Отговори
# 1 320
Това с тампона е потресаващо Cry

Абсолютно... Дали е истина ,не знам.Но може и Каси да е била надрусана тогава....

# 1 321
Не знам, това са прости, зли хора.
То нашите чалгаджии сигурно са на по-високо ниво от тях.
Тъй си мисля де.Не слушам чалга, не ги знам, ама не съм чула за такива простотии като на Пухчо.

# 1 322
Те тия неща не ги вършат за да се разчуват, неговите също неговите също се разчуха напоследък. Болни мозъци има навсякъде, за съжаление... Вече според кой колкото безнаказан успее да се почувства и направи заради пари и власт, е отделно, у нас и мащабите са малко по-други все пак.

# 1 323
Не знам, това са прости, зли хора.
То нашите чалгаджии сигурно са на по-високо ниво от тях.
Тъй си мисля де.Не слушам чалга, не ги знам, ама не съм чула за такива простотии като на Пухчо.

Да ви кажа,не искам да съдя и да соча.. Бионсе,не мога да кажа ,че съм я харесвала.Има уникален глас факт, но някак си... Умът ми не ми го побира,как могат...

# 1 324
Black Candy, това че някой има талант, не означава, че е добър човек.
То и серийните убийци са си имали таланти.
Нали има една поговорка - Който пее, зло не мисли.
Ами не е вярна.
Бионсе не я слушам, не и знам песните. Знам че е чернокожа.
Може да се е врътнала някоя песен по радиото на работа, но не съм я отразила.

Преди време познавах една актриса. Изключително добра в работата си.
Комедийна актриса. Уникална, но и не само в комедията. Но в реала е уникално намръщено и зло същество.
Зла, лицемерна, подмолна, лъжлива.

# 1 325
Black Candy, това че някой има талант, не означава, че е добър човек.
То и серийните убийци са си имали таланти.
Нали има една поговорка - Който пее, зло не мисли.
Ами не е вярна.
Бионсе не я слушам, не и знам песните. Знам че е чернокожа.
Може да се е врътнала някоя песен по радиото на работа, но не съм я отразила.

Преди време познавах една актриса. Изключително добра в работата си.
Комедийна актриса. Уникална, но и не само в комедията. Но в реала е уникално намръщено и зло същество.
Зла, лицемерна, подмолна, лъжлива.

И това го има.Явно,съзнанието ми не иска да го асимилира. Да си носят последствията тогава.
Как избеля тази Беонсе😀

# 1 326
Значи Каси му е била любовница, докато Ким още му е била жена , така ли? Аз мислех, че се е появила след смъртта й.

# 1 327
  • Stockholm
Според мен това за тампона е нищожно в сравнение с другите извращения, които са правили. При използване на наркотици човешкият мозък може да сътвори невиждани перверзии. А при него си има и биполярност, издевателства в деството му и той си знае какви други фактори. Но  педофилията трябва да се накаже минимум доживот.

# 1 328
Според мен това за тампона е нищожно в сравнение с другите извращения, които са правили. При използване на наркотици човешкият мозък може да сътвори невиждани перверзии. А при него си има и биполярност, издевателства в деството му и той си знае какви други фактори. Но  педофилията трябва да се накаже минимум доживот.

Съгласна съм..Ще видим.Има още 2 м

# 1 329
На облечени с власт и влияние, понякога и  двете, трябва да се налага  по-високо наказание.  Едно е някакъв селянин, дето да нарани  две-пет  жертви ,друго такъв организиран , закрилян, известен и с възможности. като си сложиш д-то на високо, трябва да знаеш влиянието си и да си отговорен в повече. Да умножават законното по 1.5 поне за власт и  известност Ай да им се невиди.

# 1 330
Даа,и то продължаващо с години... Ще си лежи според мен, голям  отзвук. Щом и единият от адвокатите му се отегли 🙈. Няма да кажат,каква точно е причината. Но според мен ,вижда че е кауза пердута. Или просто самите доказателства са ...  Въпреки,че писахте,че все такива защитавал.. Явно му е дошло в повече..

# 1 331
На облечени с власт и влияние, понякога и  двете, трябва да се налага  по-високо наказание.  Едно е някакъв селянин, дето да нарани  две-пет  жертви ,друго такъв организиран , закрилян, известен и с възможности. като си сложиш д-то на високо, трябва да знаеш влиянието си и да си отговорен в повече. Да умножават законното по 1.5 поне за власт и  известност Ай да им се невиди.

Не, всички нали сме равни.
На всички еднакво високи наказания.

# 1 332
  • Stockholm
То в неговия случай какво да му помогне наказанието? Абсолютно изпържен мозък. Просто кракът му не трябва да излезе в обществото никога. И да му отидат всичките пари за глоби и компенсация на жертвите. И най-вече съучастниците му също да бъдат съдени. Но според мен ще ги заметат под килима и само той ще е изкупителната жертава.

# 1 333
Всички говорят за Каси, но сочена на най-голямата му жертва сред живите е Джъстин Бийбър. Гледала съм подкасти с ужасяващи твърдения относно това което са му причинявали. Каси си е яла боя, но и е прикривала през всички години престъпленията му. Възползвала се е от власта и колкото и да го играе сега грижовна майка, явно с подписването на споразумението си е обявила цената. Някой пита, и Дженифър Лопес и Каси са връзки по време на брака му с Ким Портър, когато са му се раждали децата.... Насилие и унижения е виждала жена му, Каси доброволно е седяла.
https://youtu.be/jeUyTqdSMFM?si=vPElO1MaS7t2Z2IN

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:49 от MD3008

# 1 334
То в неговия случай какво да му помогне наказанието? Абсолютно изпържен мозък. Просто кракът му не трябва да излезе в обществото никога. И да му отидат всичките пари за глоби и компенсация на жертвите. И най-вече съучастниците му също да бъдат съдени. Но според мен ще ги заметат под килима и само той ще е изкупителната жертава.

Да,със сигурност ще заметат доста под килима..

Общи условия

Активация на акаунт