Отговори
# 450
  • ВАРНА
Кой знае,какъв компромат има и срещу бившото си гадже Лопес?!А Бен видимо от известно време се чудеше,как да "скъса синджира".Зле му се отрази сухия режим.
Похватите на изнудване ми напомнят за основателя на ФБР-Джон Едгар Хувър .

# 451
Да, и аз за това се сетих. Сега компроматите съвсем законно са преминали в ръцете на държавата.

# 452
Аз с нетърпение чакам да видя как Queen B ще излезе суха от водата..

# 453
Малко повече залитнаха в конспиративни теории, но и на мен това ми е най-интересно като обсъждам с приятели, може би не се усетиха, че все пак го правят публично и много хора ще приемат думите им за чиста монета.

Те добре, че залитнаха, че по едно време взеха да се изчерпват. А и поне покрай тях разбрах каква е цялата теория с адренохрома, иначе само се подхвърлят някакви думи и нищо не разбира човек. Слагам я в скрит текст, за да не подхвърлям и аз само думи.

Скрит текст:
Явно децата не са отвличани само за блудство, но и за да се извлича от тях адренохром. Това бил хормон, който се произвеждал от надбъбречната жлезна в момент на силен уплах, но само от деца до 9-годишна възраст. Явно в тайните общества, подобно на това на П.Д. се смята, че този хормон подмладява, а и просто е страхотна дрога. Затова са им необходими толкова деца, някой по-горе в темата беше питал какво ще ги правят, че чак се говори за детски ферми - ами ей това е теорията, трябват им за да си извличат от тях хормона:

https://www.lentata.com/page_17299.html

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 16:49 от Delta_12

# 454
Нищо не разбирам от хормони, но не трябва ли лекар за това? Едва ли всеки може да го прави. И стана една...

# 455
  • Между гори и планини
Сигурно си има цяла верига от хора които са помагали. Както се разбра и коктейла с наркотици не може всеки да забърка. Вероятно са имали и медицинско лице за тази схема, някой който срещу много пари да се прави на д-р Менгеле и да си затвори очите и устата. Очаквам много хора да изгорят, кой знае колко им трепери сега под лъжичката
И се радвам, че прокуратурата не си издава тайните, колкото и да ни е любопитно, за да има елементи на изненада срещу защитата.

# 456
Чак срещу много пари. Че у България и за малко пари се правят на доктор Менгеле. Справка-Валя Ахчиева. Да си намерят доктор едва ли е трудно. Всъщност то там май отдавна медикират деца и възрастни звезди, за снимки, концерти, стани, легни...
То от децата звезди певци и актьори май никой не е ок като възрастен. Явно не е само стрес от славата.
И досега се шумя покрай някои,и нищо. Да видим какво ще стане сега

# 457
Това за адренохрома на мен вече ми идва too much! То бива конспирации и съчинения, бива, ама трябва и мярка да има. Пускам линк откъде се е появила конспирацията.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/drogata-na-elita-sataninskite-ri … k-ot-deca-6176269

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 10:46 от Acid_Burn

# 458
  • софия
Стига с тези теории на конспирацията. Само като видиш сайта и работата олеква.
Малко повече залитнаха в конспиративни теории, но и на мен това ми е най-интересно като обсъждам с приятели, може би не се усетиха, че все пак го правят публично и много хора ще приемат думите им за чиста монета.

Те добре, че залитнаха, че по едно време взеха да се изчерпват. А и поне покрай тях разбрах каква е цялата теория с адренохрома, иначе само се подхвърлят някакви думи и нищо не разбира човек. Слагам я в скрит текст, за да не подхвърлям и аз само думи.

Скрит текст:
Явно децата не са отвличани само за блудство, но и за да се извлича от тях андренохром. Това бил хормон, който се произвеждал от надбъбречната жлезна в момент на силен уплах, но само от деца до 9-годишна възраст. Явно в тайните общества, подобно на това на П.Д. се смята, че този хормон подмладява, а и просто е страхотна дрога. Затова са им необходими толкова деца, някой по-горе в темата беше питал какво ще ги правят, че чак се говори за детски ферми - ами ей това е теорията, трябват им за да си извличат от тях хормона:

https://www.lentata.com/page_17299.html

# 459
По-назад някой спомена нещо за Анджелина Джоли. Винаги съм я харесвала, до голяма степен заради хуманитарните каузи и тези свързани с децата, но започвам да се чудя дали и при нея не е параван. От една страна е достатъчно откачена да участва в какво ли не, но от друга децата ѝ видимо имат изградена връзка с нея и я харесват, не е като със сина на Уил Смит.

# 460
Айде сега Анжелина откъде излезе. Нищо не се е чуло за нея, даже напротив.

По скоро Наоми Кембъл - тя е близка с Диди.

# 461
Връщам ви в реалността - за адренохромът официално е доказано, че няма подмладяващи свойства.
Да продължим за Диди.

# 462
Наоми също отдавна се знае, че не е на фокус. И с нея имаше не един скандал за агресия от нейна страна към други хора. Има спекулации в тик ток, че тя ще едната, която също ще поседи в затвора. Бионсе също я спрягат за затвор, както и нейния мъж. Кардашан също няма да излезе суха от този скандал. Семейство Смит също.

# 463

Сайта съм го дала не за да може работата от олекнала да стане тежка, а за да не си играя да пиша всичко и който иска да се информира защо мине-не мине и се говори за адренохром, а никой не обяснява защо. Казах, че е конспирация, казах, че нарочно го слагам в скрит текст, който иска да не го чете.

# 464
  • софия

Сайта съм го дала не за да може работата от олекнала да стане тежка, а за да не си играя да пиша всичко и който иска да се информира защо мине-не мине и се говори за адренохром, а никой не обяснява защо. Казах, че е конспирация, казах, че нарочно го слагам в скрит текст, който иска да не го чете.
Няма как да се информираш от сайт, публикуващ недоказана, измислена  информация. Това е оксиморон.

Общи условия

Активация на акаунт