Отговори
# 1 395
Аз смятам, че в Дубай е много по-брутално от партитата на П Дидди, защото го няма ФБР да следи. Чела съм ужасни неща за Дубай и за разни шейхове.

# 1 396
Диди пледира невинен ! Всичко ,което се било случвало твърди ,че е доброволно.

Обвинява П.Диди за смъртта на Ким и че има намеса в заболяването му - полиорганна недостатъчност.

# 1 397
Какво се оказа за адвоката му, защо е напуснал? За мен е едно да се обвинява от екрана, а друго е да обвиниш в съда...
И аз обвинявам П Диди по форумите...

# 1 398
Всъщност, в интервюто казва,че е готов да свидетелства когато бъде призован и го обсъди с адвокатите си. Гледайте го,има го в тубата.

# 1 399
Диди пледира невинен ! Всичко ,което се било случвало твърди ,че е доброволно.

Тука с "доброволното" малко ще му е трудно да го докаже, защото на парти, въпреки че хората отиват с ясното съзнание да се забавляват, едва ли доброволно някой ще иска да е упоен, да няма контрол над тялото си и да е безпомощен и дезориентиран. И без да знае какво може да стане с него.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 12:29 от mariposa_viv

# 1 400
Дано да му е трудно ,че и даже невъзможно. Странно е обаче ,като се има предвид,че в началото даваше милиони само за гаранция.
Нали така беше, че нещо ми се губи?
 Казват,че ако го осъдят може да лежи до живот,а при споразумение много по- малко. Въпреки това той не се признава за виновен.

# 1 401
Дано да му е трудно ,че и даже невъзможно.
Дано, но не се и съмнявам, че ще опитат всякакви врътки.

Странно е обаче ,като се има предвид,че в началото даваше милиони само за гаранция.
Нали така беше, че нещо ми се губи?

Да, доколкото си спомням защитата на Диди предложи 50 млн. долара гаранция, за да го пуснат докато започне делото, но съдията отказа, защото може да повлияе на свидетели, а и обвиненията срещу него са доста сериозни.

# 1 402
Гледах за избора на съдебното жури -- има човек, който на 8 години е бил насилван.

За упояването -- това е много трудно да се докаже. Предполагам, че заради това пледира, че е било по взаимно съгласие, защото има видео материали и там се вижда секс, но няма как да се докаже, че са били упоени без токсикологично изследване. Вече всичко зависи от това какви свидетели има и доколко се съгласуват самите показания на жертвите.

# 1 403
Ако си спомняте песента на Дж. Бийбър Yummy,  хората смятат, че във видеото е онагледен животът на богатите, известните, децата, които стават жертва и "плащат" за това да бъдат в тези среди. Имаше много странни моменти, даже плашещи и зловещи, в които се акцентира върху образа на определени хора - политически лица, в шоу средите, които сякаш си "поръчват" децата.  Поне такива са анализите на конспираторите, но и аз съм склонна да ги виждам по такъв начин.

# 1 404
Във видеото има моменти, които няма как да бъдат обяснени по друг начин -- например, защо дрехата на малолетното момиче с цигулката накрая е съблечена на стол. Защо самото лице на Джъстин като малко дете е на чинията с надпис "ями".  Никой нормален човек не би имал нищо друго предвид със съблечена простната дреха на малко дете след парти....Тези два елемента са директна педофилска препратка. Иначе текстът си е за орален секс с жена му, но видеото си е педо.

Между другото, убийте ме, но навремето като стана скандалът с пицагейт преглеждах инстаграма на един от споменатите лица, свързан с пицагейт, някакъв треторазряден,  и беше много странен акаунт -- малката му племеница беше снимана уж на шега вързана и с надпис "whore" и некви такива. Да, има хора с черно чувство за хумор, но все пак доста малко хора биха се осмелили да сложат снимка на вързано съвсем малко дете с подобен надпис. Ще ми се да вярвам и, че на малко хора би им било смешно...За съжаление съм забравила вече тези детайли. Също така, тогава бях гледала доста педофилски групи онлайн и наистина си имат специална визуална символика, която беше повтаряна в този ресторант.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 13:39 от MariyaHris

# 1 405
Във видеото има моменти, които няма как да бъдат обяснени по друг начин -- например, защо дрехата на малолетното момиче с цигулката накрая е съблечена на стол. Защо самото лице на Джъстин като дете е на чинията с надпис "ями". Тези два елемента са директна педофилска препратка.

Определено, а и приликата с действителни лица според мен няма как да е случайна, особено аксесоари, които носят определени лица. Също това, че отчасти му се променят сетивата и физиономията, според мен се намесва и ролята на наркотиците като съпътстваща участието му в това.

# 1 406
Аз никого не разпознавам по аксесоарите, между другото. За наркотиците съм съгласна, ама по партита наркотици може и доброволно да се вземат...

# 1 407
Думай е дестинация за всякакви извращения, не случайно толкова бг бръмчалки заработват там.
Разликата обаче е, че тези жени отиват доброволно и искат определена сума срещу това.
При ПДиди говорим за упояване и изнасилване...

# 1 408
ver4eto_sv, надали бръмчалките отиват за да ги пребиват и убиват, обаче. Говоря за Дубай. Просто не се разследва, защото извършителите не са случайни.

# 1 409
Попаднах на видеа, които разпространяват информация за подобни партита в Дубай след изчезването и намирането на украински модел там. Със счупени ребра и в болница. Твърди се, че мъже се гаврят с жени, карат ги да правят абсурдни неща и т.н. Вие какво смятате, истина ли са?
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/20284303
"Адът на секспартитата в Дубай".

Аз не мисля, че има съмнение дали са истина. Определено си е истина! Пълна изродщина е там.

Общи условия

Активация на акаунт