Отговори
# 60
По принцип е въпрос на лична информационна хигиена откъде да се информира човек, на какво да вярва и какво да разпространява. Аз лично чета основно в официални източници. Вярно, някои от тях леко жълтеят, но все пак не публикуват съвсем измислици-премислици като нашите, защото биха попаднали под ударите на закона.
Призовавам да се споменават източниците на информация, ако не с линкове, поне с имена (ако е казано от някой известен, или е споменато в някой подкаст).

# 61
То почти всичко са догадки, спекулации, конспирации, изопачаване на фактите и т.н., и зрънце истина там някъде, който иска истински факти, да следи делото.
Ако доживее главния герой до него.

Адел на наградите ми се вижда емоционална, но нищо повече.

# 62
Да, това с линковете ще е много полезно. В ютуб има много клипове, които са събрали основното, нека да се дават линкове, който има нужда, може да си пусне и превод.
Поглеждам от време на време в TMZ, колкото и да са жълти, обикновено се докопват първи до достоверна информация.

# 63
  • Glasgow
Много напомня всичко на Ар Кели, предполагам, че ще се стигне до същата задънена улица
той не е ли арестуван?

# 64
А 50 сент преди Пдиди ли е изгрял?
Интересно е,  че него никой не го пипа и той си пише на воля отдавна някакви си неща.
Т. е Диди не предприема нещо към него, защо ли?

# 65

Сега набързо проверих...😉

# 66
Много напомня всичко на Ар Кели, предполагам, че ще се стигне до същата задънена улица
той не е ли арестуван?

Осъден е на 31 години.

# 67
Изявление на най- големия син  на Диди и близначките.

# 68
Ар Кели е осъден отдавна .
Ами може и да са слухове за книгата на Ким Портър , уж вече св върти някакво издание в Амазон , което със сигурност не е легитимно

# 69
  • Berlin
Това с тия списъци, дето излизат да събират кликове, нищо не означава. Джъстин Бийбър, че е там, по-скоро ми говори, че е бил потърпевш, а не, че е злоупотребявал той. За други стана ясно, че просто са се снимали заедно, и то не на някакво парти, ами по съвсем друг случай и т.н. Не трябва да се взима всичко за чиста монета.

# 70
  • Варна
След като е поел отговорност затова, че е пребил момичето, осъден ли е и защо го е направил?
Благодаря за темата.

# 71
Надявам се всичко това да не е "всяко чудо за 3 дни". Да се потули и забрави цялата история.

# 72
  • Berlin
Никаква отговорност не е поел, извинението му беше много едно такова никакво, след като изтече записът. Защо го е направил… няма да коментирам. Не е осъден, извънсъдебно споразумение.
П.П. Обвинението е подадено ноември, 2023г. и в интернет пише, че още на следващия ден са се споразумели. Видеото май изтече тази година, нали? Не помня.

# 73
Ар Кели е осъден отдавна .
Ами може и да са слухове за книгата на Ким Портър , уж вече св върти някакво издание в Амазон , което със сигурност не е легитимно

Книгата си съществува, и бележи огромен ръст на продажбите, особено след ареста. Съавторът твърди, че преди смъртта си Ким Портър е предала на свой близък флашка с въпросните мемоари, плюс видео записи с насилие. Човекът с флашката  от своя страна се свързал с Chris Todd и му предал само мемоарите (засега), скоро щял да му предаде и още съдържание от флашката.
Не ми се вярва което и да е издателство в САЩ да издаде нещо с недоказано авторство. Нали ще ги спукат от дела. Но от друга страна не съм виждала изданието, а на него може да има някакъв отказ от отговорност. Надявам се някъде в мрежата да изтече книгата, все пак е само шейсетина страници и ще се намери някоя добра душа да я сканира Simple Smile

# 74
Това с тия списъци, дето излизат да събират кликове, нищо не означава. Джъстин Бийбър, че е там, по-скоро ми говори, че е бил потърпевш, а не, че е злоупотребявал той. За други стана ясно, че просто са се снимали заедно, и то не на някакво парти, ами по съвсем друг случай и т.н. Не трябва да се взима всичко за чиста монета.
Да! Чак не мога да повярвам какво доверие има към тях.
Р. Кели вече си излежава присъдата, осъдиха го през 2019. Но години по-рано беше оневинен за почти същите неща.

Книгата на Ким Портър ще видим дали ще се докаже като автентична... аз май по-скоро вярвам, че е.

Общи условия

Активация на акаунт