Отговори
# 1 305
Защо по дяволите решаваш да упояваш, връзваш и да се гавриш с разни жени на произволен принцип?????

Защото е психопат.
Ясно е, че ще има за него жени на опашка и не му е проблем.
Но да унижава, насилва и изнасилва му доставя много по-голямо удоволствие.
Психопат.
В кой филм го гледате.
Този по мах ли?
Как му беше името да го търся по тракери, то се е видяло, че с букви няма да има.

# 1 306
Ох, да, разказът на изнасилената жена беше потресаващ. Между другото, много малко жертви на изнасилване се оплакват в полицията или отиват в болница да бъдат прегледани, това е психика, а не безразсъдство. Срам, унижение, болка (включително физическа), страх - безброй са причините да си мълчат. А пък и по онова време кой ще повярва, че суперзвезда се е гаврил с нея... То и в сегашно време кой би повярвал на една-единствена жена, която би казала, че някой супер известен я е упоил и изнасилил?

# 1 307
  • Stockholm
Не бива да имат никакво притеснение от преглед. Лекарите лекуват и мълчат,  не правят разследвания. Само в случай, че жертвата изяви желание, тогава се предприемат действия.

# 1 308
Този е филма, нали?
The Fall of Diddy

# 1 309
Този е филма, нали?
The Fall of Diddy
Да, този е.

# 1 310
# 1 311
  • Враца
Не бива да имат никакво притеснение от преглед. Лекарите лекуват и мълчат,  не правят разследвания. Само в случай, че жертвата изяви желание, тогава се предприемат действия.
Поне в България не е така. Даже точно обратното- лекарите зорко следят за данни дали някой е пострадал в следствие на престъпление или пък дали е жертва на домашно насилие...
В Пирогов има постоянно присъстващ полицай, не зная дали сте чували това. Викат го и той си е там на работа, за да прецени дали не трябва да задържи някого и дали няма престъпление.
Преди години пък малкият ми син си изгори ръцете и отидохме да се лекуваме в клиниката по изгаряния, пак в Пирогов. От разговори с персонала ми стана ясно, че аз съм минала под чертата при преценка дали детето ми е жертва на някакво насилие, или е инцидент. Но имаше случай по време на престоя ми там, за който имаха съмнение за тормоз и подадоха сигнал.

В Америка не зная как е, но това е истината- лекарите са обучени да знаят какво да гледат и да съдействат на жертвите и органите на реда. Не прикриват, а разкриват.

# 1 312
  • София
Абсолютно. Особено ако има минимум средна телесна повреда, те са длъжни да информират полицията и прокуратурата. Това изобщо не се прави по преценка на пострадалите лица.

# 1 313
В Пирогов ходих с дъщеря ми - беше на 6г - гонеха се с брат й и имаше рана точно под брадичката. Бяхме със съпруга ми. Лекарите ни казаха да вляза сама с нея, а не него не му позволиха. И въпросът им беше - Разкажете какви са нараняванията! - щом разбраха, че е само това и как точно се е случило се отпуснаха.
Явно очакваха, че баща й я е пребил или и аз не знам какво.
А преди години бях тийн и бях паднала със сцепена устна и избит зъб. Отново ме разпитваха насаме.
Та, следят си. И има полицай.

# 1 314
  • До морето
Честно казано това приятно ме изненадва. Такива неща съм виждала само по американските филми, не знаех, че има такава практика и у нас.

# 1 315
Има си я практиката, не знам дали са винаги и навсякъде стриктни с нея но я има. Освен и че твърдението че лекари и прочие само лекуват и мълчат поне на мен ми звучи доста наивно. Далеч не всички го спазват това.
А жертва на точно такова посегателство нерядко иска просто да бъде оставена намира и по възможност да се скрие след това. От всички. Последното което ще иска е някой друг да решава кой още ще знае за станалото и щи се занимава с него.
Та, тук хубаво си приказваме как е трябвало да постъпят тогава, но само те си знаят какво им е било и защо не са. Както и дали и с какво са били и заплашвани също.

# 1 316
The Times публикува, че билетите за концерта на Beyonce в Англия не се продават както предния път . Май изкуствено създадения балон взе да се пука … изобщо не вярвам да нямат нищо общо със случая на Диди.

# 1 317
О,дано да е така! Последното й Грами за този нескопосан албум дори не искам да коментирам.

# 1 318
Гордата чернокожа жена, изрусена и с побеляла незнайно как кожа изигра неумело изненадата от печеленето на Грами за Кънтри албум🤣 Винаги ми е изглеждала зла, отвратителна усмивка има. Гледах поредицата за Диди и за мен си е един обикновен наркоман, но с много власт и пари. Гледах и подкаст с някаква танцьорка, която е подала жалба, че я карал да проституира и се чувствала използвана, защото не е станала звезда. Общо взето, че е изрод факт, но и голяма част от жертвите изживяват сега травмата си, защото надушиха компенсации. За Каси съм на мнение и, че е можела да си тръгне, но не е искала. Гледах едно интервю с Ягуар Райт, било е от времето на смъртта на Ким Портър. Имало е случай в който Диди с Каси още в началото на връзката им са карали Ким да оближе използвания тампон на Каси и са умирали от смях. Каси е същия насилник като него, просто не е очаквала и тя да се превърне в жертва и не мога да я съжаля. Общо взето години на ред 50сент,Еминем,Кат Уилямс, Ягуар Райт и куп други знаменитости постоянно обясняваха за какво става дума и никой не ги отразяваше. Голяма част от Бед бой  рекърдс, сестрите Кардашиян и много актьори са си извратеняци. Но няма и да осветят всички, предполагам и сем. Картър ще минат между капките. Тях само американската кенсъл култура може да ги оправи. Но голяма част от чернокожите си ги пазят, отказват да приемат очевидното

# 1 319
Това с тампона е потресаващо Cry

Общи условия

Активация на акаунт