Отговори
# 405
  • España
Видеото с “изплашената “ Адел , според мен има друга интерпретация . Бийонсе и мъж винаги са се изказвали остро в защита на афро-американците (само) , та те самите се изживяват като африканските крал и кралица ;  от тях се поде темата , че Оскарите са “прекалено бели” и тнт….Всичко това в разгара на BLM  и …..бам … бялата руса Адел с Грами …. Та , подозирам , че британката е чувствителна на тази тема и просто изрази съпричастност с “чернокожите си братя”, както и буквално каза в речта си . Не виждам друго тук !

Скрит текст:
По-назад  в темата имаше питане:  няма ли някой , който открито да е говорил за тъмната страна на шоу-индустрията ( перифразирам) ?
Много добре си спомням , че бях чела за някакви опити от страна на Брад Пит от преди няколко години , когато той , говорейки за децата-актьори , съветваше  родителите им да бъдат внимателни , защото не знаят как функционират нещата в действителност ( меко казано) . Обаче някак много бързо го смълчаха ….после тръгна сагата с развода и “лошият  Брад , който пие и бие семейството си”….. Та в този ред на мисли , попадам на информации из нета !Конспирации! , че не случайно Анджелина оттегли тези дни иска  си към ФБР относно предполагаемото насилие от страна на Брад Пит над нея и децата им на борда на частен самолет, което ,между впрочем актьорът винаги е отричал . Та , има предположение , че Брад е заплашил бившата си , че ще разкрие за нея “неща” , в контекста на скандала с ПД. Сега….дали е спекулация , конспирация или случайност….аз не знам , но е факт , че Анджелина някак от нищото прекрати “престрелките” с бившия си ….поне за сега .

# 406
То и списъкът с гостите на партитата на Мъск сигурно е същият... Simple Smile

# 407
  • Разпиляна във въображението
Т.е. и на партитата на Мъкс пада насилие, изнасилвания, принуждаване на жени и мъже да правят секс и т.н.?

# 408
Сега гледах клипчето с Адел - не виждам абсолютно никакъв страх, дори е смехотворно да се твърди такова нещо. Нали не си въобразявате, че Грамитата са по заслуги и милата Бионсе не е спала цяла нощ от вълнение дали ще получи награда, или не Joy

# 409
Има още един забавен спомен, свързан с Бейонсе. По време на наградите, когато Тейлър Суифт спечели, един рапър – видимо ядосан (Kanye май) – се качи на сцената и обяви пред всички, че не Тейлър, а Бейонсе е най-добрата певица на света. По-късно Бейонсе, с характерната си благородност и величие, покани Тейлър обратно на сцената, за да и "позволи" да изживее своя миг на слава.

Тогава наистина се зачудих дали тези хора дали са в час. Буквално думата, с която ги свързвам, е "циркаджии".

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:26 от Анонимен

# 410
Бионсе стана противна, когато си повярва, че е едва ли не феномен и извънземна. Тя трябва да е по-по-най поне в САЩ. С Джей Зи ги тресе типичната звездомания на дребната душица. Вари го, печи го, остават си едни комплексари, че и яко циганията им избива вече. Засега обаче повече от тези субективни наблюдения не може да се каже.

# 411
Т.е. и на партитата на Мъкс пада насилие, изнасилвания, принуждаване на жени и мъже да правят секс и т.н.?

Е, здрасти! Малко ли подробности изплуваха покрай делото на Джони Деп?
Където има власт и пари, винаги има и извращения. То и при бедните ги има, ама са по-ограничени откъм мащаб, финанси и въображение.

# 412

Е, здрасти! Малко ли подробности изплуваха покрай делото на Джони Деп?
Където има власт и пари, винаги има и извращения. То и при бедните ги има, ама са по-ограничени откъм мащаб, финанси и въображение.
Може ли малко повече информация?
Следях делото, нъ за партитата или съм изпуснала или не ми е направило впечатление.

# 413
  • Между гори и планини
Секс, наркотици и рокендрол, бейби!
А по някога и малко бой...

# 414
Не съм следяла делото и не знам.

# 415
  • Между гори и планини
Преразказах ти го сбито. Само, че там се доказа, че жертвата е бил мъжът.

# 416
  • Далече
Историята за Коне Уест и Тейлър Суифт и Бионсе и наградите Грами  сега пак изплува на бял свят и един вид се твърди, че Коне по този начин "спасил" Тейлър Суифт. Тя била млада и изгряваща звезда в шоубизнеса и той нарочно създал изкуствен конфликт между нея и Бионсе, за  да не може да стане близка с тях и да я вземат под крилото си и да почнат да я канят по техните партита.Незнам колко е вярно всичко това, но е факт че Коне беше канселиран много дълго време и напоследък пак взе да става популярен.Говореше се един вид, че Бионсе не харесвала Ким К. и затова той бил изключен от приятелски кръг на Джей Зи и Пи Диди, но сега ще се окаже, че е бил на правилната страна Simple Smile То в песента си карнавал има следния текст :

Now I'm Ye-Kelly, bitch, now, I'm Bill Cosby, bitch
Now, I'm Puff Daddy rich that's "Me Too" me rich

Песента е от началото на тази година, но той явно е знаел и си го пее от февруари..просто всички го смятат за луд

# 417
Може ли малко повече информация?
Следях делото, нъ за партитата или съм изпуснала или не ми е направило впечатление.

Не си спомням вече подробности, но ставаше въпрос за сексуални оргии, в които са участвали и непълнолетни. Имаше предположения, че Амбър Хърд и приятелките ѝ са го изнудвали със снимки/видео, затова той ѝ плащал защитата и е манипулирал общественото мнение в нейна полза.

# 418
Лошо.

# 419
Историята за Коне Уест и Тейлър Суифт и Бионсе и наградите Грами  сега пак изплува на бял свят и един вид се твърди, че Коне по този начин "спасил" Тейлър Суифт. Тя била млада и изгряваща звезда в шоубизнеса и той нарочно създал изкуствен конфликт между нея и Бионсе, за  да не може да стане близка с тях и да я вземат под крилото си и да почнат да я канят по техните партита.Незнам колко е вярно всичко това, но е факт че Коне беше канселиран много дълго време и напоследък пак взе да става популярен.Говореше се един вид, че Бионсе не харесвала Ким К. и затова той бил изключен от приятелски кръг на Джей Зи и Пи Диди, но сега ще се окаже, че е бил на правилната страна Simple Smile То в песента си карнавал има следния текст :

Now I'm Ye-Kelly, bitch, now, I'm Bill Cosby, bitch
Now, I'm Puff Daddy rich that's "Me Too" me rich

Песента е от началото на тази година, но той явно е знаел и си го пее от февруари..просто всички го смятат за луд
За секс-скандалите се зашумя още покрай Каси, т.е. края на миналата година, така че нито на Кание, нито на Еминем песните са ни го казвали отдавна.
Само 50 сент си го хейти от време оно, но не е казвал нищо по тези теми.

Общи условия

Активация на акаунт