Отговори
# 165
Да си прсвят оргии, колкото си искат, децата само да не бутат.

Почти е невъзможно. По време на тези оргии има употреба на много, много субстанции. Така им размътват мозъците, че в един момент вече не им е достатъчно това, което имат. Искат и още, и още...

# 166

Върти се клип,в който Гага разказва това. Не се споменава името на конкретен човек,но се спекулира с името на Диди или някой негов приближен.
 Който и да е продуцента,въпросът е че всеки прохождащ в индустрията е бил жертва в даден момент.

# 167
  • Враца
Отврат!

Всеки нормален човек, сега трябва да се откаже да служа узиката им, да ходи по концертите им и въобще да дава пари , които отивам в джоба им.
Това не са звезди и светът трябва да се отрече от тях и да ги забрави а правосъдието, да си свърши работата!

# 168
Случилото се с Лейди Гага е брутално, но съм сигурна, че е малка част от насилието, което се е случвало. Аз също призовавам за канселиране на тези изроди, които дори не са чак тоооооолкова талантливи, че да можем да отделим творчеството от личностите им (както е в случая с Роалд Дал и онзи нацист, който беше направил изключително добър атлас на човешкото тяло, след като е използвал хора от концлагерите.

# 169
  • София
Има още един филм, който аз лично още не мога да се престраша да гледам, по действителни събития - Sound of freedom, има го в Замунда. Свалила съм го, да не изчезне.

# 170
Тези изпълнители нито имат официални продажби в България, нито сме им на концертната карта, сигурно даже и не знаят че съществува такава страна. Дали ще канселираме Пи Диди, Бионсе, и който и да е, няма да има абсолютно никакво значение за тях.

Въпросът е принципен - трябва да се говори по темите, да се дава гласност, и да се отварят очите на четири, за да не допуснем подобни схеми и тук. По отношение на децата най-вече - да не се увличат по фалшивия блясък, да имат ценности, възпитание, морал. Знам, че много хора ще скочат, но нашенския вариант на всичко това е чалгата. Сузанита опитва за първи път наркотици на 14, на 16 вече е наркозависима, на 17 е в клиника. Кой и е давал дрогата, кой е снимал провокативните и "музикални" клипове, когато беше на 15, кой е плащал за тях и ги е излъчвал... Така и никой не зададе тези въпроси. Кой знае колко още Сузанити "пеят" по кастинг-диванчета и у нас.

Доколкото обаче суперзвездите от САЩ са под светлината на прожекторите в цял свят, разследванията и процесите срещу тях могат да бъдат добър пример за правосъдие. Да се знае, че няма безнаказаност. И че независимо, че имаш снимки с принцове и държавни глави, прекрачиш ли границите на закона - гориш.
Вече дали ще се случи е друг въпрос, но всяка крачка в тази посока е правилна.

# 171
При Риана също не е розово. Знам,че Джей Зи я открива ,когато е била 16-17 годишна. Когато издава първия си албум той й казва,че има два начина да напусне офисът му - или през вратата с подписан договор или през прозореца. Това тя го споделя уж на шега в шоуто на Тайра Бингс.

# 172
Тези изпълнители нито имат официални продажби в България, нито сме им на концертната карта, сигурно даже и не знаят че съществува такава страна. Дали ще канселираме Пи Диди, Бионсе, и който и да е, няма да има абсолютно никакво значение за тях.

Скрит текст:
Въпросът е принципен - трябва да се говори по темите, да се дава гласност, и да се отварят очите на четири, за да не допуснем подобни схеми и тук. По отношение на децата най-вече - да не се увличат по фалшивия блясък, да имат ценности, възпитание, морал. Знам, че много хора ще скочат, но нашенския вариант на всичко това е чалгата. Сузанита опитва за първи път наркотици на 14, на 16 вече е наркозависима, на 17 е в клиника. Кой и е давал дрогата, кой е снимал провокативните и "музикални" клипове, когато беше на 15, кой е плащал за тях и ги е излъчвал... Така и никой не зададе тези въпроси. Кой знае колко още Сузанити "пеят" по кастинг-диванчета и у нас.

