Отговори
# 1 290
Че накъде по-шокиращи...
За съжаление, винаги има още накъде...
Скептична съм че не всичко ами дори че повечето по случая ще стане публично достояние. Това всичкото няма как да се случва толкова години без да има намесени още много хора, те ще са пак доста влиятелни а не някакви хванати от гората случайни. Съответно и те ще направат всичко възможно да не излиза всичко на светло.  И те ще имат много за губене.
Не че неговите ресурси са малки, но съм сигурна че са само част.

# 1 291
Много се съмнявам, че ако има нещо по-шокиращо от излязлото дотук, то ще стане публично достояние. Въображението ми вече завива към сатанински ритуали със жертвоприношения, но аз не знам някой досега да е излязъл и официално да е съобщил за такива неща - не за Диди, по принцип. Тук-таме някоя жертва разказва, при което въпросната жертва се счита за психично нестабилна и само конспираторите обръщат внимание.

# 1 292
Някой беше разказвал за подобни ритуали . Беше казал, че  музиката се прави от “висши сили”, не от самия Диди и затова е толкова успешен в индустрията. Същото се чуваше и за песните на Майкъл Джексън , но колко е вярно едва ли ще разберем .

# 1 293
Колко шокиращо да е, освен да се окаже , че Диди е жертавата. 😃

# 1 294
Нищо чудно да се окаже жертва , особено като се има предвид, че е бил обект на насилие в  детството си.

# 1 295
Въобще не ме интересува Пуфи  каква жертва е бил, на кого и кога.
Всеки си носи отговорност.
Аз съм била жертва.
И не съм правила нещата, които този черен демон е правил.

# 1 296
  • Между гори и планини
Айде сега ще му намираме оправдание на тоя изрод.
Като е бил жертва, да е ходил на терапия и да преодолее каквото и да е. Не да посяга на деца и жени.

# 1 297
  • Варна
Плюс това с неговите пари е имал достъп до възможно най-добрите специалисти. Не е като да не може да си ги позволи. Но не е избрал този път, а друг.

# 1 298
  • Благоевград
Във филма една жена разказа как е изнасилена, тази, която беше облечена в червена блуза.
Разказа подробно какво е преживяла, имала е болки на мястото, и не е отишла на лекар, а се е прибрала вкъщи и 2 дни не е излизала от стаята си. Добре де, колкото и да си в шок от такова събитие, не е ли най-логичното да отидеш да те прегледат за разкъсвания? Ако не искаш да кажеш, че си изнасилена, винаги може да замажеш положението, че е ползван вибратор неправилно и пак за собствено успокоение да провериш за себе си, че си невредим. Не защитавам онзи демон в никакъв случай, но се замислям не е ли инстинктът ни за самосъхранение първото нещо, което се отключва при опасност? Както в тази поредица, така и за Ник Картър, повечето жертви не са потърсили медицинска помощ.
Между другото, ако има тема за братята Картър, ще съм благодарна на линк, защото съм фен от дете на Backstreet boys, слушам си ги до ден днешен и ми е интересно развитието с неговия случай.

# 1 299
Ти разсъждаваш от логична гледна точка, без да си в такава ситуация а просто как смяташ че би било правилно.
Жертва в такова положение какви неща има в главата си... не пожелавам на никого да узнае.
Да кажем че не винаги са най-логичните за другите постъпки. Дори и нападателят да не е някой с огромно влияние както е с този изрод. Ето, казваш и сама че знаеш и за други такива жертви които са постъпили подобно, т.е. не е само този жена направила непонятен за теб избор.

# 1 300
  • Между гори и планини
Лекарите винаги разбират когато има изнасилване!
Да не дава Господ такъв шок и унижение!

# 1 301
Във филма една жена разказа как е изнасилена, тази, която беше облечена в червена блуза.
Разказа подробно какво е преживяла, имала е болки на мястото, и не е отишла на лекар, а се е прибрала вкъщи и 2 дни не е излизала от стаята си. Добре де, колкото и да си в шок от такова събитие, не е ли най-логичното да отидеш да те прегледат за разкъсвания? Ако не искаш да кажеш, че си изнасилена, винаги може да замажеш положението, че е ползван вибратор неправилно и пак за собствено успокоение да провериш за себе си, че си невредим. Не защитавам онзи демон в никакъв случай, но се замислям не е ли инстинктът ни за самосъхранение първото нещо, което се отключва при опасност? Както в тази поредица, така и за Ник Картър, повечето жертви не са потърсили медицинска помощ.
Между другото, ако има тема за братята Картър, ще съм благодарна на линк, защото съм фен от дете на Backstreet boys, слушам си ги до ден днешен и ми е интересно развитието с неговия случай.
Жената каза, че в този момент е в развод и се е борила за попечителство над децата си. За това не е потърсила лекарска помощ.

# 1 302

Гледах серията и ми стана много мъчно за тази жена. Диди я вика за да говорят за мъжа й, който е работил за него . Каза, че и друг път са водили такива разговори. Определено не е очаквала, че ще я упои, завърже и т.н. Не знам да има човек, който да запази разсъдака си и логичната си мисъл след такава бруталност. А и след това Диди й звъни по телефона за да я предупреди да си държи езика зад зъбите. Стресирала се е жената. Между другото и във филма не изглеждаше да се е оттърсила от случката.
 Не помня същата жена ли каза или друг, че Диди си е имал хора навсякъде и е следял някой да не кривне или да се оплаче от него.

# 1 303
  • До морето
Има нещо много, много зло в него. Той е млад, богат, известен и на всичкото отгоре изглежда много добре. Едва ли има проблем да си легне с коя да е, достатъчно търсачки на слава има дето биха му се дали на момента..... Защо по дяволите решаваш да упояваш, връзваш и да се гавриш с разни жени на произволен принцип?????

# 1 304
Заради същото, дето разни  се гаврят с деца,  имат фетиши, това му доставя удоволствие.  Измет. Те имат всичко и вече няма тръпка, та си създават такава - уродлива.

Общи условия

Активация на акаунт