Отговори
# 240
Аз съм потресена, защото никога не се е замесвал в никакви скандали ДиКаприо, нито с бракове и разводи, нито с колеги, нито със закона. Ей така за цвят са шегите за младите жени. Млади, млади, но все пак пълнолетни. То ще се чуе ако нещо е прегрешавал

# 241
https://www.instagram.com/tonybuzbee?igsh=MWZxZW5mZWl3dHI2Zg==

Оставям линк към профила на адвоката за който му е интересно. На мен ми отне няколко минути да го намеря. Все още няма лайв излъчване.

# 242
Млади е едно ,just games and fun ...until....непълнолетни и съвсем друго 😒Никога не съм чувала Лео да са го обвинявали в какъвто и  да е тормоз ...
Тази рекламна фотосесия на Баленсиага беше супер криипи ,радвам се че се вдигна такава вълна на възмущение ...

# 243
  • на пистата
https://www.instagram.com/tonybuzbee?igsh=MWZxZW5mZWl3dHI2Zg==

Оставям линк към профила на адвоката за който му е интересно. На мен ми отне няколко минути да го намеря. Все още няма лайв излъчване.
Сега разбрах защо.В Тексас където ще е пресконференцията е 12.14ч,8 часа имат разлика с нас.Аз мислях,че са 7.

# 244
# 245
Е, разбира се, че не всеки, стъпил на партитата, е бил в кюпа. Няма нужда да се размятват всички снимки с облечени в бяло хора и да се ахка. Видях Арита Франклин, Марая Кери - нали не си представяме, че и те са били участници в оргии? Според мен до някакъв етап партито си е било парти, фотографи, медии, а-у и като си тръгнат баламите, вече е започвала цялата гнусотия на заключени врати.
Е как да не е участвала Марая Кери, като се пише, че Томи Мотола е върхът на пирамидата. Майкъл Джексън го говори открито.
Марая Кери се разведе с Томи още в началото на кариерата си, след което той се опита да я съсипе и до ден днешен не е в добри отношения с него и навсякъде разказва за тормоза, преживян по време на брака. В кое по-точно да е участвала, при положение, че собственото ѝ детство е било изпълнено с насилие, включително насилствено дрогиране и пробутване на сводници. В автобиографията доста гадни неща е описала.

# 246
  • Далече
Благодаря за темата! Записвам се да следя подробности.Живея в САЩ ,но си признавам, че не следя подробности около цялата история с Пи Диди.Но децата ми, които са тинейджъри, ми казаха че всички само затова говорят в училище и е навсякъде в ТикТок..Даже имало теории, че са убили Майкъл Джексън..и сега " the whole industry will go down"...Коне Уест вече не бил канселиран и едва ли не още малко ще стане герой FlushedFlushed

Сериозно погледнато Бионсе и Джей Зи са близки с Пи Диди и не ми се вярва да излезат чисти от цялата работа.Най - малкото няма как да не са знаели, за това което се случва. Също Аштън Кътчер е близък с Диди..

Пи Диди иска да го пуснат под гаранция, но съдията не е разрешил защото има съмнение, че ще се опита да притиска свидетели.Сега обжалва в апелативния съд..Федералните  явно имат доказателства и той едва ли ще се измъкне въпроса е кой друг ще изгори?

# 247
Да,никой май до сега не е предлагал 50 мил.за гаранция и тя да е била отказана. Alica,следи какво се говори в медиите при вас. Тук нищо не коментират.

# 248
  • на пистата
Ще разобличим хората, които са позволили това поведение при затворени врати. Ще преследваме този въпрос, независимо кого замесват доказателствата“, каза Бъзби по време на пресконференцията.

„Много могъщи хора... много мръсни тайни“, каза адвокатът по повод обвиненията. Той добави, че екипът му е "събрал снимки, видео, текстове".

Бъзби добави, че обвиненията ще включват: „насилствено сексуално посегателство или изнасилване, улеснен секс с контролирано вещество, разпространение на видеозаписи, сексуално насилие над непълнолетни“.

„Списъкът вече е дълъг, но поради естеството на този случай ще се уверим, че сме прави, преди да го направим“, продължи Бъзби. „Тези имена ще ви шокират.“

# 249
Става все по-напечено...

# 250
  • на пистата
Става все по-напечено...
9г дете има.С моя английски не мога добре да разбера,но чувам ужасни неща.

# 251
Супер си,NaМ!😘Мерси!

# 252
  • Враца
9 годишно дете ??

Дано, горят в ада !

# 253
Кога ли ще започне процеса?
Дано адвокатът е цял и жив дотогава!

# 254
  • на пистата
Ню Йорк, Калифорния, Джорджия и Флорида.
62% от жертвите се определят като афроамериканци.
Това са граждански дела,така каза и всяко ще е индивидуално.3285..нещо такова мисля,са хората които са го потърсили.
Бъзби каза, че 25 от обвинителите са били непълнолетни по време на инцидентите, случили се още през 1991 г(най-малкото е 9г дете)има на 13 и 15г. Събитията са се случили на партита, организирани от Комбс, както и на прослушвания за хора, които се надяват да „проникнат в индустрията“.
Говориха как се се чуствали жертвите и защо не са потърсили помощ.
Приеха баща ми в болница и не гледах много,защото не можех да слушам пред спешното Sad

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 21:54 от NaM

Общи условия

Активация на акаунт