🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 101
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Супер модерно е сега да си протестант и много инфлуенсъри го правят само заради това, за да влязат в тези среди и да се възползват от връзките.

# 466
Странно, аз си мисля, че на това се гледа като сектантство и хората по-скоро се дразнят.
Възможно е аз много да не ги следя, но освен Миро за друг не се сещам, а той по мои наблюдения е искрен.

Но да не разводнявам темата на мен все повече ми изглежда, че монтажа ни подготвя за голямо падение на Бистра в края на играта. Реакцията на Александър си беше доста изнервена, но за едно е прав: твърде рано играе тя толкова безпощадно и агресивно. Ако останалите не я виждат като опасен конкурент, то те заслужават да загубят от нея.
Аз ако бях в Лагер 1 или 2 тя щеше да ми е цел номер 1 да отстраня от играта (друг е въпроса как, при положение, че тя е машина в игрите)

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:11 от outcast

# 467
  • София
Странно, аз си мисля, че на това се гледа като сектантство и хората по-скоро се дразнят.
Възможно е аз много да не ги следя, но освен Миро за друг не се сещам, а той по мои наблюдения е искрен.

Но да не разводнявам темата на мен все повече ми изглежда, че монтажа ни подготвя за голямо падение на Бистра в края на играта. Реакцията на Александър си беше доста изнервена, но за едно е прав: твърде рано играе тя толкова безпощадно и агресивно. Ако останалите не я виждат като опасен конкурент, то те заслужават да загубят от нея.
Аз ако бях в Лагер 1 или 2 тя щеше да ми е цел номер 1 да отстраня от играта (сега как при положение, че тя е машина в игрите, това е друг въпрос)

Скрит текст:
В тази на Максим не е само Миро, можеш да видиш в профила им колко популряни лица ходят (включително от Игрите - Павел и Ралица Паскалева), а от инфлуенсърите примерно Радостин и Ива от Максимал. От певците също Молец, Fyre, които са актуални сега и младежи се връзват.

Мен също ме агитираха мои близки, млади хора, които наскоро минаха от православни в протестанти. Добре си спонсорират новата църква.

Аз не успявам много да коментирам, все съм с по 1-2 епизода назад.

Не ми допада Бистра, че гони толкова агресивно своите. Чак каза, че иска Александър да е следващият (отпаднал). Аз не бих играла така, рано е за такива неща.

# 468
  • Другата България
Скрит текст:

Но да не разводнявам темата
на мен все повече ми изглежда, че монтажа ни подготвя за голямо падение на Бистра в края на играта. Реакцията на Александър си беше доста изнервена, но за едно е прав: твърде рано играе тя толкова безпощадно и агресивно. Ако останалите не я виждат като опасен конкурент, то те заслужават да загубят от нея.
Аз ако бях в Лагер 1 или 2 тя щеше да ми е цел номер 1 да отстраня от играта (друг е въпроса как, при положение, че тя е машина в игрите)
Същото мисля. За Бистра и не само.
Така, както смятам, че монтажът ни подготви за отказ на Марина, така си мисля, че Бистра ще бъде отстреляна и то преди края на играта, по-рано от края ѝ. Защото всъщност не е чак такава машина, много зависи и от играта каква е. Докато има толкова гривни директно надали някой ще се прицели в нея, но ако някой се усети да го направи с Мая, то това ще е първия ход към “падението“ на Бистра.
Като цяло смятам, че има по-подготвени физически жени от Бистра. Това от една страна, а от друга - социалната игра е фактор, който би извел който и да е участник доста напред. Затова моето внимание е насочено към “тихите води“. И Миро.

# 469
  • София
За водещите. За мен са си добре. (Като 30 г. радиоводещ знам, че като не те виждат, трябва да ги накараш да те почувстват.) Тъй че, Диляна я възприемам по 2 начина: хем е красивата половинка, дивата Дива в дуета, хем ако си затворя очите, тя е "разказвачът" - който оставя героите (вкл. Саното като партньор) да движат сюжета, а тя допълва тук-там. Сано ми харесва определено. Прави ми впечатление коректното и възпитано отношение към участниците. И леко "разхайтения" му изказ ми е точно като за предаването. (Оттатък - може да е непопулярно, но ги харесвам и двамата в ролите им - точно в ролите. Саркастично си мисля, че Паскалева е "гласът на екипа", по-приемливото тяло от онези на гномовете.)
За "БиБе" - така си ги нарекоха в лагера. Не ми пречат. Малко разводнена атракция от социалната игра, но... тяхна си работа. Тук има съфорумци с акаунти в СМ, да кажат "навън" какво е положението за тях и между тях.
"Бистра и Мътна", дуета госпожи, а.к.а. мозъка и мускулите (или бяха ръцете). И двете вече ми стават антипатични. Плюс за продукцията и каста. Пъклената ми мечта е - ако ще още 2-3 златни гривни да сбере Бистра, или Мая (най-добре), или някой друг във 2-я етап да й ги отнеме и то в безапелационна игра. Но, каквото показало, такова предизвикало. (Негативните сцени, свързани с тях, вече сте ги описали.)
"Мрънкачите" и "Биячите". Т.е. шушумигите и селските битълси. Първите мога да приема с условностите - а и да очаквам като им се напече яйцето на дUпето, да се събудят. Я Кънчо снощи, как стана богат набързо. Вторите - дето се имат за нЕкви алфа мъжкари са ми и смешни и неприятни. Но и в живота са си такива. Ако можеш - не се срещаш с такива.
Битови очаквания. Оказа се, че навътре в територията - освен банани - има даже "плантация" сладки картофи. Понякога в кадър се вижда пред единия лагер нещо като сал. Аз си падам по такива подробности в игри с оцеляване - освен отношенията там. Искам да тръгнат по джунгли, гори и морета и да станат ловци и събирачи. То, вече им се налага, но още тук-там има ядене и ще ги удари кокос по тиквите, чак когато останат само на черупките в биваците си.

Идея към продукцията: Във връзка с горното. Направете някакви карти на острова/островите - с близките, ако в следващ сезон география или реквизит позволяват. Скрийте някъде из пущинаците някакви награди: било храна (плодове, зеленчуци, насаждения), било пособия за подобряване на бита - въдици/мрежа, инструменти, лък/арбалет, въже/тел/плат и др.под. Нека (може да е в етап 2 и нататък) да има игра за "материални придобивки" (може и за карта с отбелязани такива и фалшиви маркери). За да съм кратък - дали ще играят богатите, или бедните, тази битка да предлага избор между лични гривни или придобивки за лагера. Може само придобивките - печели само един, другите чакат следващия шанс. След като в др.под. шоА го има, разработете вариант и за Острова.

# 470
Разбирам, че продукцията на всяка цена иска да наложи поне една любовна, сюжетна линия ( тъй като явно липсват такива в това риалити, а винаги е плюс да има ) , но тази фейк история между Берекет и гимнастичката става вече обида към зрителя. Занимавам се професионално с профайлинг от много години и направо недоумявам, че има хора, които не четат езика на тялото на двамата. Само за информация - 7% от комуникацията между хората е вербална, около 55% е скрита в жестовете ни и останалите 38~% се намира в тона ни на говорене, възкликвания, въздишки и тн.

Та забележете внимателно , че всеки път момичето си извърта главата и гледа настрани, когато той се опитва да я целуне. Кринджавите "приятелски" целувки с върха на устните за пред камерите не вярвам да заблуждават някой. Общо взето картинката е ясна - едно малко момченце, което е нацапало слиповете пред какчиката с големите ц*ци, а от другата страна една малка въртиопашка, която знае, че няма с какво друго да вземе екранно време, освен с някаква измислена, сюжетна линия като тази. Като слушам и колко заблудени хора на острова искрено им вярват, просто ми се  потвърждават наблюденията от кастингите, че продуцентите търсят хора с не особено голям умствен капацитет.

За справка - на кастингите имаше немалко хора, които бяха попитани "Кое е най-силното ти физическо качество" и най-използваният отговор беше ВОЛЯТА(?!?!?!) . Вторият най-срещан отговор беше "ХОДЯ НА ФИТНЕС" , при което Ани Владимирова им казваше "Да, това наистина е страхотно качество" . Е, повечето от тези хора са на Острова сега, така че идеята на продукцията се прояснява Wink .

