Отговори
# 15
  • на село
Според мен много хора са знаели, но са мълчали. Бездействието също може да се квалифицира като престъпно.

# 16
Ако наистина са напуснали, как си представят, че ще избегнат разпити? Или го правят, за да печелят време, успеят да наредят техните си позиции, видят кой, какво?
Защото, ако са виновни и това излезе, и се докаже, не си представям цял живот да се крият.
И за Джей Ло писаха в другата тема.
Zvanche, ако избягат в държава, с която САЩ няма споразумение за екстрадиция, ще има да ги чакат.

# 17
  • Враца
А Джей Зи и Бионсе в какво са обвинени?

# 18
Мисля, че все още не са обвинени. Има спекулации и е трудно да разберем кое е истина и кое измислица.

# 19
Какво представлява пирамидата горе? Томи е бил гадняр, в автобиографията на Марая има достатъчно написано. Пред гости е опрял нож до лицето ѝ и никой не е посмял да гъкне.
Започнах Who killed Biggie and Tupac по Max, била е пълномащабна гангстерска война, като единият отбор е воден от Диди...

# 20
  • софия
Ако наистина са напуснали, как си представят, че ще избегнат разпити? Или го правят, за да печелят време, успеят да наредят техните си позиции, видят кой, какво?
Защото, ако са виновни и това излезе, и се докаже, не си представям цял живот да се крият.
И за Джей Ло писаха в другата тема.
Zvanche, ако избягат в държава, с която САЩ няма споразумение за екстрадиция, ще има да ги чакат.
Това е кристално ясно.

# 21
Имаше и някаква конспирация, че арестуваният не е Диди, а негов двойник и сравняваха чертите от лицето му.

# 22
Томи М.- собственник на Сони.Говори се,че е поръчал Майкъл Джексан,който е притежавал половината от компанията.В последните си изяви Майкъл открито го критикува и го нарича Дявол. Казват,че тунелите под къщата на Ри Диди стигат и до имение на Майкал. Диди и Джей Зи са си комбина в мръсотиите и убийствата.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 14:42 от Lili Roze 748420

# 23
Коментирахме ли колко е нервен и изплашен Джъстин в началото?
https://youtu.be/gE02pA9_SFY?si=7QOGod565gpA1lJ_

# 24
Благодаря за темата, надявам се да следим детайлно и процесът в нея. Ще следя Hands V

И аз благодаря за темата.

Надявам се всички замесени да си получат заслуженото. Както подобава.

# 25
Бионсе не знам с какво точно е замесена, но чак след като разбрах за случая се загледах колко си е повярвала и как всички я мразят, но ги е страх от нея. Риана демонстративно я ненавижда. Адел горката колко беше уплашена на Грамите и как каза, че тя заслужавала наградата, а гласът й излъчваше толкова страх...

# 26
  • София
Не всички гости са оставали за афтър партито му, до колкото разбрах, но дали и те са знаели... Очаквам кариерите на половината стремглаво да западнат, особено Бионсе и мъж. Те двамата и Диди да родени на една дата, даже имали някаква песен по този случай, а жертвите им са починали също на еднакви дати, като това, разбира се, са догадки. Но не бих се учудила да е истина. Доста от нещата придобиват смисъл - Тейлър Суифт печели награда, Кание Уест излиза на сцената и я прекъсва, за да благодари на Бионсе (тук се спекулира, че я е спасил), Адел също има изява, в която печели награда, а след това я чупи, за да я раздели с Бионсе. До колко нещата са такива, няма и да се разбере, но е ужасяващо какви размери е имала схемата...

# 27
Не всички гости са оставали за афтър партито му, до колкото разбрах, но дали и те са знаели... Очаквам кариерите на половината стремглаво да западнат, особено Бионсе и мъж. Те двамата и Диди да родени на една дата, даже имали някаква песен по този случай, а жертвите им са починали също на еднакви дати, като това, разбира се, са догадки. Но не бих се учудила да е истина. Доста от нещата придобиват смисъл - Тейлър Суифт печели награда, Кание Уест излиза на сцената и я прекъсва, за да благодари на Бионсе (тук се спекулира, че я е спасил), Адел също има изява, в която печели награда, а след това я чупи, за да я раздели с Бионсе. До колко нещата са такива, няма и да се разбере, но е ужасяващо какви размери е имала схемата...
Да, това с Тейлър Суифт и Адел е вярно, ще потърся видеата и ще ги споделя тук.

# 28
Тони М.- собственник на Сони.Говори се,че е поръчал Майкъл Джексан,който е притежавал половината от компанията.В последните си изяви Майкъл открито го критикува и го нарича Дявол. Казват,че тунелите под къщата на Ри Диди стигат и до имение на Майкал. Диди и Джей Зи са си комбина в мръсотиите и убийствата.
Няма една вярна дума в това, което си написала. Дори името на Мотола не си написала правилно.

# 29
Не знам много подробности по случая, затова се записвам да следя. Вече доста подобни скандали е имало. И аз съм скандализирана, че в Холивуд всичко се знае, но всеки мълчи. Едва ли всички от изредените селебритита са участници в каквото там е правил P Diddy, но със сигурност повечето са поназнайвали това-онова. Преди време гледах и в YouTube някакво интервю с 50 Cent за Jay Z и Beyonce, как поръчвали хора, но тогава ми се стори някаква глупост и че 50 Cents им е нещо ядосан и иска да ги натопи. Но току виж се оказало истина. Не знам къде ще се скрият Jay Z и B, нали обикалят по турнета... Иначе ще изгледам филма по МАХ, звучи интересно.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 14:09 от moonriver

Общи условия

Активация на акаунт