Отговори
# 180
Далеч съм от обобщения и расистки предразсъдъци, но има прекалено “гето” влияние в “черната музика”. Уж музиканти, уж талантливи, уж ще се издигат до най-високите нива на обществото, а пък циганийката си ги влече 😃

Малко съм потресена от замесването на името на Леонардо ДиКаприо, искаше ми се да вярвам, че беше от малкото успешно израстнали “деца звезди”. Официалната информация е, че се дистанцира от случая, но името му продължава да се набива на очи.

# 181
Аз мисля, че те са мълчали от страх. Страхът, че се изправяш пред изключително богат човек, на когото репутацията му е важна, а полицията няма да те защити. Кел файда ако го осъдят, като не знаят дали няма да се случи нещо на тях или на близките им. Да не забравяме и компроматите - за повечето жертви на сексуално насилие би било допълнително унижение ако някой изгледа запис как ги насилват. Добавям и страхът, че никой няма да ти повярва, че ще говорят, че искаш пари или да оплюеш един талантлив човек, истинска звезда и тн. Тази токсична среда от страх и срам е истински рай за насилниците.

# 182
Ами те излизат от гетото, как да няма гето влияние? Не са са повлияни, а са си просто от тази култура.
Барбарела, ти сериозна ли си? Касандра ти е направила лошо впечатление, а на клипчето с побоя очаквам Комбс да ти е направил добро впечатление. Заради такива изказвания като твоите жертвите си мълчат с години.

# 183
Аз не мисля, че той е имал такова влияние, а и изобщо не вярвам в конспирациите за убийствата, които е поръчвал. Просто един самозабравил се човек от гетото, забогатял неимоверно. Да, ама гетото не излиза от него явно. Да се разпореждаш с човешкия живот, това да не ти е страна от третия свят. Естествено, че в един момент ще изпаднеш от играта.

# 184
Моята теория е, че наред с всичко друго, жертвите ги е страх, че и шоу бизнеса ще ги канселира, ако попадат жалби. Кой после ще иска да ти е продуцент. Затова минават години докато си извоюват статут на звезди и тогава проговарят. Жалко е като стратегия, но явно тази игра така се играе. После им остава вината, че ако бяха проговорили по-рано, можеше да спестят мъките на жертвите след тях.

# 185
Съгласна съм с теб, Танчитка. Само за едно не съм-че някой мисли за следващите жертви.

# 186
Моята теория е, че наред с всичко друго, жертвите ги е страх, че и шоу бизнеса ще ги канселира, ако попадат жалби. Кой после ще иска да ти е продуцент. Затова минават години докато си извоюват статут на звезди и тогава проговарят. Жалко е като стратегия, но явно тази игра така се играе. После им остава вината, че ако бяха проговорили по-рано, можеше да спестят мъките на жертвите след тях.

Кой ли би повярвал на неизвестна 19-годишна хлапачка, че Шон Комбс я е заключвал и малтретирал, при положение че има безброй 19-годишни, които биха платили пари, за да са на негово парти? Веднага ще я обявят за златотърсачка и може да забрави завинаги за каквато и да било кариера, ще остане известна само с това, че се е опитала да натопи великата и невинна звезда.

# 187
Еми такова е… много тъжно за цялата индустрия. Големите злоупотребяват с властта си, пазят си гърбовете, а жертвите си мълчат.
Предполагам, че има два вида жертви: такива, които си казват “щом аз съм оцелял и другите да се оправят” и такива, които цял живот се разяждат от срам и угризения.

# 188
Гледала съм едно кратко клипче на Диди. На него той е в близък план и казва :" Това сполетява всеки бял,който идва на моето парти". След това обръща камерата и показва бял мъж похлупен по лице и свит на някакъв диван.
 Тези хора са абсолютни расисти. Казват ,че наистина са агресори към бялата раса.Прави им удоволствие да ги унижават.

# 189
Изрод. Заслужава всякаква гавра. Лошо е, че ще го убият и дотук ще спре.

# 190
Еми такова е… много тъжно за цялата индустрия. Големите злоупотребяват с властта си, пазят си гърбовете, а жертвите си мълчат.
Предполагам, че има два вида жертви: такива, които си казват “щом аз съм оцелял и другите да се оправят” и такива, които цял живот се разяждат от срам и угризения.
Вторите рано или късно стигат до клиниките за наркомани и алкохолици.

# 191
  • Между гори и планини
След коментара на Лили Роуз, просто не издържах. Съжалявам, че поста ми може да се приеме за расистки. Но съм живяла на остров само с "афроамериканци". Истината е, че повечето се отнасяха ужасно с нас, с една прикрита или лека явна агресия.

# 192
Е, как кой би повярвал. Толкова кариери рухват точно от такива сексуални посегателства. Кевин Спейси е разорен, след като Холивуд му обърна гръб. Изобщо, Холивуд и неговото общество са непредсказуеми. За една вечер можеш да се превърнеш в персона нон грата. Някои много странно си представят нещата, все едно действието се развива в България: чадъри, които пазят злодея, разни пеещи мутри, дето колят и бесят и цяло село трепери от тях.

# 193
След коментара на Лили Роуз, просто не издържах. Съжалявам, че поста ми може да се приеме за расистки. Но съм живяла на остров само с "афроамериканци". Истината е, че повечето се отнасяха ужасно с нас, с една прикрита или лека явна агресия.
Майка ми, Бог да я прости, е живяла три години в Африка и казваше, че чернокожите са по-големи расисти от белите.

Аз мисля, че Кевин Спейси беше изкупителната жертва на всичко гадно в Холивуд. Не казвам, че е невинен, а че получи това, което други, по-големи изроди не получават.

# 194
  • Между гори и планини
След шамара който Уил Смит зашлеви на Оскарите, ми е явно противен. Противна ми е жена му. Никога не съм харесвала врякащата Бионсе и откровено грозният ѝ мъж.
И както казва мъжът ми, който е американец - можеш да изкараш n€гъра от гетото, но не и гетото от него.

Общи условия

Активация на акаунт