Отговори
# 1 080
Пак зависи ти как го възприемаш това че е сватба. Ако беше някакво друго парти на което са го поканили, рожден ден или знам ли и аз, пак ли щеше да те отблъсне че ще му срещнеш приятелите или би се присъединила за да си изкарате едно хубаво парти заедно?
Аз също съм скептична като тръгнат прекалено бързо нещата де, писах го и няколко страници по-назад. Ако е просто физическо привличане - то там няма какво и да дириш толкова, нито пък да влагаш кой знае колко време. Но за връзка не ми е ОК от вратата за краката.

# 1 081
При всички случаи сватбата е едно от най-интимните преживявания на човека и реално се случва само веднъж в живота. Тогава? Защо и какъв е смисълът да ходите на чужда сватба? Получужда,де.

# 1 082
Та, аз може да съм всякаква. Утре така ли се появяваш ти с почти непозната жена навсякъде? Значи, нямаш критерии, повърхностен си. Колко пък да ме е харесал от две кафета и една вечеря?
Е то зависи ти колко бързо се сближаваш. Някои жени на първа среща допускат до "втора база", а на следващата - хоумрън, както си броят напредъка в любовното сближаване американците, фенове на бейзбола.
Други след три срещи още може да са на етап "ама ние не се познаваме".
Мен (навремето си) ако беше ме канилона сватба момиче, с което още не съм спал и не познавам ни един човек от приятелите и роднините му, едва ли щях да ида на сватбата - ама и едва ли щях да я зарежда заради това, че ме е поканила.
Обикновено поканите за сватби са за двойки, и поканеният кого тогава трябва да вземе със себе си - ако няма сериозна връзка, и несериозна върши работа, колкото да не е сам на масата с разни семейни двойки, а и той/тя да е с някого. Какво толкова.

# 1 083
Значи колкото пъти съм се влюбвал или съм бил силно привлечен това се е случвало почти веднага, аи да не е баш от пръв поглед, но от няколко срещи и малко флиртуване съм разбирал, че ще се получи. Докато обратното съм го опитвал многократно, да дам шанс,да изчакам, е не става.
Естествено съм прецаквал така доста обещаващи отношения, и по тази причина се научих по късно да не бързам въпреки силната тръпка.

# 1 084
  • София
Е, чак такива анализи.
Ако не ви е било комфортно, казвате, не ми е кеф, не се познаваме достатъчно, звънни след сватбата. Чак такива крайности...
Търсил е момъка дама за сватбата, да го видят роднини и приятели, че и той мацка е завъртял.

Нали това е темата все пак, а не да анализираме причините!

# 1 085
  • По света и у нас
Определено ако не е поканил а е споменал за на сватбата, някои жени ще си помислят че: 1. Е ходил с някоя друга; 2. Ако не е ходил с друга - “защо не я е поканил този темерут! “ или пък защо не се е сетил за нея, или пък какво крие или нея ли крие… и се почва едно мислене.

Лично аз бих предпочела мъж който да  изфорсира нещата, въпреки че аз може да не съм готова, отколкото такъв който се чуди кога и как да ме покаже… естествено разбирам и твоите възгледи, защото аз бих отказала събитието ако смятам че не съм готова да се сближавам или показвам на неговите приятели. Но може би не бих го отрязала безвъзвратно човека  заради поканата, а само за събитието.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:34 от PriMadonna

# 1 086
Аз преценявам от първите няколко минути става ли мъжът или не. Ако го харесвам и ме  е поканил на сватба би ме зарадвало това. Друго се питам, тези дребнавите, намерили ли са подходящ партньор или още търсят. Това май е по- интересно.

# 1 087
  • София
При всички случаи сватбата е едно от най-интимните преживявания на човека и реално се случва само веднъж в живота. Тогава? Защо и какъв е смисълът да ходите на чужда сватба? Получужда,де.

И друг път си ме шашкал в разни теми, ама тук просто все едно взе лопата и ме удари по главата. В 21-ви век, България, сватбите се случвали веднъж в живота на даден човек? Да не са забранили разводите и аз да съм пропуснал новината? Или говорим за човек, живеещ в някаква забравена от Бога местност и наоколо има само една жена, дето не му е роднина? Демек или се жени за нея, или си кюта сам?

Да, някои хора все още имат само една сватба в живота си, ама е трудно да се каже дали този случай е такъв, та какво остава да се заяви толкова категорично, че се случва само веднъж в живота?

# 1 088
Що за риторични локуми се разтягат тука?
Как така защо трябва да се ходи по (чужди) сватби?
Че къде другаде вече можеш без пари да се напиеш до безпаметство?
Ако махнем сватбите, аз ще се боря за връщане на военната служба. Поне изпращания да има. И уволнения, естествено.

# 1 089
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В интерес на истината, това е било май преди '89 година, водиха ни на новобранска на село.
Брезентова палатка, маси и пейки, лимонада, печено агне...
Тогава за пръв път чух чалга и сръбски турбофолк 🤣, и даже видях как се танцува. Накрая и бой имаше, де.

# 1 090
Хахаха, какви мили спомени разказваш Близалке.

# 1 091
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хахаха, какви мили спомени разказваш Близалке.
Човек, това беше като по филм на Костурица, ама на живо... Grinning

# 1 092
Вярвам ти.

# 1 093
  • София
ЕЕ, разпънахте ме на кръст заради тази сватба, нали темата е "най-дребнавото, необичайно и странно нещо"..Взех да се чудя какво щеше да е ако бях отишла навремето, хаха...Шегата настрана. И днес не бих го направила, независимо дали харесвам много човека или не. Просто не е моето нещо да се случват подобни неща толкова скоро, пък било да отидем на купон с общи приятели или просто гости. След три срещи - не. На въпроса дали "дребнавите" сме намерили подходящ партньор..Да. Вече толкова години не мога да се оплача от нищо. Е, айде, почти нищо. Познаваме се, допълваме се, живеем хармонично. Не смятам, че има дребнави отговори тук. Всеки съди от собствената си камбанария и опит. Щом някой е преценил, че трябва да действа по определен начин, той е имал своя си смисъл за дадено решение. Аз когато прочетох заглавието си дадох сметка, че ще има всякакви странности в отговорите и не смятам, че идеята е да оборваме тези нагласи.

# 1 094
Даже и да убедим Антония, че е трябвало да отиде, тя ще отиде ли? Ами неее, минало е. Да, странно е, и вече се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт