Отговори
# 210
Не знам дали прави впечатление, че съм написала “близките връзки с Диди”? Едва ли ако някой има двадесет и нагоре годишно приятелство с него не знае за какво става въпрос. Като редовно “купонясвали” се спрягат Джей Зи и Бионсе. Дженифър Лопез рязко се е дистанцирала след престрелката преди повече от 20 години, но предвид, че преди това му е била гадже сигурно поназнайва това-онова от кухнята. Но така или иначе Джей Ло е малко в немилост покрай поредния си развод. На тези партита е бил кой ли не, но си има и по-близък кръг от редовни участници.

# 211
  • на пистата
Естествено,че повичето даже не са и предполагали какво се случва там
Видях Брус Уилис да пие топла натипка на едно от партитата,Сара Джесика с мъжа си на маса.Всичко е било прикритие за мръсните им тайни.

# 212
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Точно за майка му има бая компромати. Като млада работи като ......... и е пренасяла част от работата си у дома. Оттам Диди още от много малък се е нагледал на бая оргии и е свикнал с това като нещо нормално. Твърдят, че майка му дълго време му е нещо като хендлър и дори на тези години продължава да има огромно влияние върху него. Наясно е и даже участва в доста от нещата, но не и пука стига да разполага с много пари и лукс. И те като Уил Смит и син имат много шантаво клипче как се целуват по устата и е гадно.

# 213
Доказателствата срещу Диди са изключително сериозни. Първо се започва с граждански иск от бившата му, която той е смазвал от бой и изнудвал, контролирал. Диди веднага плаща, за да се споразумее, но ФБР не спи, виждат иска и преценяват, че има доказателства за криминално обвинение. Наскоро лийкнаха видеа как Диди смазва тази приятелка, после е платил на хотела да скрият видеото. Приятелката му лежеше непод вижна, докато той я риташе, а после завлече обратно в стаята. Така се държи човек, подлаган систематично на насилие.

У не, не е вярно, че не е имало данни за действия от негова страна. Много коментари, шегички, завоалирани твърдения отпреди години циркулират в интернет от всякакви хора, които го познават. Просто всички са знаели и са гледали.
Има и много гадни клипове на стресиран и притеснен малък Бийбър, личи си, че се опитва да се измъкне от Диди, а онзи подигравателно- нещо спря да ми вдигаш телефона? За мен е ясно, че го е насилвал. Ъшър като го питат би ли си пратил своите деца при Диди, както майка му го е пуснала при него на 13, казва категорично "и, не!!!!". Та пълен изрод е Диди.

Слушах, че тези, заели се с неговото обвинение е специален Ню Йорк ски юнит, който има ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА конвикшън рейт. Та съм обнадеждена, че ще го осъдят!!!!

# 214
Е, разбира се, че не всеки, стъпил на партитата, е бил в кюпа. Няма нужда да се размятват всички снимки с облечени в бяло хора и да се ахка. Видях Арита Франклин, Марая Кери - нали не си представяме, че и те са били участници в оргии? Според мен до някакъв етап партито си е било парти, фотографи, медии, а-у и като си тръгнат баламите, вече е започвала цялата гнусотия на заключени врати.

# 215
Самият факт, че някой съдия е подписал заповедта за обиск на негови имоти, говори, че работата е била направо опечена. Да, казват, че всеки е невинен до доказване на противното, но съдебната система в САЩ, не е Гешев 😃 Подпукат ли те федералните, едва ли ще излезеш сух от водата. Та въпросът е колко хора ще повлече със себе си, колко ще се измъкнат срещу свидетелски показания, колко иска ще завършат с извънсъдебни споразумения. Мен ми е много интересно и защо сега при условие, че от години се шушука, че не му е чиста работата на Диди

# 216
Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс е с федерални обвинения. Същия ,който даде "Златния ключ" на града миналата година на Диди,нали?

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 18:06 от Lili Roze 748420

# 217
Самият факт, че някой съдия е подписал заповедта за обиск на негови имоти, говори, че работата е била направо опечена. Да, казват, че всеки е невинен до доказване на противното, но съдебната система в САЩ, не е Гешев 😃 Подпукат ли те федералните, едва ли ще излезеш сух от водата. Та въпросът е колко хора ще повлече със себе си, колко ще се измъкнат срещу свидетелски показания, колко иска ще завършат с извънсъдебни споразумения. Мен ми е много интересно и защо сега при условие, че от години се шушука, че не му е чиста работата на Диди
Защото шушукането не е равнозначно на доказателства, годни да издържат в съда. Много често го има този проблем - околните знаят, полицията знае, но няма доказателства. А обвинения без доказателства падат в съда и се компрометира целият казус. Затова има случаи над които ФБР работи с години, а не че винаги извършителят е неизвестен.

# 218
Относно канселирането, което стана така популярно през последните години.
За мен това, което се случи с me too и оттам до сега, е нещо недостойно и твърде опасно. Хората се изумиха съвсем. С лека ръка се слага край не само на кариери, но и на животи, на съдби. Всеки може да посочи когото си иска и да каже: преди 20 години той ми посегна. И започна едно разграничаване, едно отричане, не ти е работа. Малко наподобява едно ужасно време в Съветския съюз, когато всички хора, имали и минимален досег до нарочен човек, просто са изчезвали. Сега няма лагери и Лубянка, но бедите не са по-малки.
Защо хора, които имат снимки с ПДиди, изпели са песни с него, били са на неговите партита, трябва да бъдат канселирани? защо? Ако са си пили кротко уискито, защо трябва да бъдат отритнати?
Ето, това не ми харесва. Че хората не мислят с главите си, а тръгват като овце.

# 219
Белите партита бледнеели сравнено с извращенията на фрийк- оф оргиите.
Направо не ми се мисли какво е било, особено на вторите. Там вече не всеки можел да попадне.
Пффффф, абсолютни отрепки.

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс е с федерални обвинения. Същия ,който даде "Златния ключ" на града миналата година Диди,нали?

Да.

# 220
Да, така е, но все нещо е раздвижило нещата, за да стигнат до заповеди за обиск точно сега. Явно е оперативно интересен мнооого отдавна, но нещо е станало, за да има развитие след толкова години.

# 221
  • Berlin
Barbarella, стига намесва това me too. Мине се не мине страница и хоп, me too или чудене защо потърпевшите не са се вдигнали по-рано.

# 222
  • София
Според мен /лично мнение/ е имало няколко типа партита - официални и неофициални.

Също така, има много изпълнители, които са се отказали от музикална кариера, след като са си "изпълнили присъдата" при Комбс.

# 223
Прочетох някъде, че го било страх да се храни в ареста, за да не го отровят
Яде, яде, как да не яде. Нали майка му му носи храна отвън и сигурно е заключена с код,  който само той знае.
Сега си припомня какво е да го е страх.

# 224
Според мен ПДиди се е самозабравил и е настъпил котето, казано по нашенски. Едва ли е арестуван за стари случаи на изнасилвания, все пак има давностни срокове. Интересно, как се появи записът от хотела с Касандра Вентура. При положение, че той сигурно си е платил да изчезне записът. Да, но явно този запис старателно е бил съхраняван. До колкото разбрах, от миналата година има няколко дела срещу него. Ок, но защо точно сега. Може би има умишлена организация срещу него. Много са ми подредени действията. Но, няма как да оставят някакъв от гетото да си развява байрака по средата на Юнайтед Стейтс.

Общи условия

Активация на акаунт