Отговори
# 1 380
Пишете от време на време как върви делото, ще ви чета, ще го следя от тук.

# 1 381
Изборът на съдебни заседатели вървял трудно,защото се търсят хора,които не са пристрастни и обременени с информация по случая. Делото няма да се показва по тв ,защото става дума за федерално разследване. Делото трябва да започне на 12.05. с встъпителни пледуарии.
 Усилено се разпространява клюката ,че свидетел номер 3 /който и да е той/ е изчезнал и адвокатите не знаят къде е и ще се яви ли. Дали това е вярно - ще видим.

# 1 382
  • Down south
Избора на съдебни заседатели тук не е никак лесен, може да се точи със седмици. Всеки американски гражданин в съответното окръжие? не съм сигурна, дали това е точен термин, може да бъде извикан за съдебен заседател. След това всички се преглеждат под лупа, за да се отстранят пристрастия.
Сложен процес, особено за такова важно дело.

# 1 383
Изборът на съдебни заседатели вървял трудно,защото се търсят хора,които не са пристрастни и обременени с информация по случая.

И как ще ги намерят тия безпристрастни хора Joy
По-лесно игла в купа сено ще намерят.

# 1 384
  • София
Елора, от над 300 милиона, повярвай, че все има някой който не е чул за случая, а и то не е нужно да не е чувал. Защитата ги разпитва и избира по техни критерии.
Колко жени да има, колко афроамериканци и пр.

# 1 385
Ама как ги избират?
Ще привикат тия 300 милиона?
Колко хора ще привикат докато улучат някой дето не е чул?

# 1 386
  • София
Eлора, на случаен принцип се изпращат съобщения до граждани. Те са длъжни да се явят. Бройката е много по-голяма от нужния състав. После, от тези граждани, след изслушване, се избира съставът.

# 1 387
Да,имало някакви,които умишлено се изказвали на интервютата така ,че да не ги изберат.
Една казала, че не става защото при гледка с насилие припада. Друг казал, че всеки ден е напушен, трети си признал ,че въпреки забраната да се гледа клипа от хотела ,в който Диди бие Каси ,той го е видял....
От над сто човека ,сега са сведени до 45. Основното жури е от 12 члена + 6 резерви.

# 1 388
Добре, този клип не е ли обществено достъпен?

Как ще забранят на обществеността да го гледат ако искат?

Или са призовани за този конкретен процес преди да изтеклата в медиите?

# 1 389
Не знам! И аз се чудех. Може би се търсят хора,които не са чували за случая...

# 1 390
А може някой умишлено да се изказва за да го изберат Grinning

Но като се замисля има шансове да намерят бързо хора.
Има хора не гледат новини, не се интересуват.
Ето, майка ми вчера пита кой е този Епстийн Grinning
На мен въпроса ми е смешен, вътрешно си турих фейспалм, ама обясних.
Всеки се интересува от нещата, които го вълнуват.
Имам познати наистина въобще не отварят новините.

# 1 391
Ако не от тук,  и аз няма да знам почти никой.
 Нямам телевизия. ФБ и мамата имам. Инстаграм, Телеграм - заради други неща, но   навсякъде  избирам теми ,които искам. Не ми навират някакви.

# 1 392
Попаднах на видеа, които разпространяват информация за подобни партита в Дубай след изчезването и намирането на украински модел там. Със счупени ребра и в болница. Твърди се, че мъже се гаврят с жени, карат ги да правят абсурдни неща и т.н. Вие какво смятате, истина ли са?

# 1 393
Попаднах на видеа, които разпространяват информация за подобни партита в Дубай след изчезването и намирането на украински модел там. Със счупени ребра и в болница. Твърди се, че мъже се гаврят с жени, карат ги да правят абсурдни неща и т.н. Вие какво смятате, истина ли са?

Мисля,че да. Определено...

Дано го осъдят,да си получи заслуженото

# 1 394
  • София
Истина е, то има доста по тази тема информация и материали, освен там, подобни партита има и в Америка. Има дори сайт, през който набират жени за тези "мероприятия", където им се обещават парите срещу малко забавления.

Пи Диди дано да си получи заслуженото, за да се стреснат и другите като него, че когато имаш подобни действия, независимо кой си и с какво разполагаш - законът е над теб и ще отговаряш пред него.

Общи условия

Активация на акаунт