Отговори
# 75
Явно Диди е много грижовен и отдаден баща, след като децата му толкова му вярват и го подкрепят.

А ето я и майка му, която също го подкрепя. Диди е много близък с нея. Тя ги е отгледала сама със сестра му след убийството на баща им. Компаниите на Диди са кръстени на майка му.

# 76
  • на пистата
Бивш федерален съдия,сега адвокат.Представляващ над 100лица с искове срещу Диди.Вторник ще има пресконференция.Не мага да дам линк,не ми позволява инстаграм.

# 77
Е, за Джъстин Бийбър никога не е ставало въпрос, че е участник, той се спряга за жертва. В момента всички погледнаха с други очи на 48-часовия му престой в къщата на Диди, когато е бил на 15 и никой не знае какво се е случвало тогава. Клипчето, което пуснах по-рано е след този престой, вече очевидно е доста притеснен от присъствието на Комбс, докато на клипчетата от прословутото гостуване си е един ухилен наивен дечко. За Ъшър също се спекулира, че е бил жертва, той също от дете е в полезрението на Диди.

# 78
Те 90% от участниците в партитата май са жертви.

# 79
Това с тия списъци, дето излизат да събират кликове, нищо не означава. Джъстин Бийбър, че е там, по-скоро ми говори, че е бил потърпевш, а не, че е злоупотребявал той. За други стана ясно, че просто са се снимали заедно, и то не на някакво парти, ами по съвсем друг случай и т.н. Не трябва да се взима всичко за чиста монета.
Да! Чак не мога да повярвам какво доверие има към тях.

Ще се самоцитирам от другата тема:

Това е стар дезинформационен похват - замесват се безобидни събития и хора с висок статут и кредит на доверие, за да се обезличат вършените нередности. При такава хиперболизация, ефектът е "Да бе, да, то няма как всички тези хора да са участвали (факт!), нещо не е точно така, лъжат, топят го, не е удобен, който е участвал си е било доброволно, абе, не ме интересува, да се оправят, сами са си виновни - златотърсачки, продават се за успех, що са мълчали досега" - както се вижда и от тази тема. И така се замита под килима злоупотребата с ДЕЦА, с упоени хора, с изнудвани или бити хора. Похвати, които работят. Жалко за жертвите, които никога не получават възмездие.

# 80
Явно Диди е много грижовен и отдаден баща, след като децата му толкова му вярват и го подкрепят.

А ето я и майка му, която също го подкрепя. Диди е много близък с нея. Тя ги е отгледала сама със сестра му след убийството на баща им. Компаниите на Диди са кръстени на майка му.

Не можеш да си представиш колко са заслепени от Диди и как всички са подир него.
Залепени са до него и не мърдат никъде, ако той не е с тях.
Който плаша музиката, знаете …

# 81
За Ъшър се спекулира , че е набутал Бийбър в ръцете на Диди ,след като самият той в преминал през същото ..

# 82
  • Berlin
Доколкото разбрах, големият му син също е в кюпа.

# 83
А някой разбра ли какъв е скандала със сина на Уил Смит. Конспирации ли са, че с Бийбър заедно са били жертви на Диди и че Уил Смит доброволно е разрешавал на Диди да се гаври с него... имаше и видео как самия Уил Смит целува по устата сина си и други такива(за които не твърдя, че са истина) , в които момчето казва, че майка му и баща му са го продали на Диди.

# 84
И аз ги гледах тези клипове.Казват,че момчето се е отказало от фамилията си и няма претенции към наследството.За Уил Смит се говори ,че е любовник на Диди.Това го твърди и Ким в книгата си.
 Пак казвам,че няма как да знам на 100%.Тук не сме разследваща журналистика-говорим си.

# 85
То нали и за това търпял да са в отворен брак с жена му

# 86
Тя е толкова противна жена му.

# 87
Вижте това.

# 88
Какво да гледаме, не разбирам?

# 89
Имената. Кръстили са си децата на тях самите.

Общи условия

Активация на акаунт