Отговори
# 135
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Бийбър е бил малко невинно хлапе. Живеещ сам с майка си, която го ражда много млада, бащата ги напуска, за да свързват двата края Пати е принудена да работи на няколко места. Детето обича хокея, да се мотае с приятели и да стане известен и успешен певец. Едва ли Джъстин и хабер си е имал какво е представлявал шоубизнеса и какъв е Диди. Едно 15 годишно лапе ще прекара два дни с кумира си. Ще ядат сладолед, ще ходят на картинг, ще играят на плейстейшън, какво друго може това лапе са си представи. Да, ама не. Най-гадното и възмутителното е, че Ъшър е действал като сводник и е доставил Джъстин на чиния пред Диди и компания. Ъшър, за когото се говори, че е минал през същите ужаси и кемп и накрая действа точно като ментора си Диди.
Слушах бившия бодигард на Диди и той казва, че всички в Холивуд са знаели за тези партита, знаели са какво се прави на тях, какво причиняват на жените и особено на децата, но са мълчали и не им е пукало, забавлявали са се хората.

# 136
  • София
Да, да … тежка упойка от зъболекар. Всички сме били на зъболекар. И един мармот …
Точно от упойка е.На няколко пъти му казват да не си пипа шевовете в устата.Аз бях на 10г когато ми правиха операция,по същия начин изглеждах,течаха ми лигите.Викаха ми избърши се но аз продължавах да  се пипам.
Очакваш да кажат, че е от нещо друго ли?

# 137
Освен майка му - Джъстин по това време, ако не бъркам, вече е световно известен. Би трябвало да има екип от хора, които го менажират, продуценти, ПР- и. Тия хора са по-виновни и от майка му. Тя може и да не е знаела къде го праща. Тези от шоубизнеса - са знаели.

# 138
Много ясно, че целият Холивуд знае за какво става дума. Те си знаят магариите и се крият един друг, тук-там да поизгърми някоя изкупителна жертва. Семейство Картър специално нямам нищо против да им запари малко под краката, защото наистина за мега богове са се взели.
В общи линии циганска история наистина, особено връзката с Алия вече съвсем ѝ загубих дирята: Ар Кели се жени за нея, Дидито я убил, а пък Джей Зи ѝ бил върл ухажор… много навързано, много заплетено.

# 139
  • До морето
А през това време тя има официално връзка с един друг, пак от компанията (забравих му името).
Кардашиянките какво общо имат, че са им запорирани сметките или това си е отделен скандал?

# 140
Из теория на конспирацията:
.....Сега всички ще имигрират в Русия. Щатите ще останат без топ изпълнителите от които, прибират огромни данъци и ще нападнат Русия.
Предстои да се развихрят с този скандал поне до м.Март.
Между цялата шокираща информация, която залива пресата има и много истини.

# 141
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
А знае ли се къде е и какво става с осиновената от Диди дъщеря? Ева Барони Комбс, много симпатично бяло момиче. Наблягам на бяло защото и във видеото, което обявява, че я е осиновил Диди набляга на това.

# 142
Разбира се, че вината не е на малкия Бийбър, а на майка му. Естествено, че ПДиди трябва да си понесе наказанията, защото обвиненията към него са сериозни. Но, безотговорността на родителите е фрапираща. Обаче, аз разбирам, защо тяхната основна вина е оправдана.

# 143
А знае ли се къде е и какво става с осиновената от Диди дъщеря? Ева Барони Комбс, много симпатично бяло момиче. Наблягам на бяло защото и във видеото, което обявява, че я е осиновил Диди набляга на това.

Наскоро в тик ток била пуснала клипче, че е добре, не съм го гледала, но четох, че изявлението ѝ изглеждало репетирано.

# 144
Аз съм много объркана. Всяка информация, къде спекулативна, къде и доста неща са логични, ме объркват още повече. Някой, ако някъде е прочел повече за аферата на Бионсе и Обама, да разясни. И каква е връзката с Пи Диди. 🤔

# 145
  • на пистата
Да, да … тежка упойка от зъболекар. Всички сме били на зъболекар. И един мармот …
Точно от упойка е.На няколко пъти му казват да не си пипа шевовете в устата.Аз бях на 10г когато ми правиха операция,по същия начин изглеждах,течаха ми лигите.Викаха ми избърши се но аз продължавах да  се пипам.
Очакваш да кажат, че е от нещо друго ли?
Ако сте гледали видеото ще видите,че постоянно си бърка в устата и му казват-Джъстин не пипай шевовете си.
В интернет има много подвеждаща информация.Едва ли някой след парти ще го остави така да го снимат.Всичко е било  яко покрито.Дано виновните си получат заслуженото.Но въпроснато видео наистина съм склонна да вярвам,че е след операция.

# 146
Виновни са извършителите на престъпленията, а не жертвите или родителите им.
Това, че Кание “спасил” Тейлър е поредна конспиративна теория на хлапетата в ТикТок, която става публично достояние. Идеята е, че едва ли не всеки, който тръгва срещу Бионсе, страда и Кание като казва, че тя е по-добра от Тейлър и метафорично ѝ отнема наградата, няма да бъде нарочен.

Обаче Тейлър спечели Най-добро женско видео, а после Бионсе взе Видео на годината. Така че дори да се вярва в конспирацията, Бионсе така или иначе взе по-голямата награда.

С две думи: пълни глупости.

# 147
Те Кание и Суифт си имат друга вражда, не знам как я е спасил. Вече до абсурдизми се стига в тик-ток конспирациите.

# 148
Така е, а днес четох, че фенове обвинявали Диди и за смъртта на Британи Мърфи. Те имали ли са допирни точки изобщо?

# 149
Как па да са нямали: Аштън! То ще излезе, че Дидито е най-вървежния “чистач” в Холивуд. Сега трябва да се напъне тик-тока и да го свърже и с Ейми Уайнхаус.
Иронията ми не идва от симпатии към Диди, а от неприязън към конспирациите и дезинформацията.

Общи условия

Активация на акаунт