Отговори
# 420
  • Далече
За секс-скандалите се зашумя още покрай Каси, т.е. края на миналата година, така че нито на Кание, нито на Еминем песните са ни го казвали отдавна.
Само 50 сент си го хейти от време оно, но не е казвал нищо по тези теми.
На Коние песента е от февруари  никой не твърди,че го е казвал отдавна...факт е че го изпя преди ФБР да обискират къщите на Пи Диди..до тогава не беше сигурно дали няма да му се размине.Видето, което СНН публикува през май 2024 е от март 2016.Някой 8 години го е притежавал и съхранявал..ако беше изтекло в пресата през 2016 навярно поне няколко жени щяха да бъдат спасени от насилие

# 421
Следя темата от самото й начало. Предлагам част от подкаст, в който се обсъждат и детайли, незасегнати в темата. Включително детството на Шон Комбс, теория откъде произтича "травмата му", за да се превърне в чудовището, което е в момента. Мисля, че ще е интересно за четящите, затова си позволявам да споделя. Понеже в подкаста първо са засегнати други теми, същинската част започва от 39:10 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=tV536n_Dhx0
Скрит текст:

Не знам дали сте разглеждали инстаграма на Бионсе. Последните й публикации са във връзка с реклами на LEVI'S, както и на уиски, чийто бранд е собственост на нея и мъжа й. Под всички тези публикации един от основните коментари е "She Knows". She Knows също така е известна песен на Джей Коул.. Чудех се какво означават тези думи в коментарната секция, в подкаста всичко е обяснено до най-малка подробност.

# 422
Тейлър Суифт е предпазена именно от родителите си.  Те са с нея на всяко едно участие и турне от както е стъпила на сцената.

А песента на Джей Коул от дни е свалена/заглушена в щатите.

# 423
Green_lizard, благодаря за линка, до средата на разказа съм, но е много интересно. Малко ми звучат измислени травмите от детството, които му приписват, но пък много добре обясняват как е създал толкова връзки. Водещият пък откъде я измисли тази дума "изнасилства" (вместо "изнасилвания"). Много сладко клюкарят една през друга двете момичетата. Grinning

# 424
  • Враца
Преразкажете, моля.

# 425
..просто всички го смятат за луд
Може би, защото приятелката му ходи демонстривно без гащи, а той и е като някакъв сводник-садист по снимките. Отвратителен човек.

За песента на Джей Кол мислех, че е намек точно за името на Beyonce, което е Knowles.

# 426
Всички текстове на Kanye West са препратка към пародията на Холивуд и извращенията там. Казвала съм и преди, че провокират с Бианка умишлено и това е препратка към целия гаден фалш. Той винаги е говорил затова - клип отпреди години, който сега набира популярност https://youtu.be/KI5LzFn8uoQ?si=0XKp-wXT20WIH6Sy
Неслучайно и него го смятат за луд, защото се дистанцира от тези среди и говори истини.

# 427
Абе луд си  е, както и Мъск и  други. Но не е престъпник, поне не е известно.

# 428
  • Далече
Kanye West май има биополярно растройство (Bipolar) или някакви други такива психични проблеми..прави се на луд, но май не бие и дрогира Бианка или пък Ким К преди това..просто се парви на клоун, за да бъде някой в шоубизнеса...аз не съм му най - големия фен..но на фона на всичко, което излиза напоследък за Диди и обкръжението му, Уест направо ще излезе приемлив..

# 429
Нито Мъск, нито Кание Уест са израснали в гета и са доста интелигентни. На Кание майка му е професор в университет в Атланта, а баща му първия чернокож фотограф журналист или нещо подобно. Моето мнение е, че говорят, каквото мислят и просто свободно си изразяват мнението. Кание и 50 cent са едни от рапърите, които открито критикуват Диди и цялата тази извратена индустрия.

# 430
  • София
Историята зад филма Звукът на свободата с превод:
https://videospot.bg/istorijata-zad-zvukat-na-svobodata/
Както казва Мел Гибсън в края - първата стъпка към изкореняването на проблема /трафикът на деца/ е неговото осъзнаване. В началото говори реалният агент, впоследствие Мел Гибсън и актьорът, който е изиграл агента и т.н.

Иначе Кание може да е толкова биполярен, теоретично, колкото Карен Мулдер /тя ли беше обсъжданата моделка/. Дори да е форма на протест, като цяло това развеждане на жената напред-назад не го намирам за съвсем адекватно.

