Отговори
# 750
  • Out of the Mix
Jane, и МИРК. В началото, като стартира Скайп, беше топ и ми липсват тези времена, беше супер, някак си по-"сурово", по-"аналогово" едно такова, ама в същото време дигитално. Купуваш си камера и микрофон, ниска резолюция. Сега от телефона с 4К резолюция си виждате всяка пора, правиш директна връзка с ОЛЕД телевизора и на 65" диагонал се зяпате. GrinningSunglasses Сигурно затова много суетнички не искат видеоразговори. Relieved
Повечето 35-37+ сме минали през този период в началото и след 2000-та година.
Сега почти няма възможност това да се случи (слепи срещи). Или се разменя Фейсбук, или телефон и се уговаря среща. Въпреки че всеки профил може да е фалшив, но така само си вредиш и се занимаваш с глупости, пълна загуба на време. Живият контакт най-добре, не бездънни чатове.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 14:46 от Revoker

# 751
  • София
Аз направих пореден рестарт на живота си около 2002-3. Върнах се в България и нямах много приятели за излизане. Та тогава забих по Айсикю, Скайп и подобни. Забавно беше.

# 752
Не бих излязла на среща от онлайн запознанство, ако преди това не сме си чатили няколко месеца.
Или да ми искат телефона, да се чуем. Абе ейй, аз не си изхвърлям кашоните от амазон, ако преди това не съм разлепила и разчленила етикета с името и адреса на миниатюрни парченца, на теб телефон ще ти давам. Grin

# 753
  • София
Чак пък толкова параноя ...
Жива и здрава съм, с малко по-дълъг списък блокирани.
След преживяванията с БМ, нищо не може да ме уплаши. То и такива мъже се срещат много, много рядко, слава на Вселената. А пък с него се запознахме в заведение, по класически начин.

# 754
  • France
Чак месеци чатене е твърде много време. Но за 2-3-4 седмици редовен контакт се изгражда достатъчно добра представа.

# 755
  • София
Моят опит сочи, че ако разсрочим чата на към месец, може и никога да не се видим.

# 756
Честно да си кажа, гледам много недоверчиво на запознанства от сайтове, но това го казвам като човек, който никога не е отварял такъв сайт. Дори не знам има ли още такива и дали са безплатни.

# 757
Има хора, които са много социални и нямат проблем да си видят по една снимка, 2 изречения и айде по срещи. За себе си са ок, щом така им харесва.
Мен това бързане ме прави тревожна и напрегната. Все едно утре свършва света, юруш на маслините. Нарушават ми дзена.

# 758
  • София
Аз лично съм на периоди. Има дни, в които не можеш да ме изстържеш от леглото. Има дни, в които предпочитам да се разхождам сама. И има дни, в които с удоволствие излизам по срещи.

# 759
  • София
Аз винаги съм била за бързото виждане. На живо е друго. Да се опитва да ме увлича седмици с приказки с надеждата като го видя на живо чатовете да натежат... Тц.

# 760
  • Out of the Mix
Чак месеци чатене е твърде много време. Но за 2-3-4 седмици редовен контакт се изгражда достатъчно добра представа.
Аз винаги съм била за бързото виждане. На живо е друго. Да се опитва да ме увлича седмици с приказки с надеждата като го видя на живо чатовете да натежат... Тц.
В момента 2024 г. за мен това е най-балансираният подход.
И най-добре е човек да е 1:1 със себе си и никакви заобиколки, защото всичко лъсва.
Не да ми каже на 29 съм, и да ми прати снимка от бала, а през тези 10 г. да е станала хипопотамче. Relaxed
Дори да няма Фейсбук, снимки в нета, но да си има 100-ци снимки в телефона, пак е ок, винаги може да се метнат 2-3, стига толкова.
С мацки от София даже директно сме се виждали, без снимки, е така, защото всеки е със самочувствието. Имали сме интересни моменти, отрицателни не, защото дори визуално и физически да се окаже, че не сте си изборът, то разговорите преди това са ти дали положителната нагласа и представа за човека, прекарвате си приятно след това. Никой не казва, че задължително ще се стигне до отношения.

И аз съм на моменти, Рокстар. Днес ми е къщовното и почиващото, презареждане на батерии + домашните неща, че вчера бях на дълго пътуване отиване и връщане и 12 ч. бях на тъгъдък. Animal Racehorse

# 761
  • По света и у нас
Аз съм благодарна на бога че съм жива след редица срещи и запознанства от какви ли не сайтове. Като вляза във фаза на сайтовете (вече почти не се случва защото разбирам колко е опасно всъщност) не мисля за опасностите, по- скоро мисля за това как аз съм ОК и някой като мен търси същото.
Веднъж ми е носил хубав подарък един сайт, и си намерих мъж когото обожавах, но останалите 99 пъти… е било бля.
Вече си търся директно в реала, точно се прибрах от сауната с приятелката ми и засякох един психопат с когото се  “псувахме“ в Тиндер, този беше тероризирал и една друга моя приятелка, тя тъкмо започваше с тиндера и попадна на него. Видяхме и гаджето на трета  наша позната, който като чу българска реч веднага налази да се запознае. За 4 часа дъра бъра глупости, по между другото се заприказвахме с 4 рима мъже и се оглеждахме с още 7-8. Следващия път сигурно ще се разприказваме и с тях. Мисля че от сайтовете няма смисъл при положение, че всички сме в клуба по бански, всичко се вижда и движенията, и на кого са му дюстабан стъпалата, кой е трътлест и тн….и накрая мъжа на приятелката ми доволен че ни е нямало цял ден, ние доволни че сме “тренирали”, децата че са си играли. С един куршум 3 заека.

# 762
С такива паранои по добре наистина не се хващайте с онлайн срещи. Иначе разсрочи ли се повече от 2-3 седмици чатове, много вероятно е да се разсъхнат нещата. Никой няма да ви чака толкова при такъв голям избор или просто ще си чати с вас заедно с още доста други докато някоя върже първа

# 763
  • France
Опасностите са наистина реални и една жена трябва да ги има наум. Знам за два истински случая на дрогирано по време на среща момиче.
В тоалетната на бистрото, в което обядвах миналия четвъртък, имаше афиш за да ни го напомни. Че столкване и дрогиране не са свалка и че ако се почувстваме некомфортно или недобре трябва да кажем на персонала без да се притесняваме. Че те са там за това. Може да не е много, но добавя към усещането на сигурност.

Между другото, когато бях записана в сайта, не си бях дала истинското име. Моето е рядко, професията ми също и като ги напишеш и двете в гугъл ми излиза и майчиното мляко. Университета, в който съм следвала, дипломата ми, снимки от упражнения, дори и един уоркшоп още от гимназията. И за черешка - агенцията, в която работех. И понеже свършвах работа късно се притеснявах, че някой може да ме "изненада". Всякакви ги има.
Имаше един, който след като разбра за това ме блокна, защото било лъжа. Аз съм ок с това. Негово право.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 12:27 от Philomena

# 764
  • София
Ха, нещо за което мен биха ме отрязали, ама не се чувствам толкова виновна. Когато някой мъж е с прякор и ми стане симпатичен и се видим, че и втора, трета среща може да има. И изведнъж аз се сещам - аз не му знам името! Той вероятно си го е казал, аз съм го забравила, в нета си е с никнейм и така...
Седя и се срамувам...

Общи условия

Активация на акаунт