Доколкото обаче суперзвездите от САЩ са под светлината на прожекторите в цял свят, разследванията и процесите срещу тях могат да бъдат добър пример за правосъдие. Да се знае, че няма безнаказаност. И че независимо, че имаш снимки с принцове и държавни глави, прекрачиш ли границите на закона - гориш.
Вече дали ще се случи е друг въпрос, но всяка крачка в тази посока е правилна.
И да, и не. Наистина те не продават албуми и не правят концерти в България, но може поне да не им гледаме клиповете в youtube, което е много малък фактор, но поне е фактор. Отделно може и песните им да не се излъчват по медиите, както и да не се следи личният им живот под лупа, което едва ли ще се случи. По-важна обаче е моралната страна на въпроса - дали аз като отделна личност, се интересувам от такива хора, дали аз гледам клиповете им, дали купувам продуктите, които рекламират (ако има такива) и тн. Всеки от нас носи отговорност за това какво подкрепя, независимо дали подкрепата е финансова или не, а ако е финансова - колко точно е голяма. Повтарям - става въпрос за морална позиция, а не за нещо друго.

# 173
  • 🌊
В Спотифай могат да се блокират артисти, малко е, но то даже е гнусно да се слушат

# 174
Охраната на ПДиди не е била щателна при проверките на хората, които са идвали на партитата. Прочетох, че и някакъв журналист преди години е успял да влезе, без да го проверят. Въпросът е, какво правят непълнолетни на партитата. Да, допускани са от охраната, не са връщани. Но, всичко може да се очаква на партита на възрастни. Въпросът е: какво правят тези деца там? Защото те не са били насилствено отвличани с коли и доставяни. Същото е и с Бийбър. Как едно дете подписва договори, посещава партита на работодателя си, без да има възрастен човек с него!
Впрочем, много лошо впечатление ми направи и Касандра, жестоко ританата жена от рапъра. Тя миналата година повдига обвинение срещу него. Забележете, че това е след години от тормоза над нея! Така или иначе повдига обвинение и много бързо се споразумяват тя да си оттегли обвиненията срещу 30 млн. долара. Преди това Касандра е заплашвала Диди, че ще издаде книга. Не мога да вярвам на сто процента, че сумата е била 30 млн. Не съм прочела официален документ, а и няма как да се разпространи такъв документ. Но, факт, че се е споразумяла да си затваря устата за пари.

# 175
Е аз четох вчера, че след скандала на Диди му се вдигнали стриймванията с 14 или 18 процента, нещо такова.. което намирам за доста гнусно.

# 176
  • София
Аз по принцип американски рап не слушам. Но имам приятел, който е много навътре в нещата, говорили сме си с часове, а покрай това съм чела доста в нета на английски.
При мъжете - изпълнители е имало откровено гангстерски изпълнения - провисване от балкона, заплахи с убийство, заплахи за семейството и т.н.
Съвсем логично, в тази редица се нарежда и изнудването със секс записи.

# 177
Не е лесна работа шоубизнеса, но в бъдеще  ще се гледа поне да се предпазват непълнолетните. Това с преотстъпване на попечителство (или нещо такова) на трети лица ми е абсурдно. Не стига, че ще си доиш детето да става звезда, ами и даже няма да се напрягаш лично да се занимаваш. Хвърляш го там в някаква мелачка и си чакаш приходите. Не са обвинения конкретно към майката на Бийбър, много деца са хвърлени така, включително Бионсе (уж баща ѝ бил мениджър), Бритни и още и още.

# 178
При Джъстин Б.смятам,че най-голяма грешка прави майка му,която подписва разрешително на Пи Диди за попечителство над Джъстин за 48ч.След тези дни детето вече не е същото. Въвлечено в този кошмар от срам и наркотици.
 Жертвите на Диди казват ,че след като са почерпени с питие,губят контрол или съзнание. Могат да се събудят след дни. Тогава смътно започват да разбират какво се е случило с тях,но мълчат от страх и срам,защото има и видеозаписи с извращения върху тях.

# 179
Предполагам, че през годините е имало и смели хора, които са подавали сигнали или са имали намерения да го съдят, но най-вероятно този изрод им е плащал и всичко е приключвало.

Общи условия

Активация на акаунт