Реално форматът е в пъти по-добър от австралийския, промените са топ, особено за малкото време, което е имал екипът, но кастът си е доста слаб. Пълно е с туристи, които нямат идея , какво точно правят там, както и с хора, които нямат аааабсолютно никакво желание да играят, а просто си натискат парцалите за да натрупат дори минимално екранно време, някой друг фолоуър и 3 месеца популярност. Но това е резултатът, когато вземеш инфлуенсъри, ютюбъри, фитнес "мотиватори" и такива, които на по 25-30 години "търсят себе си" , "искат да надграждат", "искат да изживеят приключението" и други подобни забозили клишета. Рейтингът им върви добре и вероятно ще има втори сезон, та кастът се очаква да е доста по-смислен от сегашния.

# 471
Никак не е толкова добра Бистра в игрите според мен. Но с агресивната си игра определено си извоюва да мислят за нея като за силен играч и предполагам засега никой няма да я предизвика.
Довечера очаквам да загуби гривната си. Който и от мъжете да победи, ще ме радва, но все пак стискам палци за Миро Simple Smile

# 472
Скрит текст:
В тази на Максим не е само Миро, можеш да видиш в профила им колко популряни лица ходят (включително от Игрите - Павел и Ралица Паскалева), а от инфлуенсърите примерно Радостин и Ива от Максимал. От певците също Молец, Fyre, които са актуални сега и младежи се връзват.

Мен също ме агитираха мои близки, млади хора, които наскоро минаха от православни в протестанти. Добре си спонсорират новата църква.
Като протестант съм доста притеснен, че Максим е примера за протестантство, който масово хората виждат, защото остават с много погрешна представа за нещата. Не ги съдя хората, но разбирам защо страничните наблюдатели смятат, че е модерно. Все пак се надявам и вярвам, че много от хората там са искрени и не го правят от мода.
Иначе пак го казвам не виждам проблем да си религиозен и да си в риалити - мина това време да закостеняла религиозност, света е доста по-отворен вече

Скрит текст:
Не ми допада Бистра, че гони толкова агресивно своите. Чак каза, че иска Александър да е следващият (отпаднал). Аз не бих играла така, рано е за такива неща.
Абсолютно на същото мнение съм - това е лоша социална игра, но пък ако другите племена й се кефят и не я таргетират, то значи стратегията й е успешна. Aз размишлявайки от обувките на участник определено не бих играл толкова агресивно, особено когато и без това се набивам на очи с най-много гривни.

# 473
  • София
@ tfn2k - Респект и благодаря! Под последния Ви пасаж от поста (#471) се "подписвам" с удоволствие.

# 474
  • Другата България
Разбирам, че продукцията на всяка цена иска да наложи поне една любовна, сюжетна линия ( тъй като явно липсват такива в това риалити, а винаги е плюс да има ) , но тази фейк история между Берекет и гимнастичката става вече обида към зрителя. Занимавам се професионално с профайлинг от много години и направо недоумявам, че има хора, които не четат езика на тялото на двамата. Само за информация - 7% от комуникацията между хората е вербална, около 55% е скрита в жестовете ни и останалите 38~% се намира в тона ни на говорене, възкликвания, въздишки и тн.

Та забележете внимателно , че всеки път момичето си извърта главата и гледа настрани, когато той се опитва да я целуне. Кринджавите "приятелски" целувки с върха на устните за пред камерите не вярвам да заблуждават някой. Общо взето картинката е ясна - едно малко момченце, което е нацапало слиповете пред какчиката с големите ц*ци, а от другата страна една малка въртиопашка, която знае, че няма с какво друго да вземе екранно време, освен с някаква измислена, сюжетна линия като тази. Като слушам и колко заблудени хора на острова искрено им вярват, просто ми се  потвърждават наблюденията от кастингите, че продуцентите търсят хора с не особено голям умствен капацитет.

За справка - на кастингите имаше немалко хора, които бяха попитани "Кое е най-силното ти физическо качество" и най-използваният отговор беше ВОЛЯТА(?!?!?!) . Вторият най-срещан отговор беше "ХОДЯ НА ФИТНЕС" , при което Ани Владимирова им казваше "Да, това наистина е страхотно качество" . Е, повечето от тези хора са на Острова сега, така че идеята на продукцията се прояснява Wink .

