Отговори
# 1 200
И аз я нямам, намерих това, но не знам същото ли е:

https://www.dailymotion.com/video/x98rjly

# 1 201
  • Stockholm
Диди сам казва, че има биполярно разстройство, което обяснява всичките аномалии- сексуални перверзии, бисекксуалност,  наркотична зависимост и т.н. Сам той е бил жертва. Да не говорим за детството му. Искам да кажа, че за всичко си има причини, било то генетични или психосоциални фактори.

# 1 202
Диди сам казва, че има биполярно разстройство, което обяснява всичките аномалии- сексуални перверзии, бисекксуалност,  наркотична зависимост и т.н. Сам той е бил жертва. Да не говорим за детството му. Искам да кажа, че за всичко си има причини, било то генетични или психосоциални фактори.

Звучи като оправдание. Но и  като лъжа.
Иначе има психопати са си просто такива.
Други са създадени от други психопати.
Причини може да се търсят, но това не е оправдание, нито причина да се оневини.
Да не ми се правят на жертва те, тоя номер не при мен.
Всеки си носи пълна отговорност за действията си.

# 1 203
И аз я нямам, намерих това, но не знам същото ли е:

https://www.dailymotion.com/video/x98rjly

Не, това е друго и доколкото виждам, е само едно видео. Онова е от 5 серии и започва да разказва историята му от самото начало. Сега ще гледам и това, видях набързо, че някои от кадрите се повтарят, например изгонването на едно от момичетата от Данити Кейн.

Значи са две различни - едното е The Downfall of Diddy и другото е The Fall of Diddy.

# 1 204
Милиони хора страдат от биполярно разстройство. И повечето се лекуват, а не блудстват.
Джим Кери също е с биполярно разстройство, но не сме чували нищо подобно за това.

# 1 205
  • Stockholm
Не е публично достояние  всичко, което правят хората с биполярно разстройство, но има смразяващи неща. А според мен Диди е и социопат, което не е диагноза, не се лекува и отговаря за постъпките си.

# 1 206
Да, като е нелекувано. Ако имаш пари да го лекуваш (в нормалните държави не е скъпо) и извършваш престъпления, не е виновна болестта, а ти.

# 1 207
Не съм чувала да е с биполярно, може и да е. Това би било някакво обяснение. Не оправдание, обяснение.

# 1 208
  • Варна
 Тъкмо го гледах тук ( с руски дублаж)     https://rezka.ag/series/documentary/77128-padenie-diddi-2025.html#t:316-s:1-e:1

# 1 209
Аз си го свалих от тракер, намери и бг субтитри, но се оказаха машинни.
По-добре с английски, тамън може да си го подобря Grinning

# 1 210
  • София
В Макс видях само първи епизод, пуснали ли са още?

# 1 211
Диди е насилник, педофил и извратеняк. Нищо от това не е симптом на биполярно разстройство. Той и Кание Уест обяви преди дни, че е аутист, но според мен това е поредното оправдание на глупостите, които пише. А дори и човек да има някакво разстройство, не означава, че не осъзнава действията си и не може да отговаря за тях. Тези хора напълно осъзнават кое е правилно и грешно. Избрали са грешното и сега е време да си платят.

# 1 212
Разстройството не им пречи да станат милионери, но да разсъждават  и отговарят за постъпките си пречи. Насилие  под каквато и да е форма  е неприемливо и подсъдно.

# 1 213
  • София
Диди е гениален наистина. Знам всичките му песни и не мога за една да се сетя, която не е топ. Гениален е обаче не толкова като певец, а като продуцент. Машина за звезди.

# 1 214
Абе сатанисти са. Неслучайно тия приказки ще се окажат верни.
Огромен % от Холивуд са явно такива.

Общи условия

Активация на акаунт