Отговори
# 435
Аз досега нищо не бях чувала за Уил Смит и съм много потресена, харесвах го. Ама аз и Диди харесвах и съм лично погнусена и засегната от скандала, хубавите ми тийнейджърски спомени са прецакани, не мога със същото усещане и носталгия да си пусна Satisfy You, Victory, Bump Bump Bump и още толкова много, а за колаборациите съвсем ме заболява глава, толкова песни са ми съсипани! Ами то в края на 90-те почти нямаше хитова песен без негово участие! Ар Кели същата работа - глас, талант и сега всичко зачертано! Ядосана съм!

И аз го харесвах Диди, преди. Имаше една песен "Last Night".
Тоолкова я харесвах, все още ми e любима. Тогава, не помня имаше ли и-нет, но се сещам, че тази песен я изтеглих в телефона си, от компа на приятелка и бях мега щастлива, дни наред, заради песента. Беше голяма работа.
Песните му с Агилера, Никол Ш., Рик Рос, Марио Уинанс и др.
Има пари, слава, винаги ще намери с коя да си легне. Защо му е да прави такива гнусотии?!
Защо трябва да има насилие? 😔
Ако пусна негова песен ще ми е смешно да пее за любов 😄 😐🤐
Такива хора не мислят и за себе си.
А Джъстин, той ми беше тийн.любов. 100% Билийбър съм и ми е много гадно за него. + За всички останали.
Много хора, особено младите искат да са известни, но вече едва ли ще е така. Пътят, през който са минавали, повечето не бил пълен с тръни, ами с огън и стъкла, меко казано. Не напразно песните му почвали с Diddy, dirty money...

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 08:05 от Newmomy

# 436
Бийбър има изказвания, че му е било трудно толкова малък да е част от индустрията. Няма такива цитати за Диди конкретно.
За Джейдън: рових, рових, че видях изобщо да е имал подобни изказвания.

Гледах видео на малкия Смит, как показва един палат и плаче.

# 437
А всъщност е доста странно , предвид лавината от информация , която ни залива от всякъде , че сякаш никой не говори за нещо много съществено ! Всички разбрахме за бебешкото масло , за житието-битието на ПД и приближените му , за партитата , за ареста, за затвора….. а къде са записите от камерите на изрода ? Кой ги взе , къде се съхраняват? Все пак се надявам да са в ръцете на разследващите ! Защото те са най-сигурното доказателство ! Между другото , някъде четох, че по времето на зрелищния арест и шумотевицата в предната част на имота , от задния вход са излезли хора  , надявам се от федералните , които са изнесли няколко кашончета …..
Вероятно при разследващите, къде да са. И разбира се, че ако през задния вход са излизали хора с кашончета, те са били от полицията, ФБР едва ли са толкова тъпи, че да не подсигурят хора около имота и да звънят на входната порта, докато някой им отвори.

# 438
Някъде прочетох, че когато ФБР са влезли за първи път в къщата, семейството на ПД са се опитали да им попречат, за да могат да унищожат записите. Явно обаче не са успели, защото после прочетох, че полицията работи с въпросните записи и че ще бъдат привикани всички, които са участвали в тях. А тези, които са участвали в сексуен акт с деца, направо съдени. За тунелите също се писа, че се опитали да попречат на полицаите.
За толкова години мога само да си представя каква библиотека от записи е притежавал на всички, които са влизали в къщата му.

# 439
  • на пистата
Чета че делото ще е на 09.10.Дано излезе после някаква информация.

# 440
Eха, много бързо това дело...

# 441
А всъщност е доста странно , предвид лавината от информация , която ни залива от всякъде , че сякаш никой не говори за нещо много съществено !
ФБР имат някакви записи, тъй като твърдят, че още ги преглеждат и идентифицират участниците. Дали притежават материалите от самите партита не казват конкретно, но казват, че имат подслушани разговори, в които Диди заплашва жертвите с тези материали. Разполагат също с видео и аудио доказателство за "нелегални действия" на Диди и персонала му.

# 442
  • на пистата
За да бъде задържан,да му откажат гаранция,значи имат железни доказателства ФБР.Години са ги събирали.

# 443
Разследващите пак много информация дават, явно им е опечена работата.

# 444
От вчера из различни страници във фб ми излизат снимки от някакви видеа на П. Диди с Ким Кардашиан и с Бионсе. Това с Ким било пуснато от Кание.
Скрит текст:

# 445
Мен ми е интересно какво ще излезе за Дженифър Лопес. ФБР дадоха специално изявление, че ще търсят отговорност от всеки, който е знаел и мълчал, участвал и т.н. Тя напоследък отслабна, отказва турнета. Май не е заради Бен Афлек. Все пак бяха гаджета с Пи Диди две години мисля.

# 446
Личи си, че тези снимки и монтаж са фейк.
Особено на първата с Бионсето са изкарали Дидито с набучена на раменете глава.
Кимката пък барната като от червения килим.

# 447
Да, не бих вярвала на клипчета пуснати от рандъм хора в нета, сега с AI могат да се правят супер добри фейкове. Ще повярвам само на клипче пуснато от властите.

# 448
Да, може би наистина са пипнати, аз лично не мога да преценя, но с оглед значимостта на случая ще се появят всякакви измислени истории и снимки вероятно.

# 449
  • Между гори и планини
И на мен ми се видя много странен и развода на Лопес. Голяма любов, след 20 години отново заедно, ала бала... Според мен Афлек е разбрал нещо, ще излязат скелети от гардероба ѝ.
Дразни ме факта, че в момента попадам все на клипове на адвокатски кантори, които се рекламират. Имали клиент срещу ПД, те са най добрите, пък делото срещу него може да ви донесе милиони ... Лешояди! Ако кажат, че го правят пробоно, ще се радвам, но едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт