Отговори
# 1 215
В Макс видях само първи епизод, пуснали ли са още?

Всички 5 са налични.
Да, наистина има нещо сатанистко. Просто нечовек. И в очите на интервюираните си личи чист ужас, било е парализиращо да си около него. И не можеш да кажеш не, няма къде да избягаш, няма кой да те защити. А публичният образ - весел, шеговит, куул, ангажиран с обществени каузи. Една от партньорките му разказва, че са имали сравнително дълга връзка, по време на която е имало някакви флагчета, но нищо извън рамките на нормалното. Ходили по партита, пътували, било забавно. Изведнъж една вечер излязъл от банята с някакъв поглед, който тя не е виждала и казва - беше непознат човек. Изнасилил я зверски, с празен поглед, тя не можела да разбере какво се случва.

# 1 216
Изглежда е взимал някаква дрога, която го кара да се мисли и чувства като с безкрайни възможности и над всичко и всички.
Интересно ми е какво символизират кутиите от пици, за които говори със сина си и за кои евреи става въпрос в разговора между него и Канйе.

# 1 217
Привидя ми се смачкана флашка върху разговора за кутии с пици. Внушение  от авторите на клипа, но със сигурност е код.

# 1 218
  • Stockholm
Диди е насилник, педофил и извратеняк. Нищо от това не е симптом на биполярно разстройство. Той и Кание Уест обяви преди дни, че е аутист, но според мен това е поредното оправдание на глупостите, които пише. А дори и човек да има някакво разстройство, не означава, че не осъзнава действията си и не може да отговаря за тях. Тези хора напълно осъзнават кое е правилно и грешно. Избрали са грешното и сега е време да си платят.

Не ми се спори за симптоматиката на биполярното разстройство с непознати, които вероятно работят в съвсем друга област. Но тази диагноза  може да е причина за злоупотреба с наркотици, което да отключи изброените от вас отклонения. А и преди делото Диди вероятно ше бъде прегледан от комисия специалисти, които ще преценят доколко е отговорен за действията си.  Относно социопатията, нарцисизмът  и психопатията, които са личностни разстройства, а не диагнози,  човек не се оневинява, ако е извършил престъпление, а се съди по законовия ред.

# 1 219
От кога употребата на наркотици отключва педофилия?

# 1 220
  • софия
В Макс видях само първи епизод, пуснали ли са още?

Всички 5 са налични.
Да, наистина има нещо сатанистко. Просто нечовек. И в очите на интервюираните си личи чист ужас, било е парализиращо да си около него. И не можеш да кажеш не, няма къде да избягаш, няма кой да те защити. А публичният образ - весел, шеговит, куул, ангажиран с обществени каузи. Една от партньорките му разказва, че са имали сравнително дълга връзка, по време на която е имало някакви флагчета, но нищо извън рамките на нормалното. Ходили по партита, пътували, било забавно. Изведнъж една вечер излязъл от банята с някакъв поглед, който тя не е виждала и казва - беше непознат човек. Изнасилил я зверски, с празен поглед, тя не можела да разбере какво се случва.
Петият е отпреди няколко седмици. Подозирам, че ще актуализират.

# 1 221
Малко за Бийбър.
Хич не съм му слушала песните.

https://www.youtube.com/watch?v=3iEvsosZ9Ok

Ама се споменават пици Wink

Въобще Холивуд е едно много лъскаво място, но с много неприятни хора.

# 1 222
Дано да се свърши с този Холивуд, и без това нищо качествено не излиза оттам в последните 20 години. Филмите тотал щета, певците също с 2-3 изключение, а парите са им в повече. Добре че вече има достъп до всичко и може да гледаме и слушаме, това което искаме, а не това което ни налагат.

# 1 223
Няма да се свърши за съжаление.

# 1 224
И аз изгледах филма по HBO. Очаквах да има повече подробности около партитата и замесените селебритита. Много тъжно ми стана за това момиче Каси, какво е преживяла на такава крехка възраст.

# 1 225
И аз изгледах епизодите. Очаквах нещо и за Бийбър. Иначе евала на тези , които са проговорили. А и за Джей Ло очаквах повече. И някак ми е странно как само с нея се е държал добре и не е имало насилие. Подходът към всичките му жени е бил един- супер мило и джентълменско отношение в началото и изродско в края на връзките.  Как така само към нея не е бил такъв...

# 1 226
Може би защото когато се събра с Джей Ло, тя беше вече известна и с бекграунд, бяха някак си равнопоставени. Докато другите никой не ги знае, той просто си ги взема и прави каквото поиска с тях. Каси пък е била почти дете.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 12:29 от Spiritlight

# 1 227
Да, нямаше нито дума за някой по-известен, а почти съм убедена, че личният асистент Фил знае повече. И за убийството на 2Pac нямаше нищо, но да речем там е повече в сферата на слуховете. Аз очаквам по някое време да се разбере кои са участвали в престъпните дейности и да бъдат повдигнати още обвинения. А за Джей Ло не се знае дали нищо не се е случвало или е много добре прикрито. Сто процента тя иска да си пази имиджа и нищо няма да каже.

# 1 228
Може би защото когато се събра с Джей Ло, тя беше вече известна и с бекграунд, бяха някак си равнопоставени. Докато другите никой не ги знае, той просто си ги взема и прави каквото поиска с тях. Каси пък е била почти дете.

Ахаааа...
Комплексирало се момчето Joy
Затова неизвестни.
Че не му ставало иначе

# 1 229
Ами не, не се е комплексирал. Достатъчно умен е просто, за да знае кого може да пребие безнаказано и на кого има вероятност да не може да запуши устата и да му навреди на публичния образ. Комплексирал се бил от Джей Ло-то, пффф. Дори за стрелбата нещо я беше натопил.

Общи условия

Активация на акаунт