Отговори
# 225
Предвид расовата карта, която се размаха още за О Джей Симпсън, със сигурност са оставили човека от гетото да се развява, докато няма железни доказателства +надеждни свидетели.

# 226
Много наивно е забравил Диди, че и другите могат да съхраняват компрометиращи записи. Може да не си е платил, може нещо по нарко въпросите си да е сгафил. Засега само догадки и едва ли властите ще държат да осведомят широката общественост как им се случил пробива по случая. Не мисля, че ще си позволят да повторят казуса с О’Джей, голям срам им е за съдебната система. Не знам и обвинителят какво цели: да разнищи схемата докрай или да пренесе най-наглият в изкупителна жертва, за да се постреснат малко всички. Но съм сигурна, че Диди си умира да пее информация сега, стига да има кой да му предложи споразумение.

# 227
Далеч съм от обобщения и расистки предразсъдъци, но има прекалено “гето” влияние в “черната музика”. Уж музиканти, уж талантливи, уж ще се издигат до най-високите нива на обществото, а пък циганийката си ги влече 😃

Малко съм потресена от замесването на името на Леонардо ДиКаприо, искаше ми се да вярвам, че беше от малкото успешно израстнали “деца звезди”. Официалната информация е, че се дистанцира от случая, но името му продължава да се набива на очи.
Разбирам какво казвате. По принцип често има доза истина, даже на много по-малък мащаб - малък град/голям град.
Само дето тези неща в шоубизнеса стават с протекциите и дори поощрението на едни доста по-"излъскани" хора.
А Епстийн и Weinstein какви са били, да не би от гетото.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 18:06 от Linda*kiss

# 228
А знае ли се къде е и какво става с осиновената от Диди дъщеря?
Оказа се, че той никога не я е осиновявал. Тя има родители, но не се знае нищо повече за тях. Момичето никога не е променяло фамилията си и не е било "намерено на улицата", а всъщност е приятелка на дъщерите му.

"Казвам се Ева и съм Скорпион" (Ava е името, не Eva , но това клипче като дължина е най-доброто, което открих)

На заден план се появява и осиновеният син на Диди, който също споделя любопитни истории за живота си с него. Той е син на Ким и Ал Би Шуър, който също има свои преживявания на тези партита... В крайна сметка изглежда, че Диди е свалял доста народ - вече му казват "посланик на бебешко олио" и "най-добрият клиент на Джонсън". От една страна смешно, от друга - егати лицемерите.

ПП Цялото видео, в което децата му се показват, но само на "осиновената дъщеря" се пада честта да разказва глупости.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 20:05 от Анонимен

# 229
Ариел Мичъл е адвокат на една от жертвите. През 2018г.жертвата е нападната от Диди след като е пила от питието,с което е почерпена. Когато приключват с нея тя побягва,скрива се в някаква къща и собственика вика полиция.Познайте- нищо не се случва.
 Казват ,че на тази журналистка са и предоставили кадри от запис от т.н "парти на изродите" ,които се търгуват на черния пазар. Тя казва ,че там се вижда Диди и много ясно някой друг,много "по-голям "от него.

# 230
Все пак през ноември предстоят президентските избори в САЩ. Колко да е по-различна тази страна спрямо останалите преди такива събития. Как навсякъде винаги се случва дълго отлагани или неглижирани разследвания да започват да се водят стриктно точно в такива политически периоди...

Едва ли е заради борба за справедливост в името на жертвите...

# 231
  • София
Нищо не може да обясни последната снимка. 😞😞😞

# 232
Е, разбира се, че не всеки, стъпил на партитата, е бил в кюпа. Няма нужда да се размятват всички снимки с облечени в бяло хора и да се ахка. Видях Арита Франклин, Марая Кери - нали не си представяме, че и те са били участници в оргии? Според мен до някакъв етап партито си е било парти, фотографи, медии, а-у и като си тръгнат баламите, вече е започвала цялата гнусотия на заключени врати.
Е как да не е участвала Марая Кери, като се пише, че Томи Мотола е върхът на пирамидата. Майкъл Джексън го говори открито.

# 233
Струва ми се, че наистина излизането наяве на тези извращения, е свързано по някакъв начин с предстоящите избори, както предположи Geri2000.
Човешката памет е кратка. Спомнете си рекламната кампания на Баленсиага. Какво се случи? Нищо, освен че нашите бръмчалки, пардон фолк-певачки, инфлуенсърки и пр. паплач, се накачулиха с модните парцалки и аксесоари.
Дано и тук не стане същото.

# 234
Има ли къде да се гледа тази пресконференция? Темата става страшно интересна. Радвам се, че я отделихме от компроматите и вече всичко е много по-богато и систематизирано.

# 235
Ама срещу Баленсиага подвигани ли са обвинения в съда? Аз съм останала с впечатленията, че като конспирация из нета приключи всичко.
Иначе за изборите не знам… дойдат ли избори в САЩ и всичко става “заради изборите”. Четох статия, че от последните месеци има нови обвинения от жертви и това е активизирало наново проблеми на Диди със съда. Жертва, която остава анонимна, твърди, че е била упоявана и май това е бил “пробивът” по случая.

# 236
  • на село
На мен Лео ДиКаприо ми е много съмнителен (понеже прочетох, че някой бил потресен, че го свързват). Още преди съм споделяла, че подбирането само на млади момичета за връзка е леко смущаваща. Ще излезе някой заек и оттам, сигурна съм.

# 237
Относно канселирането, което стана така популярно през последните години.
За мен това, което се случи с me too и оттам до сега, е нещо недостойно и твърде опасно. 

Канселирането е последна мярка след като няма възможност за правосъдие, заради липса на доказателства като при О.Джей Симпсън или ниски присъди, или никакви разследвания, като миската с лекарствата за онкологични заболявания, които са приложени едновременно тук и в чужбина, доказано в Нидерландия, а у нас тишина...

# 238
  • на пистата
Има ли къде да се гледа тази пресконференция? Темата става страшно интересна. Радвам се, че я отделихме от компроматите и вече всичко е много по-богато и систематизирано.
Ще е на лайф в профила на адвоката в инстаграм.
Редактирам се.Нищо няма още Sad

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 20:04 от NaM

# 239
На мен Лео ДиКаприо ми е много съмнителен (понеже прочетох, че някой бил потресен, че го свързват). Още преди съм споделяла, че подбирането само на млади момичета за връзка е леко смущаваща. Ще излезе някой заек и оттам, сигурна съм.
За разлика от него при Диди има подадени оплаквания от преди. Ако Лео е правел нещо нередно щеше да има намеци, слухове и скандали като при Диди.

Общи условия

Активация на акаунт