Отговори
# 1 350
Ех, значииии, ми баш това май не са ми дали гадинките.

# 1 351
  • Bayern
Момичета филма за Диди по коя телевизия е?
Че преподписах договора и не знам нетфликс ли е, хбо ли.
Тук може да се гледа , но само с английски суб.
https://ww.ymovies.vip/film/the-fall-of-diddy-120202/watching.html?ep=1_1

# 1 352
Благодаря.
Сега видя и имам и мах.
Значи него ще заявя в приложението.
После какво да правя,  регистрация в сайта на макс ли се прави?

# 1 353
Благодаря.
Сега видя и имам и мах.
Значи него ще заявя в приложението.
После какво да правя,  регистрация в сайта на макс ли се прави?

Да ,правите Simple Smile лесно е

# 1 354
На трети епизод.
Добре е направен.
Че и хората, които са били около него е хубаво, че проговарят.
Неслучайно казах, че Диди е с протекции от закона.
Как може жената да твърди, че той я е прострелял, но да го оневинят.
И ми направи впечатление как пресата започнала да е срещу нея. Да и се подиграва.

Сега гледах с изнасилената жена. Ужас, направо ми стана лошо.
Яд ме е на тази жена, яд ме е.
Трябвало да влезе в болницата, да не се къпе, да я изследват.
Било я е срам. Ама защо теб бе.
И какво общо има делото за развод. Откога жена да я изнасилят е причина да и се вземат децата.
Егати и логиката.
И бил имал видео. Ами да му беше казала я ми го дай.
И ето ти доказателството.

Това му насилие срещу жените явно е резултат от "възпитанието" на майка му.
В началото се спомена, че го е била редовно.
И явно като голям всички жени са му черни.

# 1 355
Аз изгледах 5, има ли още? Или ще има ли още. Дали ще направят в движение?

# 1 356
Само пет са.
Нека мине делото, може и да направят още.
Ще направят, има хляб в тая простотия.

# 1 357
Не мога да изчета всички коментари тук, ако е обсъждано сири, но
Едно ми направи впечатление. Явно Диди много им е влязъл под кожата на всички. Повечето като разказваха историите си с него, в началото на разказа говореха за него с усмивка. Усещах възхищение в гласът им. Може и аз да бърка. Просто аз гледах през цялото време с обърнат стомах и грам усмивка нямаше на лицето ми докато слушах. А повечето от хората някакси са развили Стокхолмски синдром. Не че не ги разбирам, просто отбелязвам.
За протокола, аз не вярвам да му се размине. Каквато и власт да е имал, нещата вече са различни. Който и да седи над него (или до него) няма да му помогне. А той едва ли е толкова глупав да се развръзка. Ими пък е?

# 1 358
Нормално е да говорят с усмивка, понеже в самото начало на кариерата си е бил просто много находчив и успешен за годините си. Всички му признават издигането от нищото до славата, която впоследствие придобива.
Някъде по пътя обаче си разкрива истинската същност и хора, които са били респектирани от него/бил им е идол, изведнъж чуват всички тези обвинения и са стъписани. Все пак никой не е знаел какво става в спалнята му, а всички са гледали предимно успехите му на музикалната сцена и все по-голямото му влияние в обществото.

# 1 359
Александрия, нормално е.
Психопатите има чар голям. А в допълнение на случая на Диди той  е и богат и властен и им сбъдва мечтите.
Припомнете си Тед Бънди. Най-чаровния сериен убиец. Прочетете каква мания е било.
Изнасилил и убил жестоко много жени, но на делата му присъствали много фенки, които призовавали да бъде освободен.
Аз все още не мога да си го обясня това с Бънди. Изнасилвал, не само по-обикновен начин, но и с предмети по-ужасяващ начин оставящ осакатени до живот. Защото някои оцелявали.
И след това тоя има фенки. Шокиращо.
Случая на Пъфи ми напомни за Ед Кемпер, който пък е може би най-интелигентния убиец и също чаровник. Много малко точки го делят до интелекта на Айнщайн. За съжаление като Пъфи не случва на майка, а също и други нейни роднини не са били на център. Майката е имала ужасяващо поведение към него още от раждането му.
Убива баба си и дядо си още като тийн, няколко жени след години разчленява, живее с майка си, накрая не издържа на тормоза и и убива и нея. Чак тогава спира с убийствата и се предава на полицията.
И си викам, абе що още в началото не утрепа тая вещица.
https://www.youtube.com/watch?v=NxSUgNKX714
Не е нещо уау, но  като го послушаш и въпреки, че говори за убийствата, разбираш, че има чар.
Впрочем легенда е този човек. Съдейства много на полицията и ФБР. Много психолози благодарение на него написват книги и помага да се залавят други серийни убийци. Буквално им написва учебниците. Дотогава много им е било трудно да ги откриват и разбират.

Същото и с Диди си мислех. Пречукай майка си и приключи. Тя го е създала такъв изрод
Стана ми странно за тази Кат. Как така въпреки всичко което се говорило за него, тя е продължила контакти.
Глупавичко. Много.
А извинението на Диди беше брутално тъпо, жалко и смешно.

# 1 360
Ед Кемпър е имал проблем с жените и не спира с убийствата след като убива майка си, ами ескалира.

# 1 361
Нещо си се объркала Grinning
Я провери.

# 1 362
Нещо си се объркала Grinning
Я провери.
Да, права, си, че се предава след убийството на, майка си и нейна приятелка. Но е факт, че е нямал успех с жените.

# 1 363
  • Разпиляна във въображението

Случая на Пъфи ми напомни за Ед Кемпер, който пък е може би най-интелигентния убиец и също чаровник. Много малко точки го делят до интелекта на Айнщайн. За съжаление като Пъфи не случва на майка, а също и други нейни роднини не са били на център. Майката е имала ужасяващо поведение към него още от раждането му.
Убива баба си и дядо си още като тийн, няколко жени след години разчленява, живее с майка си, накрая не издържа на тормоза и и убива и нея. Чак тогава спира с убийствата и се предава на полицията.
И си викам, абе що още в началото не утрепа тая вещица.
https://www.youtube.com/watch?v=NxSUgNKX714
Не е нещо уау, но  като го послушаш и въпреки, че говори за убийствата, разбираш, че има чар.
Впрочем легенда е този човек. Съдейства много на полицията и ФБР. Много психолози благодарение на него написват книги и помага да се залавят други серийни убийци. Буквално им написва учебниците. Дотогава много им е било трудно да ги откриват и разбират.

Добре представено в сериала Mindhunter. Жалко, че няма продължение. Така е започнало профилирането.

# 1 364
Между другото, търсейки по стрийминг платформите къде да гледам излезлите до момента епизоди на Диди, видях, че има сериал и за Кевин Спейси. Spacey Unmasked се казва.

Общи условия

Активация на акаунт