Отговори
# 105
Взех снимката от TMZ, там е представена като снимка от парти. Все пак нищо противозаконно няма в нея.
Да, тя е от някакво парти, но май не е от "Диди парти", т.е. freak-off.

Обръщам внимание, че кадърът с голите до кръста Уил, Джейдън и Диди е фотомонтаж и не е истинска.

# 106
Е, за Джъстин Бийбър никога не е ставало въпрос, че е участник, той се спряга за жертва...За Ъшър също се спекулира, че е бил жертва, той също от дете е в полезрението на Диди.
Той е живял с Пи Дидди заедно една година, когато той самият е бил тийн. Въобще не ми е ясно как е станал попечител на Бийбър, ама хич... За мен Бийбър е чиста жертва. На това клипче с Оделл изглежда много зле.

ПП Сега се разрових, всъщност Джъстин Тимбърлейк е искал да бъде издател на Бийбър и се е борил с Ъшър. Обаче рапърите са обяснили на Бийбър, че, ако отиде с Джъстин, ще са "Джъстин и Джъстин", а сред тях ще е "единственият Джъстин". Тоест защото е единственият бял - каква мотивация, какво нещо.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 20:37 от Анонимен

# 107
Е, за Джъстин Бийбър никога не е ставало въпрос, че е участник, той се спряга за жертва...За Ъшър също се спекулира, че е бил жертва, той също от дете е в полезрението на Диди.
Той е живял с Пи Дидди заедно една година, когато той самият е бил тийн. Въобще не ми е ясно как е станал попечител на Бийбър, ама хич... За мен Бийбър е чиста жертва. На това клипче с Оделл изглежда много зле.
Когато Бийбър е изгрял в Ютуб, две продуцентски фирми са искали да го поемат, като той е избрал тази на Ъшър. Тъя като е канадец, а е работил в Щатите и е бил непълнолетен, предполагам, че е трябвало Ъшър да му стане попечител.
И аз смятам, че нещата около Бийбър за съжаление са верни... звучи доста логично предвид резкият му завой към религията, бунтарският период в късните тийн години, редицата отменени концерти, менталните проблеми и фактът, че вече толкова време той почти не издава нова музика.

# 108
  • на пистата
Песента Самотен на Бийбър от 2021г, говори много.Артистите по принцип описват чуставата и живота си в текстовете.

# 109
На първа страница пише, че обвинителния акт е от 2008 година?!? Какво значи това

# 110
От 2008 има обвинения.

# 111
Това са доста години Sad

# 112
Със съвсем други очи гледам на Бийбър след всичко това, бил е жертва пред очите на целия свят и никой не му е помогнал. Такова лъчезарно дете е в началото, какво ли е преживял при това чудовище... На много от клиповете изглежда неадекватен - пиян или дрогиран, досега съм си мислела, че е просто глезено леке, но реално е бил жертва на насилие.

# 113
Записвам се тук, за да следя темата. Научавам неща, от които съм потресена, но искам да разбера как ще свърши всичко това - като у нас ли, за три дни.
Не отива на добре тоя свят.

# 114
Не зная дали сте попадали на това клипче с Уенди Уилиамс, която е известна с репликата: Ако Дидди те покани на парти, трябва да кажеш "не"! В един момeнт споменава сина си и Пи Дидди му прави комплимент и казва, че се е запознал с него зад кулисите. Уенди - уж толкова печена и устата - се стъписва и излиза от роля за малко.

# 115
  • На морето!
Спомням си, че преди време се обсъждаше, че Бионсе не просто е имала афера с Обама, а и някакви компромати по тази линия. Дори бях чела, че Джей Зи е не просто наясно, а и двигател на цялото това нещо и умело използва тези дивиденти в своя полза.
Естествено тогава ми се стори невероятно, но сега вече изобщо не изглежда толкова невъзможно.

# 116
50 Cents вече е стартирал работата документалната поредица по Нетфликс за престъпленията на ПиДи.  Приходите ще бъдат използвани за подпомагане на жертви на сексуално насилие.

# 117
  • на пистата
50 Cents вече е стартирал работата документалната поредица по Нетфликс за престъпленията на ПиДи.  Приходите ще бъдат използвани за подпомагане на жертви на сексуално насилие.
Зад грубо изглеждящият н@гър се крие голяма душа.Много харесвам 50 стотинки,Снуп Дог и Еминем.От тяхната тайфа Дре само не му е много чисто работата.Съден е за побоища,жена му също се оплаква от насилие.

# 118
Снуп Дог също се подвизаваше на партитата...

# 119
Малко по-назад една потребителка много хубаво беше описала защо и някои "чисти" личности са били на партитата. За мен Снуп, както и много други, са невинни до доказване на противното и не е заради лични симпатии - нямам такива.
За 50 Цент днес прочетох, че бил целибат (доброволно въздържание от сексуални контакти) и е неженен. Разбира се, не е бил цял живот такъв и има две дечица. Доста нетипично за рапър.

Зачетох се преди малко за Danity Kane - групата, която Диди продуцираше около 2009-2010 година и които бяха нещо като отговор на Pussycat Dolls. Едно от момичетата в групата е повдигнало обвинения срещу Диди по-рано този месец за сексуално насилие и телесна повреда. Пишеше още, че и други момичета са се оплаквали от отношението на Диди, когато ги е продуцирал - оставял ги е без храна и не им е позволявал да спят. И си спомням, че четох за това преди доста години... май ще се окаже като с Харви Уайнстийн - пише се за това в жълтите медии години наред, но реалните съдебни обвинения идват много по-късно.

https://www.rollingstone.com/music/music-news/danity-kane-dawn-r … combs-1235095650/

Общи условия

Активация на акаунт