Реално форматът е в пъти по-добър от Австралийския, промените са топ, особено за малкото време, което е имал екипът, но кастът си е доста слаб. Пълно е с туристи, които нямат идея , какво точно правят там, както и с хора, които нямат аааабсолютно никакво желание да играят, а просто си натискат парцалите за да натрупат дори минимално екранно време, някой друг фолоуър и 3 месеца популярност. Но това е резултатът, когато вземеш инфлуенсъри, ютюбъри, фитнес "мотиватори" и такива, които на по 25-30 години "търсят себе си" , "искат да надграждат", "искат да изживеят приключението" и други подобни забозили клишета. Рейтингът им върви добре и вероятно ще има втори сезон, та кастът се очаква да е доста по-смислен от сегашния.
Подписвам се под всяка дума в поста.
Повечето от нещата съм ги писала и аз. И за каста, и за БиБе /Емо, благодаря за подсказката/.
Още от самото начало не повярвах на тази “любов“. Още повече, след като Би първо е била...каквото и да е с Киро, явно това е нейната стратегия за оцеляване, и за момента работи. Което автоматично ме направи фен на Берке.
За мен лично по-голяма обида беше, и все още е поведението на част от участниците, които след толкова време все още не осъзнават защо са там. Не са осъзнали как се играе тази игра и на какво следва да се заложи.
Иначе за всяка дума /не само от болднатото/ си абсолютно прав.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:42 от Merri_An

# 475
Но това е резултатът, когато вземеш инфлуенсъри, ютюбъри, фитнес "мотиватори" и такива, които на по 25-30 години "търсят себе си" , "искат да надграждат", "искат да изживеят приключението" и други подобни забозили клишета.
Хайде да не се обиждаме а? Satisfied

Шегата настрана, в епизода от вторник и аз забелязах, че при ултра-мега кринджавите двойни синхрони на Берке и Биляна имаше момент, в който той понечи да я целуне, тя се завъртя, засмя се неловко и сякаш по принуда го целуна.
Не знам, защото всички в лагера им говорят, че любовта им е на 200%, предполагам те виждат по-добре, но аз грам не вярвам, че има нещо различно от игра от един, ако не и от двамата.
А това да има любовна история на всяка цена в предаванията малко започва да ми писва и грам не ми е интересно като зрител. Ако любовта е истинска не афишираш - вземете за пример Ванко и Ганка, които се пазеха да показват близост вътре в Сървайвър, а отвън са щастливи заедно, вече с детенце дори.
Когато не е насилено е красиво и устоява

# 476

Реално форматът е в пъти по-добър от Австралийския, промените са топ, особено за малкото време, което е имал екипът, но кастът си е доста слаб. Пълно е с туристи, които нямат идея , какво точно правят там, както и с хора, които нямат аааабсолютно никакво желание да играят, а просто си натискат парцалите за да натрупат дори минимално екранно време, някой друг фолоуър и 3 месеца популярност. Но това е резултатът, когато вземеш инфлуенсъри, ютюбъри, фитнес "мотиватори" и такива, които на по 25-30 години "търсят себе си" , "искат да надграждат", "искат да изживеят приключението" и други подобни забозили клишета. Рейтингът им върви добре и вероятно ще има втори сезон, та кастът се очаква да е доста по-смислен от сегашния.
Повечето от нещата съм ги писала и аз. И за каста, и за БиБе /Емо, благодаря за подсказката/.
Още от самото начало не повярвах на тази “любов“. Още повече, след като Би първо е била...каквото и да е с Киро, явно това е нейната стратегия за оцеляване, и за момента работи. Което автоматично ме направи фен на Берке.
Има някакъв вариант, като е видяла, че баче Киро е останал с една гривна още на първия ден и е почти сигурен пътник, бързо да се е пренасочила към някой, който има утвърдена коалиция зад гърба си, поносим е за псевдо-партньор и има доста по-голям шанс да я избута напред. Този подход би бил много добра стратегия, но това момиче не изглежда като голям капацитет , че да го измисли. Все пак има някакъв шанс да е така. Иначе в истинския живот да видиш младо и красиво момиче с момченце , което е по-малко от нея, 1 глава по-ниско  и доста комплексирано ( нищо лично към момчето, но много напомня на момчетата, които са били незабележими в училищте , я пълнички, я дребнички , след което е открил фитнеса и препаратите, и сега вече на могъщите си 20 години е духовно извисен, фитнес мотиватор е, лети като орел над всички, корав е като камък и нищо не може да го бутне, но държи да дудне край огъня пред камерите на всички за ефирно време. Не на нас тези, мерси Simple Smile ) , е много малък, освен ако баща му не е зареден до козирката.

