Отговори
# 90
Е , това не е престъпление 😀

# 91
  • Berlin
И как това е свързано с темата?🤔

# 92
Както искат да си ги наричат. Иначе, децата изглеждат доста тъжни на снимката, за разлика от родителите си.

# 93
Ето как е сервирана храната на едно от партитата.

Пф, това пък го правеха по партита в България преди 20 години.

# 94
Сервирането върху голи жени винаги е съществувало, както и наемането на танцьорки за партита. Само че се оказва, че при freak off партитата са се консумирали и подносите, и танцьорките и то без тяхното съгласие. Въобще много от нещата, които са били пред очите ни през цялото време, сега изглеждат различно в контекст. Както и това обяснение какво има на партито - различни алкохоли, физическа горещина и... ключалки на вратите... В интервюто е смешно, сега не е...

https://www.facebook.com/share/v/sK2mpPjBQMuPW8VU/

# 95
  • Berlin
Това потвърдена снимка от парти ли е? Хората на заден фон не ми приличат на парти пийпъл.

# 96
И аз мисля, че в сегашния контекст много неща изглеждат различно и това подклажда още повече конспирации.

# 97
Това потвърдена снимка от парти ли е? Хората на заден фон не ми приличат на парти пийпъл.
Не мисля, че е от неговите партита (едва ли са били позволени фотографи, а годината е 2004 и качеството е по-добро от това на тогавашните телефони), но не намерих официален източник, за съжаление.
Циркулира из медийките, тръгвайки от Туитър, че това са сатанински ритуали, но това е японска практика и няма нищо общо със сатанизма. Nyotaimori се казва.

В момента сме в период на затишие откъм нова информация за партитата, защото всичко правдоподобно ще се използва като доказателство в съда и няма да бъде пуснато на нас да го дъвчем.
Но тепърва още хора ще проговарят.

# 98

На момчето видимо му е неприятно!

# 99
Всяко чудо за три дни. И тук няма да е по различно. За жалост.

# 100
Взех снимката от TMZ, там е представена като снимка от парти. Все пак нищо противозаконно няма в нея.

# 101
# 102
Горкото момче...нямам думи просто. Сега се е отделил от "семейството" явно и се оправя сам. Гледах, че е модел на Луи Вюитон , а също и пее и са много добри приятели с Бийбър.

# 103
# 104
  • Враца
И това ми било звезди...
Помияри.
Отвратих се от тях.

Общи условия

Активация на акаунт