защото ако е от обект, представляващ интерес, е друго нещо. 😁
Имах един приятел - много стойностен човек иначе - чийто коронен номер след отхвърляне беше да заключи "ти някой ден ще бъдеш моя". Бляк. Пробваше с всичко, което има цици и почти за всяка заявяваше и това. Но беше в късните тийн години, малко момчета са адекватни в това време на хормонални бури.

# 558
Всички мъже онлайн са 190 см минимум. 😅

Какъв смисъл има да лъжеш за нещо, което се вижда ?
Аз съм 172-173. Толкоз.
Не се мисля за нисък , но като чета тука темите почвам да се чуставам джудженце Simple Smile
Незнам какво ще правят мъжете по 170- см.

# 559
  • Варна
Обожавам красиви мъжки ръце, това ми е някакъв фетиш наред с гласа. Не обичам къси пръсти с малки квадратни нокти. Гласът трябва да ме грабне веднага и да ми предизвика тръпки по гърба. Също обичам хора, които могат да се изразяват с очи. Безжизнен, служебен поглед веднага ме настройва зле. Заради изброените неща бих рязала без да мисля.

# 560
Princess Sissy, ужасни са такива, чак страх да те хване. :/

Стана ми интересно - има ли професии/хобита/типажи (примерно, не знам, фитнесджии, рокери, пътешественици), които отбягвате на всяка цена? И такива, които са като зелен флаг?
Не че превъртам 908008 човека ежегодно и мога д апреценя добре.
НО.
Метъли - найн. Мърлявщина и чудо.
Религиозни. Звярът, скрит под лицемерие.
Бели якички/корпоративни служителчета. Роботи/стерилни/машинални/неемоционални.
Нечистоплътни. Има ги навсякъде.

# 561
  • Далечният изток
Футболни фенове, ама от тия хулиганите, твърдо не.
Върли фенове на някакви филми от рода на Междузвездни войни, също не. Оказват се с разсъждения като от детската градина.
За професии... не съм мислила. Може би (без значение професия) някой инертен, неамбициозен, който си стои цял живот на някакво много ниско ниво от мързел или глупост. Или сменя работни места, защото все не се намира тая специална работа за великата му особа.

# 562
  • София
А, да - футболни фенове. "Няма да се видим днес, защото съм на мач." Ми - ок.
И майстори по вътрешни ремонти. И те са вечно заети.

# 563
Много хубав пост, HighSpeed. Немалко жени имат фетиш към красиви мъжки ръце. Мисля си, че мъжете вместо да пращат dick pics, трябва да започнат да изпращат снимки на ръцете си. 😇

Твърдо не са ми всякакви батки, гардероби и мутроподобни, защото ме плашат. За други типажи хора не се сещам да съм толкова крайна, сравнително широкоскроена съм.
С нърдове се разбираме чудесно, винаги мнооого ме харесват. 😀

Като дете и тийнейджър пък винаги си мислех как идеалният мъж е някоя ранима артистична душа, а когато срещах такива, не изпитвах нещо повече от приятелски чувства. В крайна сметка разбрах, че сама по себе си съм предостатъчно сензитивна, трябва ми малко повече живец, повече сила, за да има баланс. Е, има и просто позьори, но те пък не са интересни.

Също с изненада научих, че твърде добрички... някак не. Но тук не става въпрос за човещина, емпатия и доброта, колкото до един типаж, които изглеждат много добри поради интертност, наивност и страх да погледнат живота в очите.

# 564
Футболни фенове, риболовци, ловджии, чалгаджии, вегани, фитнес маниаци, рокери, хипита, полицаи, сотаджии,
Това се сещам на първо време.

# 565
  • София
Полицаи, сотаджии и охранители.

И аз имам фетиш към ръце. Аууу, много.

# 566
Футболни фенове, риболовци, ловджии, чалгаджии, вегани, фитнес маниаци, рокери, хипита, полицаи, сотаджии,
Това се сещам на първо време.
Баллллл
И рибар съм и ловец съм и мотор имам.
Мама мия.
Топ 3 най-отвратителен мъж Simple Smile
ахахахаххах
Innocent
Или викаш да не се лаская !!!!

# 567
  • Далечният изток
Ау да, ето - полицаи не, не, не. Особено разследващи. Тия са придобили точно оня ченгеджийски манталитет дето се съмняват във всеки и всичко, все си мислят, че някой ги лъже... Мани Scream

# 568
Не ме кефят хипари, растафари, караванаджии, номади, улични музиканти и прочее свободни души. От тези, дето носят широки гащи, бандани и немити коси. Много са ми вятърничави, а и да не бяха, естетиката ме потриса. Не е за мен този живот.

Също разни нърдовски хобита като настолни игри и фентъзи и разните там карти и фигурки. Не мога просто, сори. Обичам фентъзи, но само да го гледам. И го гледам основно заради Роб Старк и чичо Деймън Innocent Научна фантастика и всякакви космически жанрове ненавиждам.  

Отделно съм забелязала, че нърдовете често страдат от синдрома на айтито. Мислят се за големи интелектуалци и ерудити, заради многото време прекарано в ехо камерите на Ютюб и Редит, но обикновено са далеч от истината.

# 569
Аз пък си падам по мъже в униформи 😍! И в бели престилки 😂❤🥰
ИТ-тата не са ми в мокрите сънища определено 😂

Общи условия

Активация на акаунт