Отговори
# 1 260
Гледах епизодите от документалната поредица - Падението на Диди, но се чудя ще има ли още, които не са пуснати официално?
Относно процеса, според мен ще го осъдят и ще лежи. Много хора се разговориха след Каси, за която разбрах, че е подписала споразумение ,но все пак е била движещата сила за други хора, които да споделят историята си.

Да,и аз  ги гледах..... Каси е дала тласък хората да говорят. Видеото от хотела е потресаващо..Най- ме отвращава,че се е гаврил с непълнолетни 🙈. Е това ,не ми го побира мозъка... Все пак и баща,амаа... то насилници много.

# 1 261
От видеото с разговора със синчето става ясно, че и синчето е боклук като баща си.
Цялата му рода са изроди.
Тия не им ли изгоря някой имот покрай пожарите?

# 1 262
Интересно - един от водещите адвокати на Диди се оттегля от делото и заявява, че при никакви обстоятелства не може да продължи да го защитава. Не иска да каже какви са му мотивите.

# 1 263
Много интересно.
Може ли линк към новината.
Явно е разбрал нещо и човека има съвест и не всеки може да защитава.
Но и не иска да каже от етични съображения.

# 1 264
Линкове към новината:

За съвест - не знам. Доколкото четох в коментари, оказва се, че точно този адвокат се занимава със защита на всякакви отрепки. Или е заплашван, или наистина сред доказателствата нещо му е дошло в повече.

# 1 265
Може и да е разбрал ,нещо което му идва в повече...

# 1 266
И аз смятам, че нещо му е дошло в повече.
И това от човек, който има опит в защита на зли хора.

# 1 267
Всичко може да е, то точно адвокат ако не знае как да се изкаже без да издаде нищо... Grinning
Може да има нещо което дори и за него да е дошло прекалено.
Може да е излязло и нещо което и него намесва, не им знам там как са им правилата в такъв случай, ама пък при положение че всичко е толкова публично не върви да изчезне без нищо да каже.
Може и да е видял че е загубена кауза и да няма смисъл за него да се цапа с това.
А може и да е нещо съвсем друго, дето никога да не се разбере.

# 1 268
Може пък негов близък да се оказва, че е пострадал от Пуфчо.

# 1 269
Това вече лошо,дано не е пострадал негов близък
Някак си ми се ще всичко да се окаже заговор и да не е вярно Sad

# 1 270
Това е само един от многото му адвокати. Диди има цял екип от такива. Може би са излезнали някакви доказателства по делото, може би ще разберем в следващите дни.

# 1 271
Чакам с нетърпение развитието с този демон.

# 1 272
Това вече лошо,дано не е пострадал негов близък
Някак си ми се ще всичко да се окаже заговор и да не е вярно Sad

Само предположих, нищо не съм чела.
Кое да е заговор?
Диди да е невинен ли?
Няма шанс.
Видеото с побоя показва ясно и точно какъв е.

А думите му като се разкри как бил отвратен от себе си тогава и сега са просто смешни, жалки и видно заучени Mr. Green

# 1 273
Според тази статия Anthony Ricco  е имал разногласия с другия адвокат на Диди – Marc Agnifillo, относно стратегията на защитата, затова накрая се е отказал. Борбата за надмощие между двамата адвокати е продължила няколко месеца и накрая Agnifillo е надделял. Дали е така, не е ясно, но уж вътрешна била информацията.

https://www.tmz.com/2025/02/21/diddy-attorney-anthony-ricco-with … -sex-trafficking/

# 1 274
Ахаа, може и това да е.
Ние пък веднага решихме, че имал съвест Joy

Общи условия

Активация на акаунт