Отговори
# 120
# 121
Бийбър след като се ожени имаше един период, в който го бяха обвинили в "присвояване" на чужда култура. Не помня точно за какво беше, но той си залита по културата на афро-американците (така ли беше политически коректно? ). Не знам това как се вписва в хипотезата, че е бил насилван (нещо, в което и аз мисля че е вярно)

# 122
Не намирам информация какви са сегашните отношения на Джъстин с майка му, която уж е виновна да стигне до ръцете на Диди. Като малък в едно интервю казва, че мечтае да купи къща на майка си...

# 123
Aз съм на друго мнение за Бийбър. Някак не мога да кажа “ горкото момче”, защото той не е бил бяла робиня, изнесена от страната. Той и родителите му са се полакомили за бърза слава и пари. Да си жертва означава да ти се случи нещо, независещо от теб. Да спре кола и да те качат в нея и никой да не те види. Да ти обещаят работа в чужбина и да се окаже, че трябва да проституираш против волята си. Но, да умираш да станеш известен, да се блазниш за големи пачки, за друг стандарт на живот, за ферарита и ламборгинита. Кой точно ти е виновен? За Касандра, жената ритана в хотела прочетох, че се е споразумяла с П Диди извънсъдебно. Значи и тя се е продала за пари.  Живее с насилника си 10 годни. 10 години! Щото те прави известна. За мен жертви са например сервитьори, които са отишли да изкарат някой лев и против волята им се е случило нещо ужасно. Ама да получиш покана и да отидеш, при положение, че знаеш какъв е този човек…

# 124
Фифти цент и Кание Уест от години се опитват да кажат истината за Пъф Деди, Джей Зи и Бионсе, но никой не ги взимаше на сериозно.
За Джъстин се говореше от години, на за сина на Уил Смит чух сега.
Дано разплетат цялата история и го осъдят, на и на мен не ми се вярва, че като почнат да излизат факти и имена ще го оставят жив.

# 125
Според мен всяко дете/момче/човек, което е било подложено под влияние на опиати, за да бъде превърнато в обект на чужди желания против волята си, е жертва. Има различни ситуации, различни травми, степени на престъпление итн, но децата неслучайно имат нужда от попечител пред закона. В този ред на мисли да не забравяме майките на Ъшър и Бийбър. И аз ще потърся информация, защото наистина се чудя за какви хора говорим.

Aaron Carter, мир на праха му, също е бил на тези партита при Диди като дете.

# 126
  • София
50 Cents вече е стартирал работата документалната поредица по Нетфликс за престъпленията на ПиДи.  Приходите ще бъдат използвани за подпомагане на жертви на сексуално насилие.

Браво на него. По принцип доколкото слушам тази музика той ми допада най-много.
Що се отнася до видеото с Адел, впечатлена съм как бързо се разплака Бионсе. Голяма актриса е.

# 127
  • София
Всеки, който е гледал видеото от престоя на Джъстин за 48 часа в дома на Диди, както и това, в което е очевидно надрусан в кола на задната седалка на видимо малолетна възраст, ще потърси отговорност в родителите и извършителите, а не в едно дете!!! Нямам думи как може да се обвинява дете, попаднало в лапите на тези гнусни извратеняци!

# 128
Фифти цент и Кание Уест от години се опитват да кажат истината за Пъф Деди, Джей Зи и Бионсе, но никой не ги взимаше на сериозно.
За Джъстин се говореше от години, на за сина на Уил Смит чух сега.
Дано разплетат цялата история и го осъдят, на и на мен не ми се вярва, че като почнат да излизат факти и имена ще го оставят жив.

Еминем също.

"But, Kells, the day you put out a hit's the day Diddy admits
That he put the hit out that got Pac killed, ah!"

# 129

И Дженерис как се хили. Отвратително.

# 130
Клипа, в който Бийбър е дрогиран в колата и говори глупости, всъщност не е дрогиран, а е след упойка от тежка процедура при зъболекар.

# 131
  • София
Да, да … тежка упойка от зъболекар. Всички сме били на зъболекар. И един мармот …

# 132
Че кой 15-годишен не иска да е известен, куул и в компанията на световни звезди? Това не дава право на никого да го дрогира, насилва и каквото друго се е случвало там! Отговорността е на насилника, а не на жертвата. Също, видяхме побоя над Каси, който се случва на публично място, насаме какво е било, не мога да си представя. Каквито и пари да ѝ е дал в извънсъдебно споразумение, не го оправдават и не я правят виновна! Как може въобще да има такова мислене?

# 133
  • на пистата
Да, да … тежка упойка от зъболекар. Всички сме били на зъболекар. И един мармот …
Точно от упойка е.На няколко пъти му казват да не си пипа шевовете в устата.Аз бях на 10г когато ми правиха операция,по същия начин изглеждах,течаха ми лигите.Викаха ми избърши се но аз продължавах да  се пипам.

# 134
Е, как, бе, набутали се между шамарите и после реват. Айде, бе, ще ги съжаляваме тия жертви. Наказания си трябва за такива, че предизвикват добрите хора да извършват престъпления. Какви престъпници са тия жертви 'начи, ти да видиш, може ли такова безобразие. Всички жертви в затвора, да ни е мирна главата и добрите хора да не страдат, че ги склоняват към скверни дела.

Общи условия

Активация на акаунт