Отговори
# 150
Много спекулации, наистина.

Както за този тунел уж до имението на плейбой.
Четох, че нямало такова чудо.

# 151
Още малко и ще излезе, че Диди е разкарал и Ружа Игнатова.

Все по-трудно се навигира в морето от конспирации, дезинформация и фалшиви новини.

В тази връзка подкрепям споделянето с цитиран източник.

Благодаря за темата.

# 152
Много неща са преувеличени и измислени, но и много неща сега се навръзват. За Майкъл Дж. се върти един телефонен разговор, уж последния му преди умре, в който казва, че е заплашван и че ще го убият.
Някога заслушвали и сте се в оригинала на песента на Майкъл Джексън "They don't care about us"? Тя има два клипа. И като я слушате, ще видите, че вече има цензура точно на... познайте коя фраза Wink Приживе са го карали да промени текста, и той се извинил веднъж и казал, че ще го направи, но в крайна сметка нищо не е променил. Това вероятно говори за отношението му към някои фигури в индустрията.

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody, do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me
All I wanna say is that they don't really care about us
All I wanna say is that they don't really care about us

https://genius.com/Michael-jackson-they-dont-care-about-us-lyrics

Говори се, че Майкъл Джексън имал проблеми точно с тези, които дърпат конците в индустрията.
А Пи Диди явно е работил с тях, от там и протекциите, но сега трябва да изгърми.

# 153
  • До морето
Вече на няколко места чета - Кажете истината и за Коби! Бил ликвидиран когато се дистанцирал от тях.

# 154
  • ВАРНА
Британи Мърфи умира от черна плесен,която по-късно откриват в семейният дом.Година по-късно почива и съпругът и от същото.

# 155
  • Berlin
Малко ту мъч ми идват последните “новини”.😀
За Кание и Тейлър беше преди конспирацията, че това било някакво като “кръщение” или изпитание, публично унижение, през което да премине, за да я приемат в някакви тайни кръгове. Сега пък я бил спасил. Човекът не е на център, дори и да казва някакви истини. Особено ако пък е бил във вражда с Бейонсе и мъж, това няма логика, а може да са били приятели тогава, или е искал да се подмаже, или наистина е вярвал, че Тейлър не заслужава наградата, а Бейонсе … преразкази по видео, в случая.

# 156
Има един цитат от бившия председател на Комунистическата партия в Китай, Mao Zedong "За да контролираш масите трябва да контролираш пропагандата. За да контролираш пропагандата трябва да контролираш образование, журнализъм и шоубизнес." Америка, като друга голяма държава, отдавна процедира така - опитва се да налага политиките си с културна хегемония. Актьорите, сценаристите, режисьорите са високоплатени лакеи, които да предават посланието на масите. Някои го осъзнават, други - не. Някои си имат проблеми заради това, че не са съгласни с пропагандата - Мел Гибсън и др.
Конспиративните теории е нормално да идват много за някои, защото това е идеята на пропагандата - захранват те с една рамка и страничното ти изглежда странно. А преди скандала сигурно някои не са допускали и за педофилията и трафика на хора в шоубизнеса.

# 157
Кание и Джей Зи бяха първи дружки и имаха много печеливши общи проекти, но клюката гласеше, че Бйонсету възроптала след като Кание се ожени за Ким. Не искала някаква самозванка да се натрапва при истинските звезди с божествен талант.

# 158
  • Berlin
Ми тя си се нарича Queen B, та самозабравянето е на високо ниво там. Не знам на каква основа обаче (не съм им фен).🤔

# 159
  • На Изток от Рая
Здравейте, записвам се в темата, защото ми е изключително интересна и благодаря на всички, които търсят информация и я споделят тук.
Относно клипчето на задната седалка мисля, че е някаква пародия на друго такова клипче където "героят" е едно 7 годишно момченце Дейвид.

# 160
Благодаря за темата! Записвам се да я следя и вече си купих билет за "Blink Twice". Едва ли случващото се на партитата на Диди е нещо ново, оргии и извращения е имало открай време в Холивуд (сещам се за продуцента от "Кръстникът", онзи дето отрязаха главата на любимия му кон), но е положително, че поне започва да се говори за тези неща, да се повдигат обвинения, а даже има и постановени присъди. Предполагам, че ще минат десетилетия преди оргиите да останат миналото (ако изобщо се случи), но е добре, че жертвите вече не мълчат.
Колкото до Джъстин Бийбър - аз самата го смятах за глезено леке, с което не се гордея, а вече ми е жал за него. В светлината на тези разкрития, явно е бил жертва на хора, които е трябвало да са му ментори, а вместо това са го предали по най-бруталния начин.

# 161
  • Berlin
Само да кажем отново, че Blink Twice не е конкретно за ПД. М/у другото “Широко затворени очи” е на същата тематика май, нали? И двата филма не съм гледала, но за последния има доста конспирации.

# 162
  • София
Ми тя си се нарича Queen B, та самозабравянето е на високо ниво там. Не знам на каква основа обаче (не съм им фен).🤔
Е, аз казах назад - те са кралят и кралицата на черната музика в щатите. Не говоря за песните им, а че са продуценти и контролират всичко и всички с една агитка покрай тях, която включва Комбс.

# 163
Само да кажем отново, че Blink Twice не е конкретно за ПД. М/у другото “Широко затворени очи” е на същата тематика май, нали? И двата филма не съм гледала, но за последния има доста конспирации.
Да, ясно ми е, че не е конкретно за ПД, но е на същата тематика, доколкото разбрах от анонса.

# 164
Да си прсвят оргии, колкото си искат, децата само да не бутат.

Общи условия

Активация на акаунт