# 431

Не са казали нещо чак толкова ново, но като дискусия беше интересно. Мога да преразкажа само частта, която не е свързана с конспирации - не че не искам да ги споделя и тях, но те някак написани звучат безумно и гротесктно, защото няма как да се опишат накратко, трябва доста задълбочаване в тематиката, за да се навърже логиката. Та, по-важното от неконспиративните теми, които засегнаха:

1. Бащата на Пи Диди бил дилър и заради тази си дейност бил убит. След смъртта му, майката на П.Д. се амбицирала да откъсне тотално децата си от средата и квартала, в който са родени. Местят се и незнайно как, успяла да запише П.Д. в много елитно училище. Притеснявала се, че той няма да се впише в тази среда, защото все пак си е родом от гетото, но изненадващо П. Д. е много харесван от елитковците. Дори влиза в някакви техни училищни братства и не само влиза, ами в някакъв момент застава начело на братството. Партитата, които си правят в тези братства в последствие служат за модел на "белите партитата" на П.Д.
2. Много ценни контакти завързва по това време, като най-важното е, че се запознава с бъдещия си продуцент Андре. Този Андре бил хомосексуален и започва някак да дресира П. Д. така, че за всяко нещо, което получава от него, било то продуциране, песни, пари, помощ - П.Д. трябва да му предоставя сексуални услуги. Подкастовците се обединиха около мнението, че Диди просто после е пренесъл същия стил на поведение (и насилие) върху своите подопечни и продуцирани от самия него деца - трябва да платят цената на славата по начина, по който той самият я е платил.
3. За Джъстин Бийбър и тримата казаха, че им е много тъжно, напълно са убедени, че е бил насилван. Смятат и че родителите на продуцираните от П.Д. деца почти не са оказвали съпротива срещу това да им насилват децата, много бързо се завъртали нещата и ставало късно за протести. Просто се съгласявали да платят цената на славата, един вид - "ето го, давам ти го, направи го звезда, а пък как...няма значение".
4. Смятат, че ФБР много дълго е събирало информация за П.Д. и периодично са привиквани свидетели, които са ходили на партита му.
5. П.Д. много лесно и бързо е умеел да създава компромати и да държи околните си в послушание по този начин. Едва ли не звучи, че стъпиш ли в къщата му, все ще те дрогира и заснеме някак и вече после няма какво да кажеш против него, ако кажеш - край с кариерата ти. (вярвам го)

Нататък бяха конспиративни теории.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 00:04 от Delta_12

# 432
  • España
А всъщност е доста странно , предвид лавината от информация , която ни залива от всякъде , че сякаш никой не говори за нещо много съществено ! Всички разбрахме за бебешкото масло , за житието-битието на ПД и приближените му , за партитата , за ареста, за затвора….. а къде са записите от камерите на изрода ? Кой ги взе , къде се съхраняват? Все пак се надявам да са в ръцете на разследващите ! Защото те са най-сигурното доказателство ! Между другото , някъде четох, че по времето на зрелищния арест и шумотевицата в предната част на имота , от задния вход са излезли хора  , надявам се от федералните , които са изнесли няколко кашончета …..

# 433
Следя темата от самото й начало. Предлагам част от подкаст, в който се обсъждат и детайли, незасегнати в темата. Включително детството на Шон Комбс, теория откъде произтича "травмата му", за да се превърне в чудовището, което е в момента. Мисля, че ще е интересно за четящите, затова си позволявам да споделя. Понеже в подкаста първо са засегнати други теми, същинската част започва от 39:10 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=tV536n_Dhx0
Скрит текст:

Имаше доста неточности, пак се цитира с това, че е мажел пода с бебешко олио... това тръгна от едно меме, но явно много хора са го приели сериозно.
Най-голямата им грешка е, че мислят, че Диди стои зад Сони, което е абсолютно невярно. Диди има свой лейбъл, който в момента е под шапката на Сони, но това е от доста скоро, даже не мисля, че има и 10 години.
Малко повече залитнаха в конспиративни теории, но и на мен това ми е най-интересно като обсъждам с приятели, може би не се усетиха, че все пак го правят публично и много хора ще приемат думите им за чиста монета.

# 434
  • Враца
Много ти благодаря, Delta_12 , нямах възможбост да гледам.

Ужасно ме потресе :

" .. Просто се съгласявали да платят цената на славата, един вид - "ето го, давам ти го, направи го звезда, а пък как...няма значение"..."

Умът ми не го побира..

Общи условия

Активация на акаунт