В тона на хумора в нета напоследък: Крис Браун не е искал да пребие Риана, той е искал да я предпази от Бионсе 😂😂😂 Няма нищо забавно в насилието и в извращенията на шоу бизнеса. Но новини скоро по делото няма да чуем, та поне да става смях с фантазията на някои хора.
За мен върховната тъпотия в тази тема е как Бионсе затворила в мазето Сиа да й пише песни. Пак добре, че не я е затворила на върха на кулата, че както Сиа няма много коса…
От предположенията в тази тема ще тръгнат градски легенди, които може да излязат извън границите бедната ни татковина, нали е фактор форума. Дано не стигнат до Щатите, че до делото има много месеци и току виж сме повлияли на развитието му. Майтап!
Имам чувството, че в Холивуд само се изнасилват, педофилстват, пребиват се и се убиват. Страшна среда, няма що. Е, то шока а за целия свят, те самите си знаят какви са идиоти.
Имам чувството, че в Холивуд само се изнасилват, педофилстват, пребиват се и се убиват. Страшна среда, няма що. Е, то шока а за целия свят, те самите си знаят какви са идиоти.
Явно тия са им за “отмора”, а всъщност правят изкуство!
От предположенията в тази тема ще тръгнат градски легенди, които може да излязат извън границите бедната ни татковина, нали е фактор форума. Дано не стигнат до Щатите, че до делото има много месеци и току виж сме повлияли на развитието му. Майтап!
Дотук нямаме нито едно оригинално предложение, всичките са си щатски, ние само ги повтаряме.