Отговори
# 1 365
Случаят Ед Кемпер е може би единственият, който успя да остави отпечатък в съзнанието ми, не от позицията му на убиец, а човекът зад това.
Пи Диди никога не съм го харесвала, не съм следяла нищо за него, извън обсега на скандала, затова ми е трудно да ги сравня с Кемпер... особено за интелекта.

# 1 366
Acid_Burn, никъде не съм писала, че е имал успех с жените Grinning
Иначе се предава чак след като убива майка си.
Това за нейната приятелка също не съм много сигурна.
Видеото на Фейт Георгиева е много подробно, тя много хубаво разследва случаите. И в Криминални досиета също си пише.

TuЛи , аз вече почвам да си мисля, че 90% са като Диди.

green_lizard, не съм сравнявала това за интелекта.
А за майките. Както Кемпер е създаден от майка си, така майката на Диди го е направила такъв.
За интелекта защо мислиш, че няма интелект Диди?
Без него нямаше да стигне дотук. Щеше да е обикновен рапър.
Менгеле също е имал интелект. Хитлер също.
Интелекта не дава гаранция за добро или зло.

# 1 367
green_lizard, не съм сравнявала това за интелекта.
...
За интелекта защо мислиш, че няма интелект Диди?
Без него нямаше да стигне дотук. Щеше да е обикновен рапър.
Елора, аз направих сравнението.✌️
Понеже се обръщаш с въпрос лично към мен - не определям някой дали е умен, или не на база това, което е постигнал (в случая на Диди - пари и влияние), а по мои неписани правила.. Най-просто казано - цялостното излъчване на човек. Ще бъда напълно искрена - може би, ако езикът на тялото (дори визуално) не ми беше толкова отблъскващ, щях да имам по-голямо наблюдение над него и повече примери пред себе си и да бъда по-обективна.🙂
В Ед Кемпер видях човека зад убиеца, който Е. Диди предизвиква в мен единствено отвращение...дори и човекът в него. По-описателен отговор не мога да дам.

# 1 368
Разбрах те. Но пак, това, че си видяла човека зад убиеца не го прави повече умен.
И Диди е умен, но е как да кажа - гнусен.
Иначе Диди никога не ми е бил особено приятен. Някоя песен може да е хващала слуха ми, но не с нещо особено. Ч
Даже саунтрака на Годзила точно заради Лед Цепелин съм я харесала, ако го нямаше това, нямаше да си струва.
Но той и друг път взимал от други хитове.
Всъщност рапа като музика никога не ми е допадала. Даже ми се е случвало да ме отвращава и не знам защо.

А тази мениджърката му, която е все до него. И тя му е била съучастник. А е жена. Но има и такива жени. Кристина ли и беше името.

# 1 369
Да бе, и мен мениджърката ме отврати много, ужас.

# 1 370
Пи Диди е заловен, дори "натопен" е по-удачният термин, що се касае неговия случай. Повярвало си момчето, че е монополист, превишило си правата, направило по-голяма стъпка встрани и се катурнало от стола. За колко точно умен да го мисля?. - въпросът е реторитен за мен.
Ед Кемпер се е предал сам с ясното условие, каквото и да се случва, да не излиза на свобода. Вдъхвал е страхопочитание сред другите затворници с внушителния си ръст и е бил уважаван сред униформените заради интелигентността си. Дори и в изолирана обстановка, продължава да бъде полезен на обществото под определена форма. В сравнение с него Диди ми е като гърчещ се червей, който се стреми всячески да оползотвори парите си в своя полза, защото без тях е кръгла 0.

Нямах намерение да пиша толкова обстойно и то за човек, който няма общо с темата, но така се стече дискусията.

# 1 371
Глупав човек не може да изгради тази империя.
Е, дали е чак умен като Кемпер не знам, не му знам точките на Пуфи.
Мисля, че Кемпер е имал и емоционална интелигентност голяма също. Диди май няма такава.
Как така натопен е бил? Тоест е невинен и някой друг е прави всички тия неща?
Ясно е че години си е разигравал коня.

# 1 372
...
Как така натопен е бил? Тоест е невинен и някой друг е прави всички тия неща?
Ясно е че години си е разигравал коня.
"Натопен" - че вече не е удобен за някой друг и задържането му е прах в очите на хората, очакващи справедливост. Такива предположения е имало и в темата.
Никой не отрича провиненията му.

# 1 373
Натопен има друго значение.
Да не съм убила, но да ме натопят.
Бих казала жертва.
Но едва ли е това.
Просто нещата се трупат.
За да си вилнее така и да прави тези бели партита и кралски нощи си има последователи - откачени психопати  като него.

# 1 374
Вятър му  е отвял чадъра да стигне до това.  Не предвидил природните аномалии.

# 1 375
Не знам за останалите споменати лица, но за Пъф изглежда, че много държи на майка си. Говори се, че цялото му имущество е на нейно име . Бях гледала някакъв клип от нейн рожден ден, на който Пъф й подарява един милион долара и някаква кола май имаше, това по бегли спомени. Прави впечатление също, че майка му присъства на всички семейни сбирки и е в близки отношения с всичките си внуци.

# 1 376
Той може и та държи на нея, но е типично по принцип много богатите да нямат нищо на тяхно име, всичко е я на майка, я на жена и не е от любов точно.

# 1 377
Не знам за останалите споменати лица, но за Пъф изглежда, че много държи на майка си. Говори се, че цялото му имущество е на нейно име . Бях гледала някакъв клип от нейн рожден ден, на който Пъф й подарява един милион долара и някаква кола май имаше, това по бегли спомени. Прави впечатление също, че майка му присъства на всички семейни сбирки и е в близки отношения с всичките си внуци.

Показност. Фалш.
Както с Каси.
Нали 2 дни след клипа в хотела или беше друга случка на премиера на нещо си се снимат и то така добре го играят, все едно егати и голямата любов.

# 1 378
Наказателното дело срещу Диди е започнало с избор на съдебни заседатели.

# 1 379
Чудесно, дано си понесе последствията за действията!

Общи условия

Активация на акаунт