Отговори
# 1 230
Според мен нищо няма да излезе за "известните" които са замесени. Никой за нищо няма да им търси сметка.

# 1 231
Според мен нищо няма да излезе за "известните" които са замесени. Никой за нищо няма да им търси сметка.

Е то това е ясно - те всички "не са знаели" за какво става дума на тези партита и са били "подведени".

# 1 232
  • София
Е то това е ясно - те всички "не са знаели" за какво става дума на тези партита и са били "подведени".

И са си тръгвали винаги преди всичко да се случи!!! Simple Smile

# 1 233
Абе то никой няма да излезе и да каже, че е участвал, но дано като тръгне делото, да излязат имена и да бъде потърсена отговорност.

# 1 234
  • София

Според мен, след като има записи от въпросните стаи, в които са ставали гнусотиите, няма начин да се размине на всички записани на тях.

# 1 235

Според мен, след като има записи от въпросните стаи, в които са ставали гнусотиите, няма начин да се размине на всички записани на тях.

То хубаво, че има записи - ама срещу солидна сума пари може и да "изчезнат" или "да не се използват".
Не мисля, че ще има някой друг осъден освен Пъф Деди.

# 1 236
  • София

То хубаво, че има записи - ама срещу солидна сума пари може и да "изчезнат" или "да не се използват".
Не мисля, че ще има някой друг осъден освен Пъф Деди.

Не бих се учудила, ако се окажеш права. Скоро ще се разбере - нали за май се очакваха големите разкрития. Още малко остана и ще видим какво ще стане. Или ще гръмне само Диди, или ще има голям БУМ и ще изгорят много хора.

# 1 237
Много ми се иска и Джей Зи да намаже от пумиятя.

# 1 238

Не бих се учудила, ако се окажеш права. Скоро ще се разбере - нали за май се очакваха големите разкрития. Още малко остана и ще видим какво ще стане. Или ще гръмне само Диди, или ще има голям БУМ и ще изгорят много хора.

Има и друг вариант.
Някой да се уплаши от разкрития и да самоубият Пуфчо Grinning

# 1 239

Има и друг вариант.
Някой да се уплаши от разкрития и да самоубият Пуфчо Grinning

О да! Със сигурност ще си поиска солидна охрана в пандиза, че да не го "свитнат" (ако въобще лежи де).

# 1 240
Ха, как ще поиска охрана?
Че той е в затвора.
Да се оправя.
Четох и че бил в много кофти затвор.
Нека страда.

# 1 241
Някъде четох, дали не беше в темата,  че много е отслабнал и побелял.

# 1 242
Последно беше ми се мернало някъде, че е отведен в болница заради проблем с коляното.

# 1 243
Аз го бях писала, но може и другаде да си го чела.
Дано да е така.

moonriver, сигурно някой го е ритнал Grinning
А дано.
Скрит текст:
Каква съм лоша tooth

# 1 244
Той да се надява само с коленцето да има проблеми в затвора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт