Отговори
# 1 335
На облечени с власт и влияние, понякога и  двете, трябва да се налага  по-високо наказание.  Едно е някакъв селянин, дето да нарани  две-пет  жертви ,друго такъв организиран , закрилян, известен и с възможности. като си сложиш д-то на високо, трябва да знаеш влиянието си и да си отговорен в повече. Да умножават законното по 1.5 поне за власт и  известност Ай да им се невиди.

Не, всички нали сме равни.
На всички еднакво високи наказания.

Абсолютно.
Какво значи друго било селянин с 2-5 жертви?? Въобще не знаете какви ги дрънкате. Всяко такова деяние трябва да бъде строго наказано и гонено до дупка. Все са изроди. Просто при Диди има много утежняващи обстоятелства и много жертви. Но според мен ще го отнесе и за другите Диди.
За Бийбър са много виновни и родителите, и те са за затвора

# 1 336
Особено утежняващо е, че е имал чадър от държавата.
Няма как иначе.

# 1 337
Това обаче вероятно няма да се докаже.

# 1 338
Естествено че няма да се докаже.

Но чадър е имал. Е Епстийн и други за които не се знае още нищо.

# 1 339
Пак се обаждам - едно е престъпник, убиец, друго е сериен убиец - много по-тежко престъпление. Законът нека си е строг, но за такива да е в повече от закона. В никакъв случай не оправдавам, но това  е като масов убиец. С власт, сила, покровителство, в голям мащаб. Дано ме разберете.
 Не  е набил 5 човека в махалата си, това е престъпление върху много голям кръг хора.

# 1 340
Като се спомена Epstein, нали Тръмп обеща, че ако спечели изборите ще разкрие списъка му от клиенти . Разкри се някакъв доклад от 200 страници , който не включва списък , обаче. Нищо чудно и с Пъф да се случи нещо подобно.

# 1 341
И според мен ще покрият повечето замесени, колкото успеят там. Те ще са предимно не точно случайни хора, имащи много да губят, не ги виждам да допуснат всичко да излезе на светло. Че и много ще са, това нещо сума години е продължавало.

# 1 342
Родителите на Бийбър са боклуци, които са го продали за пари. Били са 19 годишни когато се е родил.

# 1 343
И аз родих на 19, и то в държава с далеч по-малко възможности от тях. Няма оправдание.

# 1 344
Май на 19 -20 раждаме не виделите опит в живота. Поне сега.
 Но без тази днешна информация, сякаш бяхме по зрели ние, старите от сегашните.
 Освен тези и  зависими да са били. Не  е оправдание, но обяснява защо не са адекватни.
 А  и той не е вчера роден.

# 1 345
  • София
Майката на Бийбър е била наркоманка и е продавала дрога - сама го казва в интервюта. Ето и клипа на малкия Джъстин, който пее на улицата за пари. Майка му е качила този клип, а след това няколко други негови клипа от участия. Тогава се свързват с нея от САЩ и й предлагат той да отиде там, за да запише песен или албум - не помня точно. И на майка му са й светнали очичките най-вероятно. Не знам с кой акъл го е пратила сам, а не е заминала, заедно с него. Не, че е достатъчно читава, че да го опази де, но поне нямаше да е съвсем сам сред чужди хора. Язък за това толкова красиво и талантливо момче

https://www.youtube.com/watch?v=28VmUxTDU5Q

# 1 346
  • Berlin
Бийбър става известен точно първо с клипчета, където пее, в YouTube. Забелязват го и така.

# 1 347
Много  е важно кой те  е забелязал, да не е точно този.
 Но почти всички в развлекателния бизнес, всички с бързи/не са лесни/ пари има проблеми.

# 1 348
Момичета филма за Диди по коя телевизия е?
Че преподписах договора и не знам нетфликс ли е, хбо ли.

# 1 349
Момичета филма за Диди по коя телевизия е?
Че преподписах договора и не знам нетфликс ли е, хбо ли.
The Fall of Diddy е в MAX.

Общи условия

Активация на акаунт