# 477

Clouded
- ако не беше яко, нямаше най-различни хора от типа на Азис, Емили Тронинетката, Мирела и пр. да афишират своята сексуалност. И да - има и негативни реакции и е нож с две остриета, особено когато си по-малък е гадно, нормално е, но различността "продава" и когато станеш на 20-25 години това е лесен начин за инфлуенсърство.

Който не е бил съгласен личният му живот да става достояние - да не влиза в риалитита.
Очевидно изобщо нямаш представа от темата, защо изобщо я коментираш? Азис е пробил преди близо 30 години, Емили е психично болна, Мирела даже не знам коя е. Заради три примера, един от които далеч от актуален, съдиш всеки с различна ориентация ли?
Аре стани ти инфлуенсър като се правиш на гей, щом мислиш, че е толкова лесно.

Никой не се е оплакал, че се коментира личния му живот, те го знаят още от кастингите. Ние се оплакваме, че пишете неадекватни неща вече над 12 часа след предаването.

# 478
Но това е резултатът, когато вземеш инфлуенсъри, ютюбъри, фитнес "мотиватори" и такива, които на по 25-30 години "търсят себе си" , "искат да надграждат", "искат да изживеят приключението" и други подобни забозили клишета.
Хайде да не се обиждаме а? Satisfied

Шегата настрана, в епизода от вторник и аз забелязах, че при ултра-мега кринджавите двойни синхрони на Берке и Биляна имаше момент, в който той понечи да я целуне, тя се завъртя, засмя се неловко и сякаш по принуда го целуна.
Не знам, защото всички в лагера им говорят, че любовта им е на 200%, предполагам те виждат по-добре, но аз грам не вярвам, че има нещо различно от игра от един, ако не и от двамата.
А това да има любовна история на всяка цена в предаванията малко започва да ми писва и грам не ми е интересно като зрител. Ако любовта е истинска не афишираш - вземете за пример Ванко и Ганка, които се пазеха да показват близост вътре в Сървайвър, а отвън са щастливи заедно, вече с детенце дори.
Когато не е насилено е красиво и устоява
По съм склонен да повярвам, че любовта на Пеньо и Пацо е била истинска, отколкото на тази, няма майтап. Ники Николов изглежда доста смислен продуцент, може би даже най-добрият, но тази сюжетна линия е толкова зле, че гледайки го сега, сигурно осъзнават, колко тъпо и изкуствено изглежда, и съжаляват. Обикновено има поне няколко опита за любови в такива предавания, но тука с тия туристи и Андрю Тейт уонъбита няма грам, та е трябвало да форсират нещо...

# 479
  • Другата България
Скрит текст:

Има някакъв вариант, като е видяла, че баче Киро е останал с една гривна още на първия ден и е почти сигурен пътник, бързо да се е пренасочила към някой, който има утвърдена коалиция зад гърба си, поносим е за псевдо-партньор и има доста по-голям шанс да я избута напред. Този подход би бил много добра стратегия, но това момиче не изглежда като голям капацитет , че да го измисли. Все пак има някакъв шанс да е така.
Скрит текст:
Иначе в истинския живот да видиш младо и красиво момиче с момченце , което е по-малко от нея, 1 глава по-ниско  и доста комплексирано ( нищо лично към момчето, но много напомня на момчетата, които са били незабележими в училищте , я пълнички, я дребнички , след което е открил фитнеса и препаратите, и сега вече на могъщите си 20 години е духовно извисен, фитнес мотиватор е, лети като орел над всички, корав е като камък и нищо не може да го бутне, но държи да дудне край огъня пред камерите на всички за ефирно време. Не на нас тези, мерси Simple Smile ) , е много малък, освен ако баща му не е зареден до козирката.
Точно това си помислих и аз. Не помня дали съм го писала, но за мен коалицията зад Берке е водещото, което е накарало Би да се ориентира към него. И това вече съм сигурна, че го писах - очаквам в даден момент тя да получи гривните му, а защо не и нечии други /от тези на хората в коалицията/. И изобщо не бих се изненадала, ако Биляна ги “надживее“ всички в играта.

Включвай се по-често в темата, ако имаш възможност, много “свеж полъх“ е присъствието ти.

Общи условия

Активация на акаунт