Отговори
# 900
То затова сме различни хората...
За мен пък е прекалено някой да казва на друг какво да харесва и обожава у партньора си.
Просто ми стана интересно, затова повдигнах въпроса. Ето жената отговори, проведохме дискусията и приключихме. Ама нали все някой трябва като на кукичка да се закачи и да отговоря без да е попитан. 😃

# 901
  • Далечният изток
Изрично ли трябвало да ме питат?! Не знаех!

# 902
На първа среща дойде с джапанки и имаше нокти на краката 😑
Повече не се срещнахме…. 😄
При мен не беше първа среща, общувахме няколко месеца, бяхме се виждали вече.  В комуникирането ни си говорехме разни неща и той често споменаваше, че обича хубави дрехи, да е с костюм, че е малко кифлоч мъжки. На третата или втората среща дойде с много готин комплект ( ленена риза и ленени къси панталони) ама отдолу на краката си с джапанките 😂 и то тези, с които ходи вкъщи ( а правеше ремонт), та сещате се.
По принцип никога не гледам кой с какви дрехи се облича, аз самата съм носила дрехи и от втората употреба, също повечето ми са китайски дрехи. Ама не се изтъквам за модно гуру. Пък да се явя с джапанките с боя и мазилка по тях. Е, не сме били на официална среща в ресторант, ама аз се бях понагласила..
по време на срещата се целувахме известно време и след няколко часа излизанка реших да се прибирам, той ме изпрати, явно му дойде надеждата за продължение и ми изцепи докато бяхме пред вкъщи ‘ Искаш ли да ходим в нас?’  (  вече съм си стигнала у нас, в последния момент да ми го изцепи, все пак си ни трябва някаква подготовка на жените 😂), казах му, че имам да пускам пералня и се прибрах😂 повече не сме излизали😂

# 903
  • Out of the Mix
Азара, много се посмях, направи ми вечерта. JoySmile

# 904
  • По света и у нас
Еми то с такъв ръб как да идеш на втора среща….

# 905
Азара, много се посмях, направи ми вечерта. JoySmile
Иначе момчето е много готино, то си е мъж де - почти 2 м висок, мургав, здравеняк ( не обича да тренира крака, не знам защо). Веднъж беше качил снимка ( ама това вече след като спряхме да се виждаме) в огледалото на фитнеса и го питах тия крака няма ли да ги тренира 😂😂 и вече качва снимки само от кръста нагоре😂

# 906
  • Out of the Mix
И аз не харесвам бутове, и целево не тренирам крака. Каквото съм карал колело като тийн, тичане, ходене и това е. Качвам стъпала, не ползвам асансьор, спортувам, бъзикаме се с комшийките. Харесвам се да съм lean с широки рамене, гръб и развит гръден кош, с хубав V-shape. Само стрийт фитнес, не ходя по зали да ми смърди и гледам комплексари и бръснати глави с татуси, и бради, все едно една майка ги е раждала. Joy
И добре, че не съм 2 м., животът е по-труден за всичко.

# 907
+1
+ по-зиморничав.
Мии, не ми е мъжко, сори.
+1
+1
И да го е страх да не се изцапа

# 908
  • По света и у нас
Но пък ако обича да държи у тях 18 градуса... и това нпяма да го бъде

# 909
Но пък ако обича да държи у тях 18 градуса... и това нпяма да го бъде
Ей тоя със джапанките даже ми говореше как у тях парно не пуска, дори зимата. Топло му било😂.

# 910
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Снощи се сетих, щото преди ММ не съм била с много народ, а и това е било преди 20 години някъде, излизах с бъдещ правист, мило момче иначе, тогава и двамата без коли и книжки, аз му казвам, че планирам да запиша курс по кормуване, този щастливо "Да, да, вземи книжка, аз ще купя кола, и ще ни возиш, щото аз не искам да шофирам..."
 Иии, някак си, след този епизод, нещата се разсъхнаха.

# 911
Първокурсничка студентка излизам на първа среща с братовчед на колежка от университета, с когото се запознахме на купон. Разходихме се в парка, аз си взех кафе и пуканки, а момчето просто стоеше и гледаше жално. Взе да ми обяснява как той щял да ми се обажда, че няма телефон, събира пари за кола! Реших, че не ми се живее така и го отрязах!

# 912
Я, Revoker то ще вземе да излезе че ти добре изглеждаш
Няма по-грозно от мъж с нефункционален фитнес релеф, дето 1км не може да преплува или да бяга поне час-два. Едвам дишат такива на пътечката след 15 мин. Гняс.

# 913
Първокурсничка студентка излизам на първа среща с братовчед на колежка от университета, с когото се запознахме на купон. Разходихме се в парка, аз си взех кафе и пуканки, а момчето просто стоеше и гледаше жално. Взе да ми обяснява как той щял да ми се обажда, че няма телефон, събира пари за кола! Реших, че не ми се живее така и го отрязах!

И аз бих предпочела този без книжката, който ще купи кола, а не някой с книжка, който гладува, за да спести за кола - на гол тумбак чифте пищови.

# 914
Да, то е очевидно, че дори да успее да купи някаква кола, не може да си позволи поддръжката ѝ. Днес ще гладува за да я купи, а утре да сложи бензин или сервиз! Все тая, не знам дали е успял!

Замислих се, че въпреки че ми е било много лесно да “режа” навремето (за глупости понякога), съвсем не направих най-добрия/изгодния за мен избор в крайна сметка. Определено си е химия!

Общи условия

Активация